Προς το περιεχόμενο

Oi ellhnes meionothta sthn ellada

Nikos2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai kati allo pou mou eirthe.<BR>Thimaste ena pagio aitima gia anadianomi tou eisodimatos? Diladi na paroune apo tous exontes kai na dosoune stous ftoxous.<BR>Poniria:An fero 5 ekatomiria ejathliomenous kai leo oti prepei na exoun ta idia dikaiomata me olous,Apo tin anadianomi ti les na paro ego o ftoxos ellinas? mipos mou poune na doso kiolas ?

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μεγάλη σημαία στην κεντρική κερκίδα στο στάδιο των Ιωαννίνων τα λέει όλα...Για όσους την είδαν αλλά δεν ξέρουν τι συμβολίζει και για όσους δεν την είδαν(η ελληνική σημαία και στο κέντρο της ο βυζαντινός αετός σε μαύρο χρώμα) αυτή η σημαία είναι η σημαία της Ανεξάρτητης Βορείου Ηπείρου μας.Ας πάψουμε να είμαστε διαλλακτικοί με όσους απειλούν την ιστορία μας(γιατί είναι θέμα χρόνου να απειληθεί από τους γείτονες).Ας διεκδικήσουμε κι εμείς.

Δημοσ.

Paidia ta pramata einai apla:<P>Eiste oloi ena matso kompleksikoi karagkiozopaixtes pou nomizete oti eiste Ellines!<P><B>Eiste oloi M P A S T A R D O I</B><P>Ntropi sas re!!! Eiste magkes pou ta vazete me tous adynamous? Opos kanoun kai oi Nazi stin Germania, opos ekanan kai stous Ellines metanastes stin Ameriki.<P>Alla etsi einai! Ena masto lykeiopaida pou tous evale o mpampas Internet spiti kai chataroun kai kanoun downloads ti stigmi pou kosmos pinaei ekso!!<P>Kseftiles Skatofasistes!<P>P.S. Sorry Hal9000. Genikos eisai kalo atomo me sostes apopseis. Pos tous mazepses autous tous vlakes edomesa? Den tha ksanaenoxliso pote to forum.<p>[ 14-11-2001: Message edited by: wwwtasos ]

Δημοσ.

Einai tyxaio pou sthn Krhth...eidika sta xwria den blepeis oute ixnos alodapou?<P>Giati apla ekei barane sto psaxno kai den pataei kanenas tous.Den rwtane ti eisai,poios eisai pou eisai...ta koumpouria eksw kai mpam...kai katw...<P>Phgainte sthn Krhth kai an deite to xali pou ginete edw na mou trypisete th myth

Δημοσ.

Φίλε wwwtasos συμφωνώ απόλυτα με την γνώμη σου!!!<BR>Πόσοι από εσάς νομίζεται ότι είστε "αυθεντικοί" Έλληνες, ή πόσοι από εσάς γνωρίζεται τι θα πει πραγματικός Έλληνας;;;κανένας γιατί ΔΕΝ υπάρχει καθαρός Έλληνας...Από τότε που κατέβηκαν από τα δέντρα οι πρώτοι "έλληνες" είμαστε ο λαός με την μεγαλύτερη εθνική μη-καθαρότητα!!!<P>ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" και θα ξερασω γκαμήλες!!!!!!!<P>Να διώξετε και εμένα με το σόι μου τότε, που από την μία είναι ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ και από την άλλη ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ!!!!<P>Ρε παιδιά λίγο μετριοπάθεια και σκέψη... rolleyes.gif" border="0 blush.gif" border="0

Δημοσ.

wwwtasos: ακόμα δεν μπήκες στη συζήτηση και άρχισες να βρίζεις (όχι ότι περίμενα βέβαια να κάνεις καικάτι άλλο). Αν θέλεις να πεις κάτι πες το με επιχειρήματα (αν έχεις βέβαια) αλλιώς μη μιλάς (κλασσική κίνηση αυτών που δε γνωρίζουνε να απαντήσουνε. Αρχίζω να βρίζω και να φωνάζω για να καλύψω την ασχετοσύνη μου).<P> ινδιο: Υπάρχουνε άλλοι λαοί (μιλάω πάντα για καθαρότητα φυλής) που είναι πολύ χειρότεροι από τους Έλληνες (π.χ. Αμερικάνοι που είναι ένα κράμα χιλιάδων φυλών και εθνικοτήτων). Είναι φυσιολογικό μετά από τόσους αιώνες κακουχιών και προσμίξεων να μην είμαστε οι Έλληνες που είμασταν 2.000 πριν. Πάντως είμαστε ό,τι κοντινότερο στους προγόνους μας. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί. Αυτό που ξεχωρίζει τον Έλληνα είναι η συνείδηση και ο σεβασμός για τον πολιτισμό, το ξένο, τις τέχνες και τα γράμματα. Δε λέμε όχι στους ξένους αλλά όχι στους παράνομους ξένους. Αν θέλουνε να έρθουνε για να προσφέρουνε κάτι, για να σπουδάσουνε κλπ είναι ευπρόσδεκτοι. Αν όμως έρχοντε παράνομα γιατί νομίζουνε ότι θα τα βρούνε όλα εύκολα σκοτώνοντας και λυμαίνοντας τότε (σύμφωνα με τους νόμους αυτής της χώρας) αξίζουνε να τιμωρηθούνε (ακόμα και εις θάνατον).<P> Και μην μπερδεύετε τους Έλληνες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με τους αλλοδαπούς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ στην Ελλάδα. Έχει τεράστια διαφορά (για όσους δεν κατάλαβαν ας μου το πούνε να το εξηγήσω καλύτερα).

Δημοσ.

Kale mou file den xreiazomaste oute ypodeikseis oute epeksigiseis. Den tha mas eksigiseis tipota, den ksereis kati parapano apo emas!<P>Ego auto pou leo einai aplo, to leei kai h thriskia sas, alla den pernete xampari:<P><B>Misos dineis, Misos tha pareis!!!</B><P><B>Sas vrizo</B>, agapite mou file, oxi giati eimai agenis, oute giati den exo epixeirimata.<P><B>Sas vrizo giati auto sas aksizei!</B> Den eiste anthropoi, den exete symponia, oikto, den lipaste, den stenaxorieste ama vlepete ta gyftakia-alvanakia-kourdakia ksipolita mes ti vroxi!<P>Sas vrizo giati kati tetoioi san kai sas stiriksan ton Xitler kai ton ekanan igeti!<P>Sas vrizo giati eiste ena matso vlakes pou DEN mporoun na katalavoun tin aksia tis anthropinis zois oti SKATA ethnikotitas kai na einai!!<P>Sas euxomai mesa apo tin kardia mou na sas misisoun toso, oso kai seis miseite tora mipos kai katalavete!<P>Oti eixa na po to eipa, synexiste ti geloia kouventoula sas kai min apantate se mena giati ego teleiosa me to Insomnia kai me sas! Krima mono pou 5-6 anthropoi exoun kanei tosi doulia giauto to forum gia na mporeite eseis simera apo tin anesi tou zestou sas spitiou na to paizete kai filosofoi!<P>Ou re fasistes ratsistes!

Δημοσ.

Παιδιά έχετε χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Το πρόβλημα ποτέ δεν ήταν εθνολογικό, και ποτέ δεν θα είναι. Είναι καθαρά ταξικό. Και απόδειξη είναι οι πράξεις των πλουσιωτέρων "Ελλήνων" που φροντίζουν για την πατρίδα μας... Νομίζεται πως το χρήμα έχει πατρίδα? Είναι Έλληνας ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ή ο Κόκκαλης και ο κάθε πολιτικός που έχει κυβερνήσει αυτόν τον καταραμένο τόπο? Και εγώ σου λέω πως αν γίνει κάτι τότε θα κάνουν αντίσταση από κάποιο προάστειο των Παρισίων, κι μόλις τελείωσει θα μας έρθουν σαν σωτήρες...Η Ιστορία επαναλαμβάνετε... Αν αυτοί που σήμερα βρίζετε πιάσουν χρήμα στα χέρια και γίνουν επιχειρηματίες τότε πως θα τους αποκαλείτε ? Κύριους... <BR> Γιαυτό καλύτερα να δώσουμε άλλους αγώνες και όχι αυτό που μας κατευθύνουν να δώσουμε.

Δημοσ.

ςςςτασος: Και συνεχίζεις να βωμολοχείς, υβρίζεις και να αθυροστομείς χωρίς ουσιαστικά να λες κάτι. Για ακόμα μία φορά φαίνεται το ήθος σου. Βλέπεις πόσο ήρεμα σου μιλάω, χωρίς εκνευρισμούς και εξάψεις. Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλάκι του καλού Σαμαρείτη και κάνε συζήτηση αλλιώς κανένας δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά.

Δημοσ.

Έχοντας περάσει 5 χρόνια απο την ζωή μου στην Αγγλία ως φοιτητής (και άρα ως ξένος σε μια χώρα) έχω δει και έχω βιώσει πολλές και διάφορες καταστάσεις. Τα 4 απο τα 5 χρόνια τα πέρασα στον βορρά σε μια βιομηχανική και super υποβαθμισμένη πόλη (middlesbrough) με αρκετή ανεργία και με έναν πληθυσμό με μορφωτικό επίπεδο κάτω του μέσου όρου. Για να μιλήσουμε με νούμερα η πόλη αυτή έχει 150.000 κατοίκους εκ των οποίον το 1/3 είναι αλλοδαποί μεν(πακιστανοί και ινδοί στην πλειοψηφία τους) - άγγλοι υπήκοοι δε. Και υπήρχαν και περίπου 15.000 φοιτητές από τα περισσότερα κράτη της γης (πιστέψτε με). Δεν θυμάμαι καμία μα καμία περίπτωση ρατσισμού το καιρό που ήμουν εκεί και αυτό μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση. Πως είναι δυνατόν έλεγα να συνυπάρχουν όλοι αυτοί οι λαοί και να μην δημιουργείται πρόβλημα -τη στιγμή μάλιστα- που ο περισσότερος κόσμος εκεί ήταν σχεδόν αγράμματος (όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των ρατσιστών).<BR>Ερχόμαστε σήμερα λοιπόν 2500 χιλιάδες χρόνια μετά τον χρυσό αιώνα της Αθήνας (και γενικότερα του Ελλαδικού χώρου) στην Ελλάδα και διαβάζουμε μερικές απόψεις οι οποίες για μένα είναι απαράδεκτες.<BR>Ξεχνάτε οτι μια απο τις αρετές που χαρακτήριζε τους Έλληνες (και πιστεύω οτι χαρακτηρίζει ακόμα) ήταν η φιλοξενία?<BR>2ον Γιατί να έχουμε πρόβλημα με τους αλλοδαπούς τι στιγμή που οι Έλληνες κατέφυγαν σε κάθε γωνιά της γης -στη κυριολεξία- για ένα καλύτερο μέλλον?<BR>Ο πατέρας μου σπούδασε στη Γαλλία πριν πολλά χρόνια και με τις κομπίνες/πουστιές που έκαναν οι Έλληνες τότε η λέξη Έλληνας ήταν συνόνημο του Κλέφτη. Σας θυμίζει τίποτα? Ξέρετε πόσοι Έλληνες -και ακόμα περισσότερο κύπριοι- είναι μεγαλοαπατεώνες στην Αγγλία , ξέρετε οτι υπάρχουν Έλληνες σε φυλακές τις αγγλίας για ληστείες απάτες κλπ?<BR>3ον Οι ξένοι που έρχονται (ως οικονομικοί μετανάστες) δεν απειλούν ούτε τις δουλειές μας ούτε τη ελευθερία μας. Αντίθετα βοηθούν στην ανάπτυξη αυτής της χώρας μιας που κανένας έλληνας πια δεν καταδέχεται να είναι στα χωράφια ντάλα καλοκαίρι και να λιώνει περιμένοντας το καλαμπόκι να γίνει. Πριν χρόνια είχαν ανοίξει θέσεις εργασίας και είχαν δωθεί κίνητρα για νέους αγρότες με δάνεια επιδοτήσεις κλπ, πόσοι το εκμεταλεύτηκαν?<BR>Και οι ʼγγλοι έτσι σκέφτονται -σιγά μην ανοίξω ψιλικατζίδικο και γυράδικο και να κάθομαι μέσα στη λίγδα , εγώ θέλω το γραφειάκι μου ή ακόμα καλύτερα να ξύνομαι όλη μέρα και να πληρώνομαι- και ήρθαν οι ινδοί και οι πακιστανοί και έχουν αγοράσει όλη την αγγλία.<BR>Σήμερα το κράτος πάλι προκύρηξε 6.200 περίπου θέσεις για τον επαγγελματικό στρατό και οι αιτήσεις δεν φτάνουν ούτε το 1/5 αυτού του αρι8μού. Οι ξένοι φταίνε γι'αυτό?<BR>Οι ξένοι φταίνε που οι νεοέλληνες εγκαταλείπουν τις πόλεις και τα χωριά τους για να στοιβαχθούν στην Αθήνα και Θεσαλλονίκη? Οι ξένοι φταίνε για ότι γίνεται σε αυτό το τόπο και πριν τους ξένους όλα ήταν ωραία και καλά? <BR>Αλλα τελικά δίκιο έχει ο wwwTasos μπάσταρδοι είμαστε όλοι οι Έλληνες και νομίζουμε οτι είμαστε κάποιοι ενώ τελικά είμαστε οι χειρότεροι.<BR>ʼλλη φορά τουλάχιστον ας μιλάμε με επιχειρήματα...

Δημοσ.

Έχοντας περάσει τα 3 από τα 6 χρόνια της ζωής μου στη Αγγλία στο Newcastle upon Tyne έχω λίγο πολύ βιώσει τις ίδες καταστάσεις με τον Τιμούρ. Για να πω την αλήθεια τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφει ο Τιμούρ. Κάνει όμως ένα τεράστιο λάθος στις σκέψεις του.<P>1) Όλοι αυτοί οι Πακιστανοί/Ινδοί/κλπ δεν ήρθανε παράνομα εδώ πέρα (Αγγλία) ή με το ζόρι, αλλά οι ίδιοι οι ʼγγλοι τους φέρανε πριν από έναν αιώνα όταν χρειαζότανε εργατικά χέρια για να γεμίσουνε τις θέσεις εργασίας. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να παραπονιέσαι για κάτι που εσύ προκάλεσες. Στην Ελλάδα η κατάσταση με τους Αλβανούς είναι τελείως διαφορετική. Δεν τους φέραμε εμείς ήρθανε αυτοί από μόνοι τους (η συντριπτική πλειοψηφία μάλιστα παρανόμως). Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό για τον Έλληνα να φέρεται έτσι όπως φέρεται.<P>2) Η συντριπτική πλειοψηφία των ξένων που έρχεται Αγγλία είναι νόμιμοι και το κράτος ξέρει πράγματα γι' αυτούς. Παίρνω παράδειγμα από τον εαυτό μου. Όταν ήρθα είχα διαβατήριο, είχα σπίτι, είχα λογαριασμό στην τράπεζα, το κράτος ήξερε που μένω, είχε τη διεύθυνσή μου στην Ελλάδα, έκανα ιατρικές εξετάσεις (μέσα στις πρώτες ημέρες είχα γραφτεί στον GP) κλπ. Βλέπετε λοιπόν ότι η Αγγλική κυβέρνηση έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον κάθε αλλοδαπό. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους περισσότερους ξένους.<P> Αυτά τα λίγα. Θα χαρώ να ακούσω και άλλες γνώμες.

Δημοσ.

Και για να συμπληρώσω<P>3) Οι Έλληνες που πήγανε στο εξωτερικό πριν από δεκαετίες και ακόμα πάνε πολλοί) πήγανε ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Οι περισσότεροι ξένοι στην Ελλάδα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Έχει τεράστια διαφορά.

Δημοσ.

δεν πρεπει να ξεχναμαι σε καμια περιπτοση τα εκατομυρια των Ελληνων σε αμερικη, γερμανια, κτλ κτλ, πρεπει να εχουμαι κατανοηση, ακομι και αν μερικες φορες θελουμαι να σφαξουμαι μερικες εκατονταδες αλβανικες κωλοφατσες...<BR>τωρα, αυτοι που πηγαν οπου πηγαν (για τους Ελληνες μιλω) δεν ειναι υποχρεοτηκα νομιμοι<p>[ 14-11-2001: Message edited by: pyro ]

Δημοσ.

Paidia nomizo oti to thema to pairnoune poli elafria merikoi.<BR><BR>An to doume epifaniaka oi koumounistes einai oi megaliteroi fasistes ,giati an eblepan mauro lathrometanasti sti xora tous tha ton petagan ejo me tis klotsies, kai oi amerikanoi pou fernane sklabous apo xores me polemo, peina, kai tous bazane se idikes douleies pou den kanane oi leukoi san sklabous, itan kaliteroi.<BR>Paizei rolo kai o tropos pou erxontai,posous theloume kai mporoume na boithisoume,poioi plironoun ti nifi apo emas, kai poioi tous ekmetaleuontai kai boleuontai.<BR><BR>Einai gegonos pos kai 15 ekatomiria lathrometanastes na erthoun se 4-5 xronia stin ellada ,an zoun se ejathliosi,xoris apaitiseis, den tha einai oikomiko varos ,kai eukola tha dosoun kerdos sto kratos kai stous ergodotes tous . <BR>An malista den jodeuoun kai polla perisotera xrimata, oute to kratos ,oute oi ergodotes gia tin stegasi tous, tin igia ,paidia ,astinomeusi klp ,tote oso pio poloi ,toso pio kalla.<BR>Oi mikromeseoi Ellines mporei na kerdisoun kai autoi kapoia xreimata alla oi ftoxoi na xasoun kai douleia kai poiotita zois. <BR><BR>Otan milame lipon esi eisai ratsistis, esi dimokratis, esi eisai patriotis ,esi ethnikistis einai kai sinartisi tou posoi ksenoi tha erthoun telika kai se poia thesi eisai esi.<BR><BR>Pantos einai antixristianiko kai adiko na misoume kai na feromaste askima se autous tous anthropous .Me ti bia se athoous den diorthonete mia adikia ,aplos ginete kai mia alli.mono me katanoisi kai anidioteli boithia pros tous laous kai anthropous mporoun na lithoun ta problimata.<BR><BR>Mporei autoi pou fonazoun gia tous pollous jenous na einai ratsistes i apla na min theloun na doune tis sigxroni sklabia kai tous afentes na ksanarxontai.<BR>Mporei autoi pou einai irer ton allodapon na einai dimokrates kai xristianoi alla kai ponirakides pou theloun na ekmetaleutoun tin nea katastasi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...