michaelred Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους , ψάχνω για οθόνη 26-27 που να συνδέται με pc,ps3 και full hd. Αν ξέρετε καμία κοντά στα 300 ευρώ .....δώστε link , γιατι δεν ξέρω την τύφλα μου .. ευχαριστώ προκαταβολικά!
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Σε αυτα τα χρηματα μην περιμενεις κατι φοβερο. Κοιτα αυτην ωστοσο, αρκετα αξιολογη. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448338&catid=060100
michaelred Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 όντως πολύ καλή! περιμένω και αλλες 26 ...από ψαγμένους ευχαριστώ και πάλι
IMAndreas Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Απλα μακρια απο LG....Οσο για το ψαγμενους οκ γιατί μακρυά από lg φίλος? 3 lg είχα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. ένα φίλος μου είχε ένα καμένο πίξελ και του αλλάξανε την οθόνη με καινούργια σε 2 μέρες... τώρα έχω μια samsung 2033hd και μου χάνει τα ψηφιακά και μετά από 4-5 μήνες και 20ήμερα χωρίς οθόνη θα μου την αλλάξουν με καινούργια. έχω δει και άλλοι 2 με διαφορετικά μοντέλα από την δικιά μου έχουν πρόβλημα με τα ψηφιακά και το ένα είναι αυτό που πρότεινες, μάλιστα εκτός απο ψηφιακά είχε και ένα άλλο πρόβλημα η οθόνη (μπορείς να το δεις στην τελευταία σελίδα που έχει τις 2 οθόνες) και μάλιστα ο τεχνικός (τυχερός που μπόρεσε και μίλησε με τεχνικό εγώ πέρα από τηλεφωνητή δεν μπόρεσα να μιλήσω με κανέναν) του είπε πως είναι συχνό πρόβλημα αυτό. Δηλαδή οι samsung τόσες πολλές προβληματικές βγαίνουν? όπως και να έχει το service της samsung δεν υπάρχει!
michaelred Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Άλλο είναι το θέμα μας , δεν είμαστε εδω για αντιπαράθεση....καμιά πρόταση ?
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Οχι LG λογο ποιοτητας εικονας....Οσο για το Service 1 φορα που ειχα προβλημα με Samsung σε 3 μερες ειχα καινουργια στο σπιτι μου οποτε δεν ξερω για πιο πραγμα μιλας.
sozz Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Οχι LG λογο ποιοτητας εικονας....Οσο για το Service 1 φορα που ειχα προβλημα με Samsung σε 3 μερες ειχα καινουργια στο σπιτι μου οποτε δεν ξερω για πιο πραγμα μιλας. οι Samsung βγαζουν καλυτερες ε?? οτι πληρωνεις παιρνεις λεει μια παροιμια
IMAndreas Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Οχι LG λογο ποιοτητας εικονας....Οσο για το Service 1 φορα που ειχα προβλημα με Samsung σε 3 μερες ειχα καινουργια στο σπιτι μου οποτε δεν ξερω για πιο πραγμα μιλας. α ναι? εμένα μου έβγαλε ένα πρόβλημα την έστειλα σε 20 μέρες μου ήρθε δούλεψε 2 μήνες μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα την ξαναέστειλα σε 15 μέρες την είχα δούλεψε 2 μέρες και μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα και περιμένω να μου την αλλάξουν 15μέρες τώρα. Μπας και δουλεύεις εκεί ρε φίλε και εξυπηρετήθηκες πιο εύκολα; Τέλος πάντων topik starter από την εμπειρία μου θα πήγαινα σε lg 27" όπου και σε αυτή θα πάω αμέσως μόλις παραλάβω την καινούργια samsung μου από αντικατάσταση. Τα κουλά που ακούω με τα ψηφιακά της και ιστορίες είναι πολύ βαρβάτα σε σχέση με το ότι η οθόνη κάνει λίγο bleeding ή όπως αλλιώς λέγεται...οθόνη με ΤΝ πάνελ παίρνεις μην περιμένεις θαύματα. Γενικά όχι μόνο για οθόνη θα πρέπει να κοιτάς και τι service σου προσφέρετε από κάθε εταιρία και κοντά στην περιοχή σου γιατί παίζει μεγάλο ρόλο......αλλιώς αν σου τύχει κάτι προβληματικό την έβαψες. αυτά απο εμένα.
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 α ναι? εμένα μου έβγαλε ένα πρόβλημα την έστειλα σε 20 μέρες μου ήρθε δούλεψε 2 μήνες μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα την ξαναέστειλα σε 15 μέρες την είχα δούλεψε 2 μέρες και μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα και περιμένω να μου την αλλάξουν 15μέρες τώρα. Μπας και δουλεύεις εκεί ρε φίλε και εξυπηρετήθηκες πιο εύκολα; Τέλος πάντων topik starter από την εμπειρία μου θα πήγαινα σε lg 27" όπου και σε αυτή θα πάω αμέσως μόλις παραλάβω την καινούργια samsung μου από αντικατάσταση. Τα κουλά που ακούω με τα ψηφιακά της και ιστορίες είναι πολύ βαρβάτα σε σχέση με το ότι η οθόνη κάνει λίγο bleeding ή όπως αλλιώς λέγεται...οθόνη με ΤΝ πάνελ παίρνεις μην περιμένεις θαύματα. Γενικά όχι μόνο για οθόνη θα πρέπει να κοιτάς και τι service σου προσφέρετε από κάθε εταιρία και κοντά στην περιοχή σου γιατί παίζει μεγάλο ρόλο......αλλιώς αν σου τύχει κάτι προβληματικό την έβαψες. αυτά απο εμένα. Θα σου πω απλα 2 πραγματα οσο αφορα την ποιοτητα εικονας : 1) Οι Lg-Philips σταματανε την παραγωγη LCD panels. 2) H Samsung δινει panel σε εταιρειες οπως η Dell, περα απο το οτι εχει ενα απο τα μεγαλυτερα ποσοστα στην παραγωγη αυτων. Τωρα αυτο που λες πως δλδ περιμενες 20 μερες για αντικατασταση δεν νομιζω πως υφισταται, εκτος αν εμενα μου εφεραν νεα στο σπιτι μου μετα απο 3 μερες επειδη με εχουν σαν ειδωλο τους
IMAndreas Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Το κακο δεν είναι ότι έκανα μόνο 20 μέρες από την στιγμή που την έστειλα μέχρι την στιγμή μου την έλαβα. Το κακό είναι πως ξαναπερίμενα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα 15 μερών και πως την 1η φορά είχαν κάνει και λάθος και δεν με είχαν καταχωρήσει στο σύστημα για βλάβη και έτσι +2 μέρες να περιμένω τηλέφωνο από κουριερ που δεν έγινε και ποτέ... Έχω κάνει και ανάλογο θέμα αν θες ρίξε μια ματιά. Εσύ στάθηκες πιο τυχερός...βέβαια εξαρτάται και τι πρόβλημα είχε η οθόνη σου αν δεν δούλευε καθόλου ας πούμε και ήταν αγορασμένη εντός βδομάδας λογικό να σου στείλουν άλλη σε 3 μέρες... Ο καθένας βέβαια πράτει ανάλογα με την εμπειρία του από service και εξυπηρέτηση. Το να μην με πέρνουν τηλέφωνο, το να μου λένε την Παρασκευή ότι "εδώ είναι η οθόνη σας" ενώ την "Πέμπτη την είχαν στείλει" και άλλα τέτοια κουλά.........αν σου είχαν τύχει και εσένα πίστεψέ με ούτε στον εχθρό σου δεν θα πρότεινες samsung. Όσο αναφορά το ότι οι lg και philips θα σταματήσουν την παραγωγή που το άκουσες?
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Την οθονη την ειχα 18 μηνες οποτε δεν ειναι θεμα αυτου που λες. Οσο για το σταματημα της παραγωγης δεν ειπα πως θα σταματησουν παραγωγη LCD Monitor, απλα θα σταματησουν να παραγουν panel αυτο ειναι ολο. Οσο για το που το ακουσα, οσοι ειναι στον χωρο θα το ξερουν και αυτοι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Οχι LG λογο ποιοτητας εικονας.... Μιστερ ψαγμενε, ολα σωστα ειναι, εκτος απο αυτο...
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φερε μου δυο μοντελα των εταιρειων στην ιδια τιμη και μιλαμε για ποιοτητα.....
caution Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Σαφώς και κάνει λάθος για τις LG - αξιοπρεπέστατες σε απεικόνιση, ακόμα και στα low entry μοντέλα, πολύ αξιόπιστες - αν σκεφτείς το πόσες πολλές πωλούνται - και από service, υπεράνω κριτικής, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές και εδώ Οπότε τα "μακρυά από LG" είναι αδίκως αφοριστικά. Όσο δεν θα μπορεί όλος ο κόσμος να έχει τις καλές EIZO και Dell, η LG θα δίνει πολύ καλές λύσεις - που στο κομμάτι value for money τσακίζουν κόκαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.