tribalos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το pc μου, βγάζει συνεχώς μπλε οθόνες κ κάνει restart κ δεν προλαβαίνω καν να δω τι γράφουν ...Να σας δώσω κ μερικά χαρακτηρίστηκα άπω το pc μου να σάς διευκολύνω.. Επεξεργαστή έχει Intel® Pentium®4CPU 3.00GHz 3,01GHZ RAM έχει 2GB NVIDIA GeForce 6600 η οποία δεν μ παίζει τίποτα και ας μην έχει κ καθόλου γραφικά το παιχνίδι.... Έχω επίσης κ 2 σκληρούς άπω 150 GB ο καθένας κ τρέχω τα Windows 7... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει 8α τού ήμουν ευγνώμον..
liopyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Aν θες να απενεργοποιήσεις το αυτόματο restart στις BSOD, πήγαινε: Control panel --> System and Security --> System --> Advanced System Settings --> Advanced --> Startup and Recovery --> Settings και εκεί που λέει System failure ξετικάρεις το κουτί που λέει Automatically restart. Πατάς οκ.
tribalos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα κ στα Ελληνικά γτ έχω τα windows 7 στα Ελληνικά???
gio@ Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Control panel --> System and Security --> System --> Advanced System Settings --> Advanced --> Startup and Recovery --> Settings System failure ξετικάρεις το κουτί που λέει Automatically restart. Πατάς οκ. Πίνακας Ελέγχου --> Σύστημα και Ασφάλεια --> Σύστημα --> Ρυθμίσεις Συστήματος για προχωρημένους --> Για Προχωρημένους --> Εκκίνηση και αποκατάσταση --> Ρυθμίσεις --> Αποτυχία συστήματος και ξετικάρεις το κουτί που λέει Αυτόματη επανεκκίνηση. Πατάς 2 φορές οκ.
tribalos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ωραια ευχαριστώ θα το δοκιμάσω !! όσο για την καρτα γραφικών εχετε να μ προτείνετε τπτ??
tribalos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 τησ μπλε οθόνες δύστυχος συνεχίζει να μ τής βγάζει χωρείς ωμός να κανει restart πρεπει να το πατήσω εγω... μήπως υπαρχη καμια αλλη ηδέα??
liopyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Aυτό ήταν το point, να μη σου κάνει restart ώστε να προλάβεις να δεις τι γράφει και να μας το μεταφέρεις. (μετά θα το διαβάσει ο gio και θα βγάλει γνωμάτευση)
tribalos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 02:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:45 ---------- ειναι η κλασική π βγάζει παντα.. ---------- Προσθήκη στις 02:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:45 ---------- http://img379.imageshack.us/i/dsc00652gc4.jpg/ το site π την βρήκα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 02:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:45 ---------- ειναι η κλασική π βγάζει παντα.. ---------- Προσθήκη στις 02:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:45 ---------- http://img379.imageshack.us/i/dsc00652gc4.jpg/ το site π την βρήκα. Η μπλε οθονη ειναι παντα η ιδια,με το ιδιο error? Αν παρατηρησεις πιθανοτατα μιλαμε για προβλημα στο setupdd.sys,τουλαχιστον σε αυτη της φωτο.Καθε φορα παιρνεις το ιδιο error ή αλλαζει? (μετά θα το διαβάσει ο gio και θα βγάλει γνωμάτευση) Ο ασθενης λοιπον..
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 το ίδιο ειναι καθε φορά... Το περιεργο ειναι πως το setupdd.sys εχει να κανει με την εγκατασταση των windows απ οτι βλεπω και υποθετω πως εχεις περασει αυτο το σταδιο και τα windows σου τρεχουν κανονικα.Ενα αλλο που μπορει να συμβαινει ειναι να υπαρχει καποιο προβλημα στον σκληρο. Ας το παρουμε απο την αρχη ομως. Ανελυσε λιγο παραπανω την κατασταση.Απο ποτε σου εμφανιζει το προβλημα?Ξαφνικα ξεκινησε?Ειχε γινει ας πουμε καποια διακοπη ρευματος?Προσθεσες καποιο hardware πριν?Αφαιρεσες κατι απο το μηχανημα?Προσθεσες καποιο software που πιθανοτατα εγκαθιστα drivers?Αλλαξες καποια ρυθμιση στο bios/εχεις κανει overclocking?
tribalos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 τπτ απο αφτα...ειχαι τα windows xp προτα κ νόμιζα οτι εφτεγαν αφτα γτ το εκανα κ σε εκείνα κ μετα εβαλα τα 7 μήπως λήθη το πρόβλημά αλλα μετα απο λίγο τσουκ να την πάλη...
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 τπτ απο αφτα...ειχαι τα windows xp προτα κ νόμιζα οτι εφτεγαν αφτα γτ το εκανα κ σε εκείνα κ μετα εβαλα τα 7 μήπως λήθη το πρόβλημά αλλα μετα απο λίγο τσουκ να την πάλη... Αυτο θα ελεγα μολις.Εδω και ωρα κανω searching για το setupdd.sys στα 7 και δεν το βρισκει.Πως εβαλες τα 7?Εκανες format στον δισκο των xp και απο πανω εβαλες τα 7?Γιατι αν εκανες format,ειναι πολυ περιεργο να προκαλει προβλημα ενα αρχειο των xp.
tribalos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 κ γενικα απο τοτε π μ το εκανε άρχιζα κ τα εβγαζα ολλα ενα ενα πήρα κ κενουριο σκληρό αλλα πάλι τα ίδια.. ---------- Προσθήκη στις 03:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:35 ---------- διέγραψα τελείως το διαμερισμα τον χρ κ εβαλα κανονικά τα 7 που ως τωρα μ δουλεύουν καλα αν εξερεσεις τής μπλε οθόνες.. ---------- Προσθήκη στις 03:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:38 ---------- το μόνο π δν δουλεύει σωστα κ δν 3ερς γτ ειναι η καρτα γραφικών μ NVIDIA GeForce 6600 εχω κατεβάσει παιχνιδι με τής λιγότερες απετησης κ το κολλάει ....
liopyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 tribalos κάτι δε μας λες καλά, και δε μας το λες καλά και σε δυσανάγνωστη γραφή sms που απαγορεύεται. Την επόμενη φορά που θα δεις bsod στο λειτουργικό που είσαι τώρα, βγάλε μία φωτογραφία και ανέβασέ την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.