Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θερμοκρασια σε e8400 ή κατι αλλο?

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε το χέρι σου πίσω απο το τροφοδοτικό καθώς δουλεύει το pc να δεις αν βγάζει εξω ζεστό αέρα.

Αν βγάζει δύσκολα θα εχει πρόβλημα αυτό.

Εγω σε κόβω να εχεις πρόβλημα ψύξης της cpu παντως.

Η εχει στραβώσει και δεν πατάει την cpu ή κάτι κάνεις στραβά στην τοποθέτηση.

Όταν την βάζεις την Arctic Cooling την εχεις να φυσάει τον αέρα προς τα πίσω προς τα πάνω η προς τα μέσα???

Επίσης το κουτί σου είναι ευμεγεθές εχει ανεμιστήρες μπρος και πίσω, τακτοποιημένα καλώδια κτλ.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού οι θερμοκρασίες του με linpack είναι κοντά στους 60C. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα θερμοκρασίας cpu. Τροφοδοτικό πολύ πιθανόν. Πες σε κάποιον φίλο σου να δοκιμάσετε δικό του τροφοδοτικό.

Δημοσ.
Βάλε το χέρι σου πίσω απο το τροφοδοτικό καθώς δουλεύει το pc να δεις αν βγάζει εξω ζεστό αέρα.

Αν βγάζει δύσκολα θα εχει πρόβλημα αυτό.

Εγω σε κόβω να εχεις πρόβλημα ψύξης της cpu παντως.

Η εχει στραβώσει και δεν πατάει την cpu ή κάτι κάνεις στραβά στην τοποθέτηση.

Όταν την βάζεις την Arctic Cooling την εχεις να φυσάει τον αέρα προς τα πίσω προς τα πάνω η προς τα μέσα???

Επίσης το κουτί σου είναι ευμεγεθές εχει ανεμιστήρες μπρος και πίσω, τακτοποιημένα καλώδια κτλ.

Το κουτι μου ειναι αυτο

http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/gig-3d-aurora_2.html

και η ψυχτρα μου ειναι τουτη

http://www.newegg.com/Product/ImageGallery.aspx?CurImage=35-186-134-TS&SpinSet=35-186-134-RS&ISList=35-186-134-Z01%2c35-186-134-Z02%2c35-186-134-Z03%2c35-186-134-Z04%2c35-186-134-Z05%2c35-186-134-Z06&S7ImageFlag=1&Item=N82E16835186134&Depa=0&WaterMark=1&Description=ARCTIC%20COOLING%20Freezer%207%20Pro%20Rev.2%2092mm%20Fluid%20Dynamic%20CPU%20Cooler

μονο απο την μια πλευρα μπορω να βαλω τον ανεμιστηρα

---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:34 ----------

Οι θερμοκρασιες του υπολογιστη ειναι στα 47 idle και 60 full

Δημοσ.

Δεν έχεις πρόβλημα θερμοκρασιων στην CPU.. κατά 90% έχει σταματησει να δουλεύει το ανεμηστήρι του τροφοδοτικού και υπερθερμαίνεται... πάντο για RMA...

Δημοσ.

Παιζει να περιμένεις απο 2 ώρες μέχρι 2 μέρες αναλόγως τον φόρτο εργασίας που έχουν για να το ελέγξουν!!

Δημοσ.

Δεν θα τελειωσει ποτε.Για πολυ κακη μου τυχη ,εχασα την αποδειξη απο το πλαισιο ,πηρα τηλ και μου ειπαν δεν μπορω να κανω τιποτα.Το τροφοδοτικο εχει εγγυηση ομως 5 χρονια .Μπορω να το στειλω στην εταιρεια?Αν ναι πως?

Παιδια τελικα μου μιριζει προβλημα motehrboard .Εκανα το τετ αυτο

You can easily test a power supply for functionality with a simple paperclip. First, disconnect all the cables from your motherboard and other devices, but leave the power supply plugged into the wall. Next, bend the paperclip until you have a U shape. Find the 24-pin ATX connector and plug one part of the paperclip into the socket where the green wire ends, and the other end into the socket where a black wire ends. Make sure the power switch on the back of the PSU is on, (should be the I symbol) and the fan should spin up. If it doesn’t, your power supply may be bad.

Και το ανεμιστιρακι του τροφοδοτικου δουλεψε κανονικα ,οποτε δεν εχει προβλημα .

Δημοσ.

Kαταρχάς αυτό που σου είπαν δεν παίζει. Δεν χρειάζεται να έχεις απόδειξη, αν όντως το πήρες απο αυτούς μπορούν να το τσεκάρουν αν έγινε ονομαστική παραγγελία και κόπηκε η απόδειξη στο ονομά σου αλλά ακόμα και στην περίπτωση που το πήρες σαν πελάτης λιανικής τότε μπορούν να διαπιστώσουν αν είναι δικό τους απο το serial no του προιόντος. Οπότε μη μασήσεις και μην κάνεις καθόλου πίσω αν όντως το πήρες απο αυτούς και είναι εντός εγγύησης. Φιλικά πάντα. ;)

Δημοσ.
Kαταρχάς αυτό που σου είπαν δεν παίζει. Δεν χρειάζεται να έχεις απόδειξη, αν όντως το πήρες απο αυτούς μπορούν να το τσεκάρουν αν έγινε ονομαστική παραγγελία και κόπηκε η απόδειξη στο ονομά σου αλλά ακόμα και στην περίπτωση που το πήρες σαν πελάτης λιανικής τότε μπορούν να διαπιστώσουν αν είναι δικό τους απο το serial no του προιόντος. Οπότε μη μασήσεις και μην κάνεις καθόλου πίσω αν όντως το πήρες απο αυτούς και είναι εντός εγγύησης. Φιλικά πάντα. ;)

ονομαστικη αποδειξη δεν εχω και οταν τους ειπα να γινει μεσω sn μου ειπαν οτι απλα ατο δεν γιενται.Παντως εκανα το τεστ στο τροφοδοτικο με τον συνδετηρα και το ανεμιστιρακι δουλεψε κανονικα ,οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα το ανεμιστηρακι.Μπας και φταιει καμια motehrobard ?Μπορω να κανω κανενα τεστ να το επιβεβαιωσω?

Δημοσ.

Αν και δεν πρόλαβα να διαβάσω απο την αρχή όλο το νήμα, εφόσων δεν φταίει το τροφοδοτικό τότε πιστευω ότι είναι θέμα θερμοκρασιών στο chipset της μητρικής σου. Η stock ψύξη της δεν επαρκεί κατα το O/C και μάλλον χρειάζεται καλύτερη ψύξη με κάποιο ανεμιστηράκι. Διαφορετικά θα πρέπει να περιοριστείς σε χαμηλότερα ρολόγια.

Δες eδώ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

όσο αφορά πάντως την απόδειξη αν το έχεις αγοράσει εσύ τότε είσαι comple.Άλλωστε οι αγορές καταχωρίζονται σε λίστες έτσι ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορούν να δουν ποιοι δικαιούνται εγγύηση..

Σήκω πήγαινε εκεί με το κουτί κ πες τους πως μπορούν να το τσεκάρουν κ να το βρουν.

Αλλιώς πες τους πως υπάρχει κ το ΚΕ.Π.ΚΑ.

Με ένα τηλεφωνηματάκι όλα θα λυθούν...

Το έχω κάνει άπειρες φορές..ειδικά στο πλαίσιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...