k_dinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εδω και καποια χρονια, προσπαθω να διαγραψω εναν φακελο απο το pc αλλα δεν μπορω να τα καταφερω! Μεσα σε αυτο το διαστημα εχω κανει 4-5 φπρες format αλλα τιποτα, ο φακελος παραμενει εκει! ( το φορματ το κανω στο ενα partition, ενω ο φακελος ειναι στο αλλο). Το ειχα ξεχασει τοσο καιρο, αλλα προσπαθησα παλι αφου εβαλα τα 7. Τωρα εχω windows 7 64-bit και μου βγαζει το εξης μηνυμα οταν παω να το διαγραψω:
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Linux live cd (οποιοδήποτε σου κάνει) και θα φύγει σε χρόνο dt
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Καλά,πριν αρχίσεις να κατεβάζεις εκατοντάδες MB και να γραφεις cd (αν και ένα live cd πάντα είναι χρήσιμο!) δοκίμασε πρώτα αυτό unlocker
earthworm Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Το πρόβλημα είναι.. ότι λέει... δεν έχεις permission για να κάνεις την διαγραφή... Δοκίμασε Δεξί κλίκ στον φάκελο που θες -> Properties -> Security tab -> edit διαγράφεις τον "χρήστη" .. "S-1-5-...1003" και προσθέτεις τον δικό σου λογαριασμό ... φρόντιζοντας στο πλαίσιο από κάτω να επιλέξεις full access... Λογικά μετά θα έχεις δικαίωμα να τον διαγράψεις.. ;-) Για να κάνεις αυτούς τους χειρισμούς αυτονόητο ότι θα πρέπει να είσαι με administrator account..
k_dinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Το πρόβλημα είναι.. ότι λέει... δεν έχεις permission για να κάνεις την διαγραφή... Δοκίμασε Δεξί κλίκ στον φάκελο που θες -> Properties -> Security tab -> edit διαγράφεις τον "χρήστη" .. "S-1-5-...1003" και προσθέτεις τον δικό σου λογαριασμό ... φρόντιζοντας στο πλαίσιο από κάτω να επιλέξεις full access... Λογικά μετά θα έχεις δικαίωμα να τον διαγράψεις.. ;-) Για να κάνεις αυτούς τους χειρισμούς αυτονόητο ότι θα πρέπει να είσαι με administrator account.. Εκανα τα βηματα οπως τα λες και παλι το ιδιο γινεται. Τωρα απλως δεν φαινεται ο χρηστης "S-1-5-...1003" στο tab, αλλα το μυνημα παραμενει το ιδιο... Δεν εχω κατι στο φακελο, και να μεινει δεν με πειραζει, αλλα ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως τα καταφερα και τον κλειδωσα ετσι
earthworm Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 χμμμ.. με τον ίδιο τρόπο δοκίμασε να διαγράψεις όλους τους "χρήστες" που έχουν πρόσβαση στον φάκελο ... apply και στην συνέχεια πρόσθεσε μόνο τον δικό σου λογαριασμό... με full access.. γίνεται τπτ ;;
Peavy Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δοκίμασε με το Unlocker που λέει και ο φίλος TheELF.
rokko74 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να τον διαγράψεις..
smilefreeware Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Κάποτε με είχε τρελλάνει και μένα ένας φάκελλος. Αφού έκανα άπειρες δοκιμές τελικά ..... 1. Τον έκανα shared 2. Move στην επιφάνεια εργασίας 3. delete Ετυχε και πέτυχε.
k_dinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να τον διαγράψεις.. Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες, το καταφερα μεσω Safe Mode. Δεν με αφηνε στην αρχη ουτε να τον μεταφερω ουτε τιποτα, μετα ηθελε αδειες απο administrator ενω ειμαι ο μονος χρηστης στο PC αλλα τελικα μετα απο μερικα τυχαια 'κλικ'΄στις ιδιοτητες του φακελου τα καταφερα! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παντως με safe mode ειχα δοκιμασει οταν ειχα τα XP χωρις αποτελεσμα, ετσι το ειχα ξεχασει σαν πιθανη λυση Το unlocker δεν το δοκιμασα, η σελιδα παντως δεν εμφανιζεται στον internet explorer, λεει κατι για untrusted
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.