Προς το περιεχόμενο

θελω να δειχνω 3-4 φωτο ταυτοχρονα...

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω καποιο προγραμμα οπου να μπορω να δειχνω ταυτοχρονα ...ολες μαζι δηλ 3-4 φωτο..πως ειναι το προγραμμα των win " προγραμμα προβολης εικονων και φαξ"κατι τετοιο αλλα να μπορω σε μια σελιδα να εμφανιζω 3-4 φωτο...2 δεξια ας πουμε και 2 αριστερα...

'μην μου πειτε για photoshop το δοκιμασα.."

Δημοσ.

Αν δεν χωρισεις τις εικονες σου σε 4 σετ και να ξεκινησεις 4 instances του image viewer (οποιος και να ειναι αυτος), δεν γινεται.

Καλυτερα να τις βαλεις στο photoshop και να τις "ραψεις" ανα 4 σε μια μεγαλυτερη.

Δημοσ.

IrfanView-->μικρογραφιες--->Δεξι κλικ Δημιουργια Contact Sheet απο τα επιλεγμενα αρχεια-->Πειραξε τις ρυθμισεις με τα pixel για να εχεις το επιθυμητο--->αποθηκευση ολων των εικονων,ορισε directory που σωζεις το αποτελασμα...

Δημοσ.

οντως υπαρχει καποιο προγραμμα που τα βγαζει σε icons τις εικονες και μπορεις να ρυθμισεις το μεγεθος των icons,oποτε και τον αριθμο των προβαλομενων αρχειων εικονων.εγω θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειναι το ιδιο θεμα πανω-κατω αν εχει ακουσει κανεις για ενα 3d προγραμμα προβολης εικονων.το ειχα δει καπου-δεν θυμαμαι-και μου αρεσε παρα πολυ κ θελω να μαθω πως λεγεται.ξερει κανεις?

• Members
Δημοσ.
οντως υπαρχει καποιο προγραμμα που τα βγαζει σε icons τις εικονες και μπορεις να ρυθμισεις το μεγεθος των icons,oποτε και τον αριθμο των προβαλομενων αρχειων εικονων.εγω θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειναι το ιδιο θεμα πανω-κατω αν εχει ακουσει κανεις για ενα 3d προγραμμα προβολης εικονων.το ειχα δει καπου-δεν θυμαμαι-και μου αρεσε παρα πολυ κ θελω να μαθω πως λεγεται.ξερει κανεις?

Μήπως εννοείς το Cooliris (extension του Firefox) ή καμία σχέση;

Δημοσ.
IrfanView-->μικρογραφιες--->Δεξι κλικ Δημιουργια Contact Sheet απο τα επιλεγμενα αρχεια-->Πειραξε τις ρυθμισεις με τα pixel για να εχεις το επιθυμητο--->αποθηκευση ολων των εικονων,ορισε directory που σωζεις το αποτελασμα...

Ήμουν σίγουρος ότι το irfanview μπορούσε να το κάνει αλλά δεν το έβρισκα. Βασίζομαι στην ιδέα του actorgr και το γράφω αναλυτικά

1. Κατέβασε το irfanview. Κατέβασε τη zip μορφή, δεν χρειάζεσαι εγκατάσταση
  2. Αποσυμπίεση και τρέξιμο του αρχείου
  3. Πατάς το πλήκτρο Τ
  4. Στο νέο παράθυρο του "δείχνεις" το φάκελο με τις φωτογραφίες σου
  5. Διαλέγεις τις φωτογραφίες που θες να εκτυπώσεις ανα τετράδα (επέλεξε τις ΟΛΕΣ, όχι μόνο 4), κάνε δεξί κλικ πάνω τους και επέλεξε "Create Contact Sheet from selected..."
  6. Βάλε τις ρυθμίσεις όπως στην παρακάτω εικόνα και "δώσε" ένα φάκελο να βγάλει τις τελικές εικόνες (Πεδιο Directory)
    karamitro.jpg
  7. Πατάς το πλήκτρο Create
  8. Οι φωτογραφίες ανα τετράδες είναι στο φακελο που έδωσες (πχ σε μενα είναι c:\giaektiposi

Έχει μπολικες ρυθμίσεις (για σκάλισμα) για να το φτιάξεις όπως θέλεις.

Irfanview rulez!

Υπάρχει και άλλος πιο μπερδεμένος τρόπος. Εισαγωγή σε word και εκτύπωση ως pdf. Μην ασχοληθείς καθόλου!

• Members
Δημοσ.
εικονα φιλε μου..!!αν και pdf δεν θα με χαλαγε..!!!εχεις καμια καλη ιδεα..!!!

Αν και το irfanview κάνει μια χαρά τη δουλειά από ότι καταλαβαίνω, ενημερωτικά αναφέρω πως αν το PDF δεν σε χαλάει, τα Windows (τα 7 τουλάχιστον) δίνουν έτσι κι αλλιώς επιλογή να τυπώσεις πολλές εικόνες σε μια σελίδα. Απλώς επιλέγεις τις εικόνες και κάνεις δεξί κλικ / print και σε βγάζει στις σχετικές ρυθμίσεις. (βλ. εικόνα για να δεις αν αυτό είναι που θες να κάνεις).

Από εκεί και πέρα, αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας PDF όπως το PDFCreator ώστε αντί για πραγματική εκτύπωση σε χαρτί να αποθηκεύσεις τη σελίδα ως PDF.

post-20957-129063081913_thumb.jpg

Δημοσ.
...Απλώς επιλέγεις τις εικόνες και κάνεις δεξί κλικ / print και σε βγάζει στις σχετικές ρυθμίσεις. (βλ. εικόνα για να δεις αν αυτό είναι που θες να κάνεις).

...

Και στα vista μπορεί να γίνει το ίδιο. Τελικά το ερώτημα εξελίχτηκε σε ... σχεδόν sticky!

:lol:

Δημοσ.
Μήπως εννοείς το Cooliris (extension του Firefox) ή καμία σχέση;

ΝΑΙ!αυτο ειναι!χεχε!ευχαριστω πολυ!εχει ολες τις εικονες σε σειρα αποτι θυμαμαι και δεν φορτωνουν οι σελιδες μια-μια.υπαρχει περιπτωση να κανει δουλεια και σε αρχεια υπολογιστη?γιατι νομιζω οτι ειναι μονο για web σελιδες.

• Members
Δημοσ.
ΝΑΙ!αυτο ειναι!χεχε!ευχαριστω πολυ!εχει ολες τις εικονες σε σειρα αποτι θυμαμαι και δεν φορτωνουν οι σελιδες μια-μια.υπαρχει περιπτωση να κανει δουλεια και σε αρχεια υπολογιστη?γιατι νομιζω οτι ειναι μονο για web σελιδες.

Από ότι βλέπω εδώ λειτουργεί και με εικόνες από το desktop

Δημοσ.

thanks παιδια σ ολους σας...και ιδιαιτερα στον φιλο isay..να ειστε ολοι καλα..πολυ χρησιμο και η μαγkια με το pdf..!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...