Προς το περιεχόμενο

Αγορά Οθόνης !!!

dinoscom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω καινούργια οθόνη και έχω χάσει λίγο την μπάλα.

Μπορείτε να προτείνετε καμία με τίμη απο 200-250 ευρώ?

Με ενδιαφέρει να έχει Full Hd ανάλυση, θύρα hdmi και χρόνο απόκρισης στα 2 ms(απ' οτι κατάλαβα βοηθάει στα παιχνίδια)

Λογικά θα την κρατήσω για αρκετά χρόνια οπότε θέλω κάτι ποιοτικό.

Η LG οθόνες είναι ποιοτικές? Γιατί άκουσα το αντίθετο σε πρηγούμενο ποστ που έκανα.

Αύριο θα ανέβω Αθήνα να δω και απο κοντά στα καταστήματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Philips-TFT-Monitor-23-6-241E1SB-241E1SB.htm

Αυτή είναι πολύ καλή και δοκιμασμένη εγώ έχω το μοντέλο χώρις τον δέκτη και είναι πολύ καλό.Αλλιώς σου προτείνω αυτό που έχει και zero pixel εγγύηση και μην ανυσήχεις οι lg είναι πολύ ποιοτικές οθόνες για αυτό και υπάρχουν σε ολά τα καλά ιντερνετ cafe.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2362D-PC-LCD-TV-Monitor-M2362D-PC.htm

Δημοσ.

Στα Internet καφε ανεκαθεν εβαζαν "φθηνες" οθονες και οχι ποιοτικες, φυσικα δεν ξερω αν υπαρχουν νετ καφε 5 αστερων.

Εγω στον φιλο προτεινω Samsung αλλα για να πω μοντελο πρεπει να ξερω αν θελεις απλη οθονη PC η και TV.

Δημοσ.

Ελεγα για απλή επειδή δεν ξέρω τι ποιότητα εικόνας έχουν τα Tv-Monitors.

Αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά καλό θα ήταν να είναι και τηλεόραση επειδή θα μπορώ να βάλω και άλλες συσκευές πάνω. (όπως το ps2:p)

Δημοσ.

Μεταξύ των 2 σου προτείνω την τηλεόραση και οθόνη ,πάντως θα σου έλεγα να σκεφτείς να πάρεις την philips που σού εδώσα λίνκ πιο πάνω που πίστευω πως είναι και μια πολύ αξιόλογη οθόνη.

Οπά γράψε λάθος δεν είδα ότι δεν ήθέλες και τηλέοραρη τότε η samsung που προτείνε ο φίλος είναι μονόδρομος.

Δημοσ.
Είδα και αυτή την LG:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2362D-PC-LCD-TV-Monitor-M2362D-PC.htm

Εχει πιο πολλές θύρες απο την Samsung, +usb θύρα και είναι και λιγο πιο φθηνή.

Πως σας φαίνεται?

Αν την θες για gaming θα σου πρότεινα έλεγα να πάρεις μια με μικρότερη απόκριση, 2-3ms. αλλιώς είναι μια χαρά οθόνη.

Δημοσ.

Γιατι μακρια απο lg?? εγω που ειχα κοιταξει διπλα διπλα samsung, lg η lg ηταν καλυτερη στα χρωματα (ιδιες ρυθμισεις) και την πηρα για τον bro. Εγω εχω μια eizo s2031 αν αντεχετε το οικονομικο παρτε eizo διαφορετικα δειτε ποια σας αρεσει σε ενα καταστημα.

Δημοσ.

Ο φίλος μάλλον εννοεί ότι πρέπει να κάθεσαι μακριά τους, γιατί είναι μεγάλες.

Κάτοχος της W2486L εδώ και δύο εβδομάδες, πολύ ικανοποιημένος, Για πρώτη φορά βέβαια σε οθόνη χρειάστηκε να φτιάξω δύο-τρία διαφορετικά προφίλ ανάλογα με την χρήση, αλλά τουλάχιστον πέτυχα ακριβώς τα αποτελέσματα που ήθελα παντού, ακόμη και σε φωτογραφίες, όπου χρώματα και υφές απεικονίζονται πάρα πολύ καλά.

Δύο πράγματα με εκνευρίζουν, η αισθητική της, που την βρίσκω ελεεινή (θα προτιμούσα κάτι πολύ πιο αυστηρό και όχι αυτές τις rose-piano-bar-black αποχρώσεις και την χυμένη βάση) και την απίστευτη, απαράδεκτη, ακατανόητη έλλειψη οποιασδήποτε ρύθμισης στη βάση, εκτός από ένα υποτυπόωδες tilt.. Δηλαδή έσκασα 300 ευρώ για οθόνη και δεν έχω την δυνατότητα να την ρυθμίσω σε ύψος, όταν στις φτηνιάρες 19" HP της δουλειάς μου μπορώ να κάνω ακόμη και περιστροφή; Κάφροι.

Δημοσ.

samsung μακρια λογω αθλιου σερβις απο την ελληνικη αντιπροσωπεια!κοιτα το και εδω να δεις ποσοι εχουν προβλημα αμα χαλασει

Δημοσ.
Γιατι μακρια απο lg?? εγω που ειχα κοιταξει διπλα διπλα samsung, lg η lg ηταν καλυτερη στα χρωματα (ιδιες ρυθμισεις) και την πηρα για τον bro. Εγω εχω μια eizo s2031 αν αντεχετε το οικονομικο παρτε eizo διαφορετικα δειτε ποια σας αρεσει σε ενα καταστημα.

Ιδιες ρυθμισεις ? Καμια οθονη δεν εχει ιδιες ρυθμισεις με μια αλλη, αλλιως μετρανε τα ποσοστα σε καθε ρυθμιση οποτε αυτο απλα δεν υφισταται. Βαλε δυο Ιδιας τιμης μοντελα αυτων των εταιρειων διπλα διπλα, κανε τις Σωστες ρυθμισεις και στα 2 και μετα ελα να μιλησουμε.

Οσο για το Service εγω οπως εχω αναφερει δεν ειχα ποτε θεμα.

Δημοσ.

...ρε φίλε Νικ...μας έχεις κουράσει...

...γυρνάς όλα τα τόπικς + ψήνεις τον κόσμο να πάρει σάμσουνγκ...

...όχι ρε φίλε δε θα πάρουμε σάμυ...

...θα πάρουμε ελ τζί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...