Προς το περιεχόμενο

Αγορα με μελλον

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το πηρα αποφαση ,θ’αγορασω 6πυρηνο [κατι σαν πυρινικη κεφαλη] , βεβαια δεν υπαρχουν ακομα εφαρμογες που να τρεχουν και να τους αξιοποιουν αλλα που θα παει δεν θα βγουν ? θα βγουν , και το χειμωνα θα παρω CPU με 125W TDP, για τις κρυες μερες, θα παρω και καρτα γραφικων με direct x 11 [ακομα πολύ λιγα παιχνιδια υποστηριζουν] αλλα που θα παει,δεν θα βγουν ? θα βγουν , θα παρω η μητρικη να υποστηριζει usb 3 αν και δεν κυκλοφορει ακομα , αλλα οπου ναναι …….και sata 3 επισης , βεβαια δεν υποστηριζουν τις ταχυτητες που αναφερει το πρωτοκολλο , αλλα ποιος νοιαζεται , σημασια εχει ότι ο υπολογιστης μου,θα ταχει,δεν εχει καμια σημασια ότι θαναι το ιδιο αργος , με τον παλιο μου υπολογιστη,εκεινο που μετραει είναι οι προδιαγραφες και η υποστηριξη των καταστηματων , το λενε αλωστε και στη βουλη οι βουλευτες μας ,ότι αν θελουμαι δουλεια,πρεπει η βιομηχανια μας [τιναι αυτό παλι,στη Ελλαδα] να δουλεψει.

Δημοσ.

Μέχρι να βγουν οι εφαρμογές για να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά θα έχουν βγει δεκάδες νέες τεχνολογίες και θα είσαι πάλι πίσω και κατα-ιδρωμένος.. Χαμένο παιχνίδι είναι μην ξοδεύεις άδικα τα χρήματα σου(εκτός και αν έχεις πολλά! :P:p:p)

Δημοσ.

ε, μην το πάρεις ακόμα!!!!:-)

Τι περιμένεις δηλαδή ρε μάστορα?

Πριν βγει το hardware να είναι έτοιμες οι εφαρμογές που να το εκμεταλλεύονται??

Μόνο η apple το κάνει αυτό επειδή πουλάει όλο το πακέτο μαζί.

Οι υπόλοιποι (εκτός από μερικούς πολύ μεγάλους κατασκευαστές που συνεργάζονται με τους παραγωγούς hardware) περιμένουν να ωριμάσει μια τεχνολογία για να την υποστηρίξουν.

Και με την οικονομική κρίση έχουν μειωθεί πολύ τα budgets για ανάπτυξη. Για αυτό και βλέπεις να μεγαλώνει ο χρόνος που οι εταιρίες λογισμικού κάνουν για να υιοθετήσουν νέες τεχνολογίες.

Πάντως δεν έχεις και απόλυτο δίκιο.

Εγώ που πήρα ένα laptop της Dell με i7 , 500άρη δίσκο 7200rpm και 4gb RAM (σε win7 64bit) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το Performance .

Το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση και είμαι ευτυχής που μπορώ να σηκώνω αρχεία MIS 1GB και να τα δουλεύω, ενώ τραβάνε δεδομένα από βάση δεδομένων 40 GB που παίζει σε MSSQL server 2008 που είναι στημένος στο ίδιο μηχάνημα,

και ταυτόχρονα να χρησιμοποιώ mails, web browser, ERP applications που τρέχουν διάφορες εργασίες, και μεταφορές δεδομένων μέσω δικτύου χωρίς να παγώνει το μηχάνημα, και χωρίς να ανεβάζει πάνω από 50% CPU (Η RAM βέβαια χρησιμοποιείται όλη).

Και όλα αυτά με ένα μηχανάκι των 1000 ευρώ που πήρα από το multirama....

Πριν από αυτό ήθελα πολλααααααά λεφτά σε HW για να κάνω τα ίδια πράγματα ..

Κάποιες τεχνολογίες είναι για παιχνίδια και παπαρδέλλες.

Κάποιες άλλες , κάνουν τη διαφορά ακόμα και αν δεν τις εκμεταλλεύονται όλες οι εφαρμογές στο 100%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...