Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Καλησπερα παιδια. Μου εδωσε ενας φιλος να του κανω format κλπ στο laptop του. Ειναι το Toshiba Satellite A110-195. Επειδη ειναι ψιλοπαλιο λεω ας του βαλω XP. Πηγα στο toshiba site, κατεβασα drivers κλπ. Ολα καλα, μπαινω windows, ολα σφαιρα και normal. Μετα απο λιγο και ενω το ειχα με καλωδιο LAN, αρχισε το internet να ερχεται και να φευγει, λες και εκανα disable και enable την καρτα LAN.... Λεω ας παω με wireless, παλι τα ιδια... .on και off συνεχεια καθε λιγο και λιγακι..... Επειδη ξενερωσα, καθισα και εκανα ξανα format και περασα τα 7 ultimate. Μπηκε windows, ολα καλα, ολοι οι drivers κλπ ηταν ετοιμοι απο πριν. Παω να μπω με wired lan και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια. Και στο wireless επισης.... on και off συνεχεια. Επειδη ειμαι στο τσακ να φυγει απο το παραθυρο, δωστε τα φωτα σας αν εχετε κατι κατα νου. Ευχαριστω
dis_member80 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Υποθέτω (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος 100%),ότι φταίει η κάρτα ασύρματης δικτύωσης,που δεν είναι συμβατή (λόγω παλαιότητας,να υποθέσω; ) με τα καινούργια encryptions.Δοκίμασε να "ελευθερώσεις" το δίκτυό σου από οποιοδήποτε pass και αν πάλι σε ξαναπετάει ανά τακτά (ή άτακτα μάλλον :ρ) χρονικά διαστήματα,άλλαξε κάρτα. Μπορεί να αγγίζει σενάριο Sci-Fi αυτή μου η τοποθέτηση,αλλά το έχω ξαναδεί κάμποσες φορές το έργο αυτό,με παλιά laptops δηλαδή και αναχρονιστικές κάρτες ασύρματης δικτύωσης...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν ειναι οτι απλα με πεταγε εξω, Εξαφανιζοντουσαν και η ασυρματη και η ενσυρματη καρτα. Λες και τις εκανα enable-disable-enable απο το device manager.. Το ελυσα το θεμα, του πηρα ενα wifi stick και ολα μια χαρα τωρα. Ξαναεφαγα format ομως, ηθελε και σκληρο δισκο lol.... προς το παρον ολα ok, ειδωμεν...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.