Προς το περιεχόμενο

[SPLIT] Συζήτηση για το παρουσιαστικό του Richard Stallman και άλλα τινά

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημ.συντονιστή: Έγινε split των ακόλουθων μηνυμάτων από το θέμα Ο Richard Stallman προσκεκλημένος του GREEKLUG.

rms-bw.jpeg

Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Κώδικα έχει την τιμή να σας ενημερώσει για την αποδοχή της πρόσκλησης που απεύθυνε στον ιδρυτή και πρόεδρο του Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού, Richard M. Stallman για να παραθέσει μία ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Κατόπιν επικοινωνίας που προηγήθηκε μαζί του, αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Η επίσκεψη του Richard Stallman θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του επόμενου μήνα, Μαΐου 2010.

Με τιμή,

Ιωακείμ Τελλίδης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Καποιος να τον ενημερωσει πως τα παιδια των λουλουδιων ηταν σε μια αλλη εποχη :devil:

( Σορρυ παιδες αλλα με τετοιο look δεν κρατηθηκα :X ).

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάποιος να τον ενημερώσει πως τα παιδιά των λουλουδιών ήταν σε μια άλλη εποχή( Σορρυ παίδες άλλα με τέτοιο look δεν κρατήθηκα :X ).

δυστυχώς !!!

αλλά όπως είπε και ο Αινστάιν; Ότι "δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αν και για το Σύμπαν δεν είμαι βέβαιος"http://cisx1.uma.maine.edu/~wbackman/bsdtalk/bsdtalk132.ogg

Δημοσ.
δυστυχώς !!!

αλλά όπως είπε και ο Αινστάιν; Ότι "δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αν και για το Σύμπαν δεν είμαι βέβαιος"

Ε τι να κανουμε, τελευταια φορα που κοιταξα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του, τωρα αν εσυ αυτο τον ανθρωπο τον εχεις ειδωλο ειναι δικαιωμα σου. Εγω απο την αλλη τον βλεπω και δεν μου καθεται καλα, τι να κανουμε ? Αν αυτο το θεωρεις βλακεια τοτε μαλλον πρεπει να ανοιξεις καποιο λεξικο.

Δημοσ.
Mπράβο παιδιά. Νομίζω έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα αρκετές φορές. Αρκετά ενδιαφέρων άνθρωπος καθώς και αρκετά εκκεντρικός και παράξενος...

Κάποιοι παραπονέθηκαν για την εμφάνιση του. Νομίζω με τέτοια φάτσα δεν θα του ταίριαζε φράτζα και χωρίστρα... Τέλος στο video που μας τραγουδάει μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η παρέα γενικά είχε πολύ κέφι.. :D

Εγω μονο παραπονεθηκα για την ολη εμφανιση οχι για τα μαλλια πχ. Εκτος αν φυσικα ειναι ο τροπος του να "διαφερει" απο τους περισσοτερους ( στυλακι επαναστατη, παιδιου των λουλουδιων). Μια φορα εμενα δεν μου "εμπνεει" εμπιστοσυνη ενα τετοιο ατομο, ελπιζω να μην με ριξετε στην πυρα για αυτην μου την αποψη :)

Δημοσ.
Μια φορα εμενα δεν μου "εμπνεει" εμπιστοσυνη ενα τετοιο ατομο, ελπιζω να μην με ριξετε στην πυρα για αυτην μου την αποψη :)

Στα πλαίσια του παρόντος θέματος, δυστυχώς θα πρέπει να σε ρίξουμε στην πυρά μαζί με την άποψή σου, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες. Ο Stallman δεν προσκαλείται για ομιλίες ανά τον κόσμο λόγω του παρουσιαστικού του, αλλά λόγω των ιδεών του και αυτών που έχει να πει. Εσύ γνωρίζεις κάποια από αυτά; Αν όχι και παραθέσω π.χ. ένα YouTube link από μία ομιλία του, θα σε ενδιέφερε να το τσεκάρεις αν και όποτε έχεις χρόνο ή θα αρνηθείς, ταμπουρωμένος πίσω από την άποψή σου για την εμφάνισή του;

• Moderators
Δημοσ.
( στυλακι επαναστατη, παιδιου των λουλουδιων)

Ριξε μια ματια τι εστι Stallman και μετα μιλα για "στυλακι".

Δημοσ.
Εγω μονο παραπονεθηκα για την ολη εμφανιση οχι για τα μαλλια πχ. Εκτος αν φυσικα ειναι ο τροπος του να "διαφερει" απο τους περισσοτερους ( στυλακι επαναστατη, παιδιου των λουλουδιων). Μια φορα εμενα δεν μου "εμπνεει" εμπιστοσυνη ενα τετοιο ατομο, ελπιζω να μην με ριξετε στην πυρα για αυτην μου την αποψη :)

Θα είσαι απο τους ανθρώπους που κρίνουν ενα βιβλίο απο το εξώφυλλο του...ε;

Δημοσ.
Δεν αμφιβαλω πως ο ανθρωπος μπορει να εχει σωστες αποψεις/εμπεριστατωμενες η ακομα και να ειναι πανεξυπνος, δεν ειναι λες και ο Αινσταιν ειχε καλυτερο παρουσιαστικο.

Εμενα ομως απλα με απωθει το παρουσιαστικο ενος τετοιου ανθρωπου, νομιζω πως ολοι μας καποτε εχουμε δει καποιο ατομο που να μην μας αρεσε το πως ειναι εμφανησιακα, η μαλλον καλυτερα το πως εχει διαλεξει να ειναι.

Καλά τότε πίγενε να ακούσεις καμία ομιλία του Μαρτάκη. (Την πρόταση αυτήν την κάνω από το επιχείρημά σου ότι όλοι μπορούν να έχουν γνώμη)

Δημοσ.
Καλά τότε πίγενε να ακούσεις καμία ομιλία του Μαρτάκη. (Την πρόταση αυτήν την κάνω από το επιχείρημά σου ότι όλοι μπορούν να έχουν γνώμη)

Εχω ακουσει του Bill Gates απο κοντα, μετραει ? Δεν ειπα ποτε πως θελω ο αλλος να ειναι μοντελο, ωστοσο το να ειναι ο αλλος σαν ζητιανος ( Δεν ειναι το μουσι το θεμα ουτε το μακρυ μαλι, ειναι το ΟΛΟ το παρουσιαστικο του ) εμενα προσωπικα δεν μαρεσει. Ελπιζω να μπορω εστω να αποφασιζω τι μου ειναι αρεστο Εμενα, αν φυσικα δεν εχετε αντιρηση :)

Δημοσ.

Να το κάνεις εκεί όπου είναι σχετικό, π.χ. σε υποθετικό θέμα με τίτλο «Οι πιο όμορφοι και πιο άσχημοι celebrities της Πληροφορικής».

Επιμένεις να υπερασπίζεσαι το δικαίωμά σου στην άποψή σου, αλλά δε σου ζήτησε κανείς κάτι τέτοιο. Μόνο να μείνεις on-topic. Μη λέμε τα αυτονόητα τώρα!

Δημοσ.

Φαντάσου δηλαδή να μιλούσε ο Stephen Hawking. Συνεχίζεις δηλαδή να επιμένεις ότι είναι σωστό να κρίνεις τους ανθρώπους και από την εξωτερική τους εμφάνιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...