fragment_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 παιδια μεχρι χθες ειχα ενα απιστευτο εργαλειο Linksys για router ομως λογω του connextv (tv on demand) αναγκαστησα να βαλω το ρουτερακι του οτε της thomson ... το θεμα ειναι οτι ειναι μεγαλη απατη ... χαμηλη εμβελια ασυρματου δικτυου πολυ συχνα κλεινει μονο του και ξαναανοιγει και το σημαντικοτερο προβληματα και ασταθεια στην ταχυτητα η γραμμη μου ειναι μια χαρα 8mbit δεν ειχα το παραμικρο προβλημα με το ρουτερ της cisco. μηπως μπορω να χρεισιμοποιησω αυτο αντι της thomson αν ναι μηπως ειναι θεμα Ports το ολο θεμα της tv on d του ΟΤΕ ?? το ρουτερακι της thomson ειναι αναβαθμισμενο και ψαγμενο σε ρυθμισεις που οδηγησαν στο πουθενα ευχαριστω για καθε βοηθεια ... εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 λογικα θα μπορει να παιξει αλλα το βασικο ειναι οτι θα πρεπει καποιιος να βρει τι ρυθμισεις εχει to iptv του οτε.το thomson εχω το καλο της σταθεροτητας για χαλια γραμμες αλλα μπουκωνει ευκολα και τραβαει reboot ειδικα με τα παλια firmware και ειδικα σε wireless.δεν ξερω αν εχουν δωσει πουθενα αναλυτικα τις ρυθμισεις για connex tv και βεβεα κατα ποσο στο Linksys χωρις κονσολα μπορεις να κανεις αλλαγες στις ethernet του.
fragment_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Καποια απαντηση βρε παιδια;;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 to googlares καθολοιυ να δεις αν υπαρχει κατι?το εχυν κανειμε καποια ρουτερ αλλα δεν ξερω ποια.
scrooge Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 η stb θυρα των wireless routers του οτε ειναι μονο ενα bridge απο το ρουτερ στην X συσκευη. αν μπορεις να θεσεις μια μονο θυρα του linksys σε bridge mode, τοτε *λογικα* θα δουλεψει. με ενα zyxel που εχω για παραδειγμα, αποσο το εχω ψαξει, δεν γινεται κατι τετοιο..
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 η stb θυρα των wireless routers του οτε ειναι μονο ενα bridge απο το ρουτερ στην X συσκευη. αν μπορεις να θεσεις μια μονο θυρα του linksys σε bridge mode, τοτε *λογικα* θα δουλεψει. με ενα zyxel που εχω για παραδειγμα, αποσο το εχω ψαξει, δεν γινεται κατι τετοιο.. στο Linksys με τα default firmware δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα στις ethernet.δεν εχουν telnet.
fragment_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ενταξει αν καποιο αλανι το εχει καταφερει θα παρακαλουσα να με ενημερωσει πως 2) αν γνωριζεται καποιο αναλογο ρουτερακι και καλυτερο απο αυτο της thomson Που να υποστιριζει την connex tv με stb θυρα τελοςπαντων ... ενημερωνει και αυτος σας ευχαριστω ολους ...
scrooge Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 χμ..αυτο ειναι το καλυτερο που δινουν. που να δεις κ τα αλλα:Ρ δε ξερω καποιο ρουτερ εμποριου με προσεταρισμενη stb θυρα.
sip03ds Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πρέπει να σετάρεις το linksys router (αν το υποστηρίζει) σαν IGMP proxy για να περνάει το multicast stream του IPTV. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να βρείς το multicast stream του κάθε καναλιού με sniffer στα οποία κάνει multicast o video server.
scrooge Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πρέπει να σετάρεις το linksys router (αν το υποστηρίζει) σαν IGMP proxy για να περνάει το multicast stream του IPTV. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να βρείς το multicast stream του κάθε καναλιού με sniffer στα οποία κάνει multicast o video server. ευκολο ακουγεται!!
_Anonymous_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ρωτα στο adslgr.com, καποιος εκει εχει ασχοληθει με το θεμα φιλε και υπαρχει λυση
fragment_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πρέπει να σετάρεις το linksys router (αν το υποστηρίζει) σαν IGMP proxy για να περνάει το multicast stream του IPTV. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να βρείς το multicast stream του κάθε καναλιού με sniffer στα οποία κάνει multicast o video server. aaaaaaa ... twra katalava
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 se παρα πολλα ρουτερ οσο θυμαμαι μπορεις να ενεργοποιησεις να περναει το multicast.σε καποια ειναι σαν επιλογη σε αλλα θελει πιο πολυ ψαξιμο.αλλα να ελεγχεις το καθε ethernet διαφορετικα στα cisco το εχω δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.