Προς το περιεχόμενο

Πινακας Ζωγραφικης

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια παιδια!λοιπον, μου ζητησαν να ζωγραφισω εναν πινακα και δεν ξερω τι να φτιαξω!εχω κατακολλησει!βασικα υποτι8εται 8α φτιαξω κατι δικο μου αλλα δεν 8ελω, εκτος αν δεν βρω κατι καλο... εχετε καμια ιδεα? αν 8ελετε βαλτε και καμια pic! :-)

Δημοσ.

από τις 21.19 ως τις 00.30 αυτό ζωγράφιζες;

ενός φίλου, που όμως μου το χάρισε και κοσμεί πλέον το σαλόνι μου:

post-53717-129063081219_thumb.jpg

Δημοσ.

το δύσκολο ήταν να το φωτογραφίσω...:P

ταιριάζει τουλάχιστον με τον καναπέ το έργο του φίλου σου;

~ Το δικό μου δεν ταιριάζει, για αυτό δεν το επιδεικνύω....

Δημοσ.
γεια παιδια!λοιπον, μου ζητησαν να ζωγραφισω εναν πινακα και δεν ξερω τι να φτιαξω!εχω κατακολλησει!βασικα υποτι8εται 8α φτιαξω κατι δικο μου αλλα δεν 8ελω, εκτος αν δεν βρω κατι καλο... εχετε καμια ιδεα? αν 8ελετε βαλτε και καμια pic! :-)

Μπορώ να ποζάρω δωρεάν και να κάνεις το πορτρέτο μου.

Δημοσ.
Μπορώ να ποζάρω δωρεάν και να κάνεις το πορτρέτο μου.

χαχαχα!κορυφη!!!αχαχαχαχα! :lol:

δεν βρηκα κατι ακομα...

Δημοσ.

αρχικα θα πρεπει να αποφασισεις αν θελεις να ζωγραφισεις καποιο τοπιο,κατι σε παραλια,δασος,βουνα η καποια στιγμη της καθημερινοτητας σου,να εισαι μεσα σε ενα τρενο,τους ανθρωπους να περπατουν και τα ψηλα κτιρια..οι ιδεες ειναι παρα πολλες!

ζωγραφισε ενα προσωπο η κατι τελειως αφηρημενο.

εγω πριν καποιους μηνες ζωγραφισα αυτον και τον εκανα δωρο..:-)

04092009236.jpg

Δημοσ.
αρχικα θα πρεπει να αποφασισεις αν θελεις να ζωγραφισεις καποιο τοπιο,κατι σε παραλια,δασος,βουνα η καποια στιγμη της καθημερινοτητας σου,να εισαι μεσα σε ενα τρενο,τους ανθρωπους να περπατουν και τα ψηλα κτιρια..οι ιδεες ειναι παρα πολλες!

ζωγραφισε ενα προσωπο η κατι τελειως αφηρημενο.

εγω πριν καποιους μηνες ζωγραφισα αυτον και τον εκανα δωρο..:-)

04092009236.jpg

Τον φωτογραφισες θελεις να πεις, οχι το ζωγραφισες. Απο μακρυα ομως φαινεται για ζωγραφια, καλο το τρικ.
Δημοσ.

Όχι πίνακας είναι. Απλά έχει κολλήσει πάνω και τα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια!

Παρεμπιπτόντως είναι πολύ ωραίος αλλά τον χαλάει λίγο η υπογραφή (σαν tag) ...

Δημοσ.
Τον φωτογραφισες θελεις να πεις, οχι το ζωγραφισες. Απο μακρυα ομως φαινεται για ζωγραφια, καλο το τρικ.

φωτογραφισα και ποσταρα τον πινακα που ζωγραφισα.

τα μπιχλιμπιδια δεν ειναι κολλημενα:-)

απλα για να μην στειλω σκετο το πινακα,τον εβαλα μεσα σε ενα κουτι,εβαλα και τα ποτ πουρι(τα μπιχλιμπιδια:P) κι ενα κερακι:-)

εδω ειναι κρεμασμενος στο τοιχο :

getattachmentqu.jpg

οσο για την υπογραφη..μου ειπανε πως πρεπει να βαλω και την υπογραφη μου..δεν ειχα τετοιο σκοπο.αλλο αν βγηκε τελειως fail:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...