Προς το περιεχόμενο

Θελω τον καλυτερο παικτη στο lineage2,για να νικησει ενα βλ@κα

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..

θα σας εξηγησω το στορυ στα γρηγορα..

Ειναι ενα ζευγαρακι φοιτητες..Ο πρωην της κοπελας,που τα ειχαν 5 μερες,κλαιει για αυτη ολο τηλεφωνα σαγαπω και τετοια...

παει λοιπον ο πρωην και στον νυν αγορι της κοπελας,και τυχαινει και εχουν και οι δυο accoynt sto LN2..ο νυν δεν πολυπαιζει,ο πρωην ειναι καλος και καλα..

και λοιπον λεει ο πρωην στον νυν,Η ομαδα μου και εγω σου επικυρησουμε πολεμο...:lol::lol:

το παιδακι..το νιανιαρο..ποσοι καθυστερημενοι υπαρχουν...

θελουμε λοιπον,εναν καλο παιχτη στο ln2 να παει και να τον g@mhsei...Οσοι θελουν να βοηθησουν,ας μου στειλουν pm για να σας πω το username του καραγκιοζακου...

Μονο που δεν πηγε στην κοπελα να της πει "εγω ειμαι μεγαλυτερο lvl απο αυτον"...:o:o:o

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα χθες μου λέγανε τιμές: 500άρικο σπασμένα χέρια πόδια κλπ, με 6 χιλιαρικάκια πιο μόνιμες λύσεις.

Έστω ένα σταφ, κάτι πρέπει να δώσετε στον σωτήρα.

Δημοσ.

4% απο το guild bank θέλουνε τα αλάνια απο το Φοίνικα. Είναι ταρίφα για αυτές τις περιπτώσεις. Όχι in-game ξύλο και φλωριές. Αν δεν τα δώσετε σε 3 μέρες θα βρεθείτε όμως με κεφάλι mount στο inn και θα ψάχνετε rez.

Δημοσ.
SaloonPiano.jpg

LeeDubin-WesternSaloon.jpg

Ναι. Και ήθελα να πω σε κάποιον "Η μαϊμού σου βουτάει τ' @@ της στο καμπάρι μου". Αλλά δεν είχε κανείς μαϊμού =(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...