Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Στο κομματι value for money πας σε Samsung, πολυ απλα οι διαφορες στα χρηματα ειναι πολυ μικρες για να δικαιολογησει καποιος την αγορα LG. Τωρα δεν ξερω τι λενε 2-3 ατομα για το Service αλλα εγω μεσα σε 3 μερες ειχα νεα Samsung στο σπιτι μου. Στην τελικη με την ιδια λογικη ποσα ατομα εχουν παρει LG και εχουν πετυχει καμμενα pixel ? Και ποσοι πηραν νεα με αντικατασταση και ξαναβρηκαν καμμενα pixel ? Ασχετα με την εγγυηση η κουραση και ταλαιπωρια του να παιρνεις κατι και να μην ειναι καλο ειναι φοβερη.
caution Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Όχι, στο κομμάτι vfm δεν πας απαραίτητα σε Samsung, γιατί πολύ απλά το Samsung>LG δεν ισχύει γενικά. Για καμμένα pixels να μην ξεχνάς ποιος είχε πρώτος zero pixel από τις δύο Όσο για τα "2 - 3 άτομα" που αντιπαραβάλλεις με τον εαυτό σου (1 άτομο) κάνεις απλά λάθος - είμαι εδώ από το 2003 και έχω δει αρκετά LG-service-love-stories. Fact.
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Και εγω που βρισκομαι στον τομεα αυτο επαγγελματικα εχω ακουσει απειρες ιστοριες για LG με καμμενα pixel ξανα και ξανα και ξανα μετα απο 2 και 3 αντικαταστασεις, αυτο δλδ ειναι καλο ?
caution Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ακούς ιστορίες γιατί η LG στην Ελλάδα πουλάει σαν τρελή. Οπότε και το αναμενόμενο fail rate μεταφράζεται σε πολλές μονάδες. Δεν είναι σκάρτες οι LG αν αυτό εννοείς...
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν ειναι τυχαιο πως η LG πουλαει σαν τρελη στο δημοσιο ( Και σε ιδιωτικες εταιρειες ) και σε νετ καφε, εκει παιζουν οι περισσοτερες πωλησεις της γιατι εχει πολυ οικονομικα μοντελα. Τωρα για το αν ειναι χειροτερες ποιοτικα απο τις Samsung δεν θα το σχολιασω, η συγκριση ειναι αδικη για την δευτερη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 1) Οι Lg-Philips σταματανε την παραγωγη LCD panels.2) H Samsung δινει panel σε εταιρειες οπως η Dell, περα απο το οτι εχει ενα απο τα μεγαλυτερα ποσοστα στην παραγωγη αυτων η καινούρια σειρά Uxxxx της Dell πάντως είναι με h-ips made by LG-Philips
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν ειπα πως δεν φτιαχνουν καλα panels αλλα μιλας για το καλυτερο που φτιαχνουν και σιγουρα οχι για αυτα που μιλαμε τωρα ( τα φτηνα ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν ειπα πως δεν φτιαχνουν καλα panels αλλα μιλας για το καλυτερο που φτιαχνουν και σιγουρα οχι για αυτα που μιλαμε τωρα ( τα φτηνα ). Απλα μακρια απο LG....Οσο για το ψαγμενους οκ τότε γιατί κάνεις τέτοια γενίκευση?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φιλε Νικ, με ολο το σεβασμο, εχεις μια αποψη. Δεκτον. Τη σχολιασαμε 2-3 ατομα ως λαθος. Σχολιασες τα σχολια μας, δεκτον κι αυτο. Ε μη καταστρεφεις το θεμα με απανωτες απαντησεις σε παρακαλω. Ο,τι πιστευει κανεις καλα κανει και το λεει, αλλα δε σημαινει οτι εχει δικιο. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ για LG και θα δεις οτι εχουν αναφερθει πολλα θετικα για το σερβις της, και σαφως ισχυει LG>Samsung στο σερβις στην Ελλαδα. Αν εχεις αντιθετη αποψη καλα κανεις και την εχεις, μας την εξεφρασες, αλλα μη χαλας το θεμα το παιδιου. Κριμα ειναι...
michaelred Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Έλεος! Άλλο είναι το θέμα μας και τσακώνεστε σαν τα κοκόρια......ούτε μια πρόταση για αγορά οθόνης!
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Thresh μιλαμε για entry level μοντελα, αν ελεγε παω στα 1500ε για οθονη θα του ελεγα οκ. Απο την αλλη σε αυτα τα λεφτα παιρνει και NEC που ειναι σαφως ανωτερες, οποτε και εκει δεν παιρνει την πρωτια η LG. Οσο για το σερβις με εχετε τρελανει, μιλαμε για Οθονες και ποιοτητα η Σερβις ? Αν θελει οθονη βαση του Σερβις τοτε παω πασσο φυσικα. Βεβαια αν του σκασουν καμμενα pixel δεν νομιζω να του αρεσει ασχετα αν του ερθει αντικατασταση σε 2-3 μερες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ναι προφανώς δεν παίρνει την πρωτιά αλλά δεν είναι και "μακρυά" ούτε μια πρόταση για αγορά οθόνης! ναι γιατί χρειάζονται λίγο παραπάνω από 300 euro...πχ http://www.prad.de/en/monitore/review/2010/review-samsung-p2770hd.html τιμές, http://www.skroutz.gr/s/253107/Samsung-P2770HD-27%2527%2527.html?keyphrase=P2770HD
sozz Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 1080@27''...νταμμμ :/ δεν μπορεις να βρεις καλυτερο με αυτα τα λεφτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 1080@27''...νταμμμ :/ ε ναι τι περίμενες? νέο μοντέλο με 16:10?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.