Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ΕΛΤΑ τα μεγαλεία σας !!!!! Είμαι κάτοικος Λυκόβρυσης Αττικής και είχα παρατηρήσει ότι τελευταία δεν είχα αλληλογραφία καθόλου. Υπέθεσα ότι υπήρχε καθυστέρηση λογά εορτών του Πάσχα αλλά το Πάσχα πέρασε πια χωρίς να αλλάξει κάτι…Σήμερα πήγα στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ που μου είπαν ότι αυτοί είναι μονό εμπορικό κατάστημα και δεν ξέρουν τίποτα και να μιλήσω με το κέντρο διανομής στο Ν. Ηράκλειο στο τηλ 2102817366 .Πήρα επί τόπου τηλ και έκπληκτος έμαθα ότι ο ταχυδρομικός διανομέας της Λυκόβρυσης ήταν έκτακτος , τελείωσε η σύμβαση του και δεν υπάρχει αντικαταστατής από πολύ καιρό. Μου είπαν να πάω εκεί να βρω την αλληλογραφία μου !!!! Πήγα στην οδό Αλέξανδρου Διάκου 23 στο Ν. Ηράκλειο και αντιμετώπισα μια κατάσταση τριτοκοσμική. Δεκάδες πολίτες έψαχναν σε τελάρα σαν αυτά που βάζουν φρούτα την αλληλογραφία τους που ήταν ανά οδό !!! Διαμαρτυρήθηκα στους υπάλληλους εκεί αλλά φυσικά άλλος έχει την ευθύνη. Χρήστηκα 2 ώρες να βρω την αλληλογραφία μου χωρίς να ξέρω αν κάποια έχει χαθεί και των γειτόνων που πήρα και παρέδωσα . Ληγμένοι λογαριασμοί ΔΕΚΟ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα !!!!! Μου είπαν επίσης ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη ποτέ θα υπάρχει διανομέας για Λυκόβρυση (10.000 κάτοικοι) και το πρόβλημα αυτό έχει παρουσιαστεί από τον Ιανουάριο και συνεχίζεται η σε πολλές περιοχές… Τα σχόλια περιττεύουν !!
dis_member80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Πως να πάρουν υπαλλήλους,αφού πρέπει να τον ξεφτυλίσουν τελείως τον κακόμοιτο τον ΕΛΤΑ,για νάρθει ο Ντόϋτσε Μπούντεσποστ να το παίξει δερβέναγας,με ξένο κwλο #ούστης.... Όλο και κανας Βγενό θα φανεί,δήθεν να μείνει σε Ελληνικά χέρια με ελάχιστο αντίτιμο,προασπιζόμενος και καλά εργασιακές συνθήκες υπέρ την Ελλήνων εργαζομένων (όσων έχουν μείνει...) και μετά τον ξαποστέλνει βγάζοντας βιδάνιο,ελεύθερη αγορά και καλά... Θεατές σε ίδιο σενάριο έχουμε καταντήσει,μπαρμπαΠλάτανε,αν δεν την έχεις ανθιστεί.
minarokeftes Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Λογικά κάποια άτομα, λογικά και εσύ θα είχατε πρόβλημα με υποχρεώσεις σας που έχουν καθυστερήσει έτσι? Έχετε σκεφτεί κάποια καταγγελία-μήνυση???
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Πως να πάρουν υπαλλήλους,αφού πρέπει να τον ξεφτυλίσουν τελείως τον κακόμοιτο τον ΕΛΤΑ,για νάρθει ο Ντόϋτσε Μπούντεσποστ να το παίξει δερβέναγας,με ξένο κwλο #ούστης.... Όλο και κανας Βγενό θα φανεί,δήθεν να μείνει σε Ελληνικά χέρια με ελάχιστο αντίτιμο,προασπιζόμενος και καλά εργασιακές συνθήκες υπέρ την Ελλήνων εργαζομένων (όσων έχουν μείνει...) και μετά τον ξαποστέλνει βγάζοντας βιδάνιο,ελεύθερη αγορά και καλά... Θεατές σε ίδιο σενάριο έχουμε καταντήσει,μπαρμπαΠλάτανε,αν δεν την έχεις ανθιστεί. Προέχει ο ΟΣΕ. Ένας, ένας παρακαλώ, όλοι οι φύρερ θα αρπάξετε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Λογικά κάποια άτομα, λογικά και εσύ θα είχατε πρόβλημα με υποχρεώσεις σας που έχουν καθυστερήσει έτσι? Έχετε σκεφτεί κάποια καταγγελία-μήνυση??? Καταγγελια εκανα στην ΕΕΤΤ , ΙΝΚΑ , συνηγορο πολιτη αλλα ποτε εγινε κατι ???? Οι μηνυσεις θελουν λεφτα και σιγα μην κερδισω κατι.
suspiria Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 δεν ειναι απιθανο.εγω μενω σε δημο της θεσσαλονικης με πανω απο 100000 κατοικους και εχει 1 μονο ταχυδρομειο!πας εκει και αν παρεις νουμερο για σειρα 100 αριθμους μετα απο αυτο που εξυπηρετειται πανηγυριζεις!συνηθως ειναι minimum 150 και 200 πριν απο σενα.βλεπεις απο εξω δεκαδες κοσμου περιμενουν αν δεν ξερεις νομιζεις γινεται καμια φασαρια.φυσικα μεσα δεν χωρανε ολοι.
poscaman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 κ.Γιάννη, καλως ήρθες στο club... Η τελευταία μου εμπειρία με τα ΕΛΤΑ (προχτεσινή) είναι δέμα που ήρθε απο Hong-Kong, έκανε τον γύρο της Ελλάδας (το παρακολουθούσα μέσω tracking number) έμεινε 15 (!) μέρες στην Πάτρα, δεν ειδοποιήθηκα ποτέ για να πάω να το παραλάβω, όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορώ να το παρω μου είπαν ότι δεν υπάρχει, και οτι "θα ειδοποιηθώ για την παραλαβή" και το δέμα τώρα επιστρέφει hong-kong. Τι καλά
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Κι εγω περιμενα dvd με windows 7 απο Πετρουπολη και το πηρα μετα απο 20 μερες χθες που πηγα μονος μου. Ευτυχως ο πωλητης απο αλλο forum μου ειχε δωσει αμμεσα το product key αφου του εκανα καταθεση σε τραπεζα.
paylidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Παιδια εμένα πολλά, μα παρα πολλά πραγματα που έρχονται απο κίνα και γενικα από ebay στη Μυτιληνη μου τα έχουν μασήσει... Τωρα ποιος που πότε γιατι... Δεν ξέρω... Αρκει μόνο να σας πω οτι στην παραλαβη στο ΕΛΤΑ δεν ζητάνε ταυτότητες ουτε καν για συστημένο... Ας τα πάρει ο Βγενο τα ΕΛΤΑ, από το να τα ξύνουν τώρα οι βολεμένοι και να παρακαλάνε οι συμβασιουχοι γιαν κανένα μεροκάματο καλύτερα ας τα πάρει αυτός και να πάνε στα διαλα οι βολεμένοι κωλοχοντροι (στατιστικα εξακριβωμένο...) και να δουλέψει κανένα νεο παιδι...
dis_member80 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Παιδια εμένα πολλά, μα παρα πολλά πραγματα που έρχονται απο κίνα και γενικα από ebay στη Μυτιληνη μου τα έχουν μασήσει... Τωρα ποιος που πότε γιατι... Δεν ξέρω... Αρκει μόνο να σας πω οτι στην παραλαβη στο ΕΛΤΑ δεν ζητάνε ταυτότητες ουτε καν για συστημένο... Ας τα πάρει ο Βγενο τα ΕΛΤΑ, από το να τα ξύνουν τώρα οι βολεμένοι και να παρακαλάνε οι συμβασιουχοι γιαν κανένα μεροκάματο καλύτερα ας τα πάρει αυτός και να πάνε στα διαλα οι βολεμένοι κωλοχοντροι (στατιστικα εξακριβωμένο...) και να δουλέψει κανένα νεο παιδι... Έχεις σκεφτεί ότι σε ενδεχόμενο ξεπούλημα (γιατί εξαγορά δεν θάναι,σίίίίγουρα),τα τέλη θα χτυπάνε στα ίσα την ACS; Γιατί μή μου πεις ότι θα συνεχίσει να ισχύει ο κοινοφελής και φοροανταποδοτικός τρόπος λειτουργίας τους...lol Σ' όποιον τον χαρίσουνε (και θα του δώσουν και προίκα,btw στη πλατούλα μας πληρωμένη),το πρώτο πράμα είναι να αυξήσει τις τιμολογήσεις. Μπουρδέλο κράτος,διεφθαρμένοι πολιτικοί,μας αξίζει!
danton Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 @Γιαννης Ειχα και εγω καποτε αυτο το προβλημαΜονο καταγγελειες μπορεις να κανεις τιποτα παραπανω Τελευταια εγω εχω αλλο προβλημα.Πραγματα που παραγγελνω απο ebay δεν φθανουν ποτε.Εχω παραγειλει αρκετες φορες και τον τελευταιο 1,5 μηνα δεν εχουν ερθει 3 πακετα.Εχω σταματησει να αγοραζω μεσω ebay γιατι υποψιαζομαι οτι τα κρατανε(κλεβουν) στο τελωνειο.Τον ταχυδρομο τον ξερω και μου χτυπαει το κουδουνι οταν φερνει κατι Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?Αυτο που σκεφτηκα εγω ειναι να τα παραγγελνω μεtracking number αλλα γαμμωτο ανεβαει το κοστος
Whiteyez Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ok, μετά απο αυτά που γράφετε σίγουρα κάτι παίζει και σε μένα (Θεσσαλονίκη), παραγγέλνω χρόνια από μαγαζιά του εξωτερικού,online e-shops, ebay,amazon, κτλπ κτλπ, ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αλλά εδώ και 2 μήνες έχω παραγγείλει πόσα πράγματα (από UK-play.com και China-ebay) και τίποτα δεν έχει έρθει, από play.com (που έχω κάνει άπειρες παραγγελίες χωρίς κανένα πρόβλημα) μου έχουν στείλει 2 φορές το ίδιο πράγμα και ποτέ δεν έφτασε εδώ! WTF? Εννοείται ότι έκοψα τις παραγγελίες, και ευτυχώς την κάνω από εδώ τον άλλο μήνα. Δεν θέλω να σχολιάσω τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ γιατί μπορεί να πάω για μπανάκι.
Ather Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Στη Ρόδο πάντως όλα ΟΚ. Προς το παρόν τουλάχιστο.
Draculina Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ok, μετά απο αυτά που γράφετε σίγουρα κάτι παίζει και σε μένα (Θεσσαλονίκη), παραγγέλνω χρόνια από μαγαζιά του εξωτερικού,online e-shops, ebay,amazon, κτλπ κτλπ, ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αλλά εδώ και 2 μήνες έχω παραγγείλει πόσα πράγματα (από UK-play.com και China-ebay) και τίποτα δεν έχει έρθει, από play.com (που έχω κάνει άπειρες παραγγελίες χωρίς κανένα πρόβλημα) μου έχουν στείλει 2 φορές το ίδιο πράγμα και ποτέ δεν έφτασε εδώ! WTF? Εννοείται ότι έκοψα τις παραγγελίες, και ευτυχώς την κάνω από εδώ τον άλλο μήνα. Δεν θέλω να σχολιάσω τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ γιατί μπορεί να πάω για μπανάκι. Φίλε σε ποια περιοχή είσαι?? Και γω Θεσσαλονίκη είμαι (για την ώρα), κέντρο, στο κατάστημα Αριστοτέλους υπάγομαι, τελευταία καθυστερούν όλα απίστευτα....Δεν έχασα ακόμα τπτ, αλλά θα γίνει και αυτό έτσι όπως πάμε...
poscaman Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ρε παιδιά, μην τα πάνε για ξεπούλημα όσο - όσο κι αυτα; Το κακό έχει παραγίνει τον τελευταίο μηνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.