Προς το περιεχόμενο

Αδυναμια διαγραφης φακελου

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καποια χρονια, προσπαθω να διαγραψω εναν φακελο απο το pc αλλα δεν μπορω να τα καταφερω!

Μεσα σε αυτο το διαστημα εχω κανει 4-5 φπρες format αλλα τιποτα, ο φακελος παραμενει εκει! ( το φορματ το κανω στο ενα partition, ενω ο φακελος ειναι στο αλλο).

Το ειχα ξεχασει τοσο καιρο, αλλα προσπαθησα παλι αφου εβαλα τα 7.

Τωρα εχω windows 7 64-bit και μου βγαζει το εξης μηνυμα οταν παω να το διαγραψω:

post-28575-129063081332_thumb.jpg

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι.. ότι λέει... δεν έχεις permission για να κάνεις την διαγραφή...

Δοκίμασε Δεξί κλίκ στον φάκελο που θες -> Properties -> Security tab -> edit

διαγράφεις τον "χρήστη" .. "S-1-5-...1003"

και προσθέτεις τον δικό σου λογαριασμό ... φρόντιζοντας στο πλαίσιο από κάτω να επιλέξεις full access...

Λογικά μετά θα έχεις δικαίωμα να τον διαγράψεις.. ;-)

Για να κάνεις αυτούς τους χειρισμούς αυτονόητο ότι θα πρέπει να είσαι με administrator account..

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι.. ότι λέει... δεν έχεις permission για να κάνεις την διαγραφή...

Δοκίμασε Δεξί κλίκ στον φάκελο που θες -> Properties -> Security tab -> edit

διαγράφεις τον "χρήστη" .. "S-1-5-...1003"

και προσθέτεις τον δικό σου λογαριασμό ... φρόντιζοντας στο πλαίσιο από κάτω να επιλέξεις full access...

Λογικά μετά θα έχεις δικαίωμα να τον διαγράψεις.. ;-)

Για να κάνεις αυτούς τους χειρισμούς αυτονόητο ότι θα πρέπει να είσαι με administrator account..

Εκανα τα βηματα οπως τα λες και παλι το ιδιο γινεται.

Τωρα απλως δεν φαινεται ο χρηστης "S-1-5-...1003" στο tab, αλλα το μυνημα παραμενει το ιδιο...

Δεν εχω κατι στο φακελο, και να μεινει δεν με πειραζει, αλλα ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως τα καταφερα και τον κλειδωσα ετσι

Δημοσ.

χμμμ..

με τον ίδιο τρόπο δοκίμασε να διαγράψεις όλους τους "χρήστες" που έχουν πρόσβαση στον φάκελο ... apply

και στην συνέχεια πρόσθεσε μόνο τον δικό σου λογαριασμό... με full access..

γίνεται τπτ ;;

Δημοσ.

Κάποτε με είχε τρελλάνει και μένα ένας φάκελλος.

Αφού έκανα άπειρες δοκιμές τελικά .....

1. Τον έκανα shared

2. Move στην επιφάνεια εργασίας

3. delete

Ετυχε και πέτυχε.

Δημοσ.
Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να τον διαγράψεις..

Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες, το καταφερα μεσω Safe Mode.

Δεν με αφηνε στην αρχη ουτε να τον μεταφερω ουτε τιποτα, μετα ηθελε αδειες απο administrator ενω ειμαι ο μονος χρηστης στο PC αλλα τελικα μετα απο μερικα τυχαια 'κλικ'΄στις ιδιοτητες του φακελου τα καταφερα!

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Παντως με safe mode ειχα δοκιμασει οταν ειχα τα XP χωρις αποτελεσμα, ετσι το ειχα ξεχασει σαν πιθανη λυση

Το unlocker δεν το δοκιμασα, η σελιδα παντως δεν εμφανιζεται στον internet explorer, λεει κατι για untrusted

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...