Προς το περιεχόμενο

[SPLIT] Συζήτηση για το παρουσιαστικό του Richard Stallman και άλλα τινά

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι συγκρινεις εναν ανθρωπο που εχει μια νοσο η οποια τον εχει φερει στην κατασταση που ειναι με καποιον που απλα εχει διαλεξει να ειναι ετσι ? Το βρισκεις λογικο και σωστο ?

Να το κάνεις εκεί όπου είναι σχετικό, π.χ. σε υποθετικό θέμα με τίτλο «Οι πιο όμορφοι και πιο άσχημοι celebrities της Πληροφορικής».

Επιμένεις να υπερασπίζεσαι το δικαίωμά σου στην άποψή σου, αλλά δε σου ζήτησε κανείς κάτι τέτοιο. Μόνο να μείνεις on-topic. Μη λέμε τα αυτονόητα τώρα!

Φυσικα και μενω on-topic, σχολιαζω την φωτο του ανθρωπου που αναρτηθηκε.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

albert-einstein.jpg

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΕ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ

ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΣΑ ΛΕΚΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕ ΓΕΡΟΚΟΚΚΟΡΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΧΤΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ;

ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ ΦΩΤΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;

ΛΑΜΠΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;

ΣΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΣΕΣΟΥΑΡ ΕΙΣΑΙ ΡΕ, ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ

Δημοσ.

Αυτο το εθιξα και εγω, δεν ειπα πως ο Einstein ηταν καλυτερος ( Αν και αν βαλεις τις 2 φωτογραφιες διπλα διπλα ειναι οντως καλυτερος ), τουλαχιστον ενα σακακι το φορουσε ομως ;)

Δημοσ.

ΟΚ, άρα είναι λογικό να ακούς κάποιον με θετική προδιάθεση εκ προοιμίου επειδή είναι στιλιζαρισμένος όπως π.χ. ο Άδωνις, ο Ψινάκης και ο Φουρθιώτης (να είμαστε και στο κλίμα των ημερών)

Οι επαναστάσεις χρειάζονται άλλα όργανα σε εγρήγορση για να ξεκινήσουν και ποτέ μα ποτέ τα μάτια.

@Lucifer, ξέχασες και τα ΚΑΤΣΙΚΑΝΙΑΡΗ, ΜΟΥΣΧΑΡΕ, Ε ΜΟΥΣΧΑΡΕ!

• Moderators
Δημοσ.
ΟΚ, άρα είναι λογικό να ακούς κάποιον με θετική προδιάθεση εκ προοιμίου επειδή είναι στιλιζαρισμένος όπως π.χ. ο Άδωνις, ο Ψινάκης και ο Φουρθιώτης (να είμαστε και στο κλίμα των ημερών)

Φανταζομαι πως δεν περιμενεις απο μενα να σου πω πως δυστυχως ετσι ειναι:rolleyes:

..αν και δεν εχω ενημερωθει για τον κ.Φουρθιωτη(?) ακομα:o

Δημοσ.
ΟΚ, άρα είναι λογικό να ακούς κάποιον με θετική προδιάθεση εκ προοιμίου επειδή είναι στιλιζαρισμένος όπως π.χ. ο Άδωνις, ο Ψινάκης και ο Φουρθιώτης (που είναι και το ίνδαλμα μου)

Οι επαναστάσεις χρειάζονται άλλα όργανα σε εγρήγορση για να ξεκινήσουν και ποτέ μα ποτέ τα μάτια.

@Lucifer, ξέχασες και τα ΚΑΤΣΙΚΑΝΙΑΡΗ, ΜΟΥΣΧΑΡΕ, Ε ΜΟΥΣΧΑΡΕ!

Fixed. Tis post is fixed.

:P:p:p

Δημοσ.
Εγω μονο παραπονεθηκα για την ολη εμφανιση οχι για τα μαλλια πχ. Εκτος αν φυσικα ειναι ο τροπος του να "διαφερει" απο τους περισσοτερους ( στυλακι επαναστατη, παιδιου των λουλουδιων). Μια φορα εμενα δεν μου "εμπνεει" εμπιστοσυνη ενα τετοιο ατομο, ελπιζω να μην με ριξετε στην πυρα για αυτην μου την αποψη :)
στην πυρά όχι. αν αυτό είναι άποψη όμως, υποστηριξέ την: πέτα τον υπολογιστή σου. απλά.

edit: parsifal, πέρα από το μπλαμπλά, έχει φτιάξει και κάτι λίγα ε ;-)

• Moderators
Δημοσ.

@Sellers

Ελα σου χω ετοιμη την απαντηση

1.Καλα τον βιαστη τι τον εβαλες?

2.Σιγα την θεωρια και την σχετικοτητα και δεν ξερω εγω τι αλλο.Ουτε Νομπελ δεν του δωσανε γι αυτη.Πφ.

3.Αυτος?Αυτος ειναι τρελος ρε!Μαζευει μανιταρια στο διαμερισμα του.Και αρνειται και κανα μυριο δολλαρια το χρονο απο βραβεια.Τρελος σου λεω.

4.Δεν εχει μουσια.Ειναι οκ αυτος.

5.Αυτος δεν ειναι που καπνιζε περιεργα πραγματα?Μακρυα!

6.Φυλακη δεν τον βαλαμε αυτον?Καποιο λογο θα χαμε.Αλλωστε στην Ελλαδα,στην φυλακη ειναι ολοι οι κακοι ανθρωποι.

7.Καλα ρε!Εβραιο?

8.Ως γνωστον ο θεος ειναι μια μαυρη λεσβια.Get your facts straight sir.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...