Προς το περιεχόμενο

Συνεχιζει και τρεχει το παγιο ενω εχει γινει διακοπη του κινητου

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Συνεβη κατι με τον αριθμο του κινητου μου και θελω να σας το πω για να μου πειτε τη γνωμη σας!Δε θα αναφερω την εταιρεια στην οποια εχω συνδεση διοτι απ οσο γνωριζω ισχυει το ιδιο σε ολες τις εταιρειες.Ειχα που λετε συνδεση εδω και καποια χρονια στη συγκεκριμενη εταιρεια.Το τελευταιο Ιανουαριο μου ηρθε επιδοτηση για συσκευη ,αλλα επειδη δεν ηθελα να ανανεωσω την αγνοησα (γνωριζετε οτι αν δεχτεις την επιδοτηση γινεται αυτοματα ανανεωση συμβολαιου για ενα χρονο).Πριν απο 2 μηνες περιπου σκοπιμως δεν εξωφλησα το λογαριασμο που μου ηρθε ,επειδη πρωτον δεν ειχα λεφτα και δευτερον επειδη ηθελα να μειωσω τα εξοδα μου (δυσκολες εποχες).

Μετα απο λιγες ημερες λοιπον μου κοβουν το τηλεφωνο.

Ολα καλα μεχρι εδω.

Και ενω ειχαν περασει 2-3 εβδομαδες απο τη διακοπη ,διαπιστωσα οτι το παγιο συνεχιζει και τρεχει.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι για να μη βγαινει παγιο καθε μηνα θα πρεπει να γινει αιτηση διακοπης συμβολαιου.Σε οσους το ειπα (φιλους-γνωστους )μου ειπαν οτι αυτο ειναι το σωστο και το νομιμο.Εγω παντως πιστευω οτι αυτο ειναι λαθος.Και για να γινω πιο συγκεκριμενος για ποιο λογο να πληρωνω παγιο εφ οσον δεν εχω πια τηλεφωνο;Κατι δυσαρεστο ακομα σε ολη την ιστορια ειναι οτι για να γινει αιτηση διακοπης πρεπει να γινει εξωφληση του ποσου αλλα αυτο ισως να παρει πολυ καιρο ακομα γιατι περναω καποιες οικονομικες δυσκολιες.Μεχρι τοτε δηλαδη θα τρεχει το παγιο κανονικα.

Εσεις τι λετε;

Δημοσ.

χαχααχ... ωραίο το τοπικ σου γιατι μου δίνει την ευκαιρία να πώ τι μου συμβαίνει εμένα.. έκανα διακοπή συμβολαίου τον φεβρουάριο και όπως μου είπε ο υπάλληλος θα μου ερχόταν ακόμα ένα πάγιο λόγω οτι άργησα να το διακόψω. είναι απρίλιος και ακόμα μου έρχονται πάγια.. το κακό σε μένα είνα οτι χρεώνονται στην πιστωτική μου και δεν είναι κάτι που μπορώ να το αγνοήσω.. είδες? για να δείς οτι υπάρχουν και χειρότερα..

Δημοσ.
Στον ΟΤΕ αμα σου κοψουν το τηλ. λογω οφειλης το παγιο δεν συνεχιζει να τρεχει??

Νομιζω ναι.Αλλα κατα τη γνωμη μου και αυτο ειναι λαθος.Γιατι εαν σου κοβουν το τηλεφωνο και στις δυο περιπτωσεις σημαινει οτι δε σου προσφερουν πλεον καμια υπηρεσια. Αρα ρωταω εγω για ποιο λογο να τους δινεις χρηματα αφου δε σου προσφερουν τιποτα πλεον;;

• Moderators
Δημοσ.
Νομιζω ναι.Αλλα κατα τη γνωμη μου και αυτο ειναι λαθος.Γιατι εαν σου κοβουν το τηλεφωνο και στις δυο περιπτωσεις σημαινει οτι δε σου προσφερουν πλεον καμια υπηρεσια. Αρα ρωταω εγω για ποιο λογο να τους δινεις χρηματα αφου δε σου προσφερουν τιποτα πλεον;;

Για τον ιδιο λογο που δεν τους εδωσες το αρχικο ποσο που ησουν υποχρεωμενος να πληρωσεις για τις υπηρεσιες που σου εχουν ηδη προσφερει.

Δημοσ.
Για τον ιδιο λογο που δεν τους εδωσες το αρχικο ποσο που ησουν υποχρεωμενος να πληρωσεις για τις υπηρεσιες που σου εχουν ηδη προσφερει.

Αυτο που λες φιλε μου ειναι εν μερει σωστο.Γιατι για παραδειγμα εαν η οφειλη ειναι 100 ευρω και το μηνιαιο παγιο 50 σε 3 μηνες τα παγια που θα εχουν χρεωθει θα ειναι περισσοτερα απ το ποσο που δεν ειχα πληρωσει.Αν δηλαδη αυτο που λες ισχυει θα πρεπει με το που συμπληρωσουν τα παγια το ποσο της οφειλης να σταματουν να "τρεχουν"

Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε, μισό λεπτό γιατί θα μας τρελάνεις....

Αυτό το κινητό δηλαδή δε δέχεται κλήσεις και sms;

Ο αριθμός που δεσμεύεις και θα μπορούσε να χρησιμοποιεί κάποιος άλλος δεν είναι υπηρεσία;

Ακόμη, αυτό το κινητό αν το βγάλεις έξω δεν παίρνει σήμα κανονικά από τις κεραίες;

Για δοκίμασε να καλέσεις τους αριθμούς 112 και 911, να δούμε θα τους καλέσει;

Αυτά δεν είναι υπηρεσία;

Μια χαρά σε βρίσκω, επέλεξες να κόψεις τα έξοδα του κινητού και αντί να κάνεις μια διακοπή του συμβολαίου που έχεις ΔΙΑΒΑΣΕΙ και ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ άρα συμφωνείς και με όλους τους όρους του, είπες θα πάω να τη σκαπουλάρω... :-D

Επίσης, σε νομικά θέματα αυτό:

Αλλα κατα τη γνωμη μου και αυτο ειναι λαθος.

είναι τραγικό. Δεν ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, παρά μόνο το νομοθετικό πλαίσιο.:X

Δημοσ.
Πριν απο 2 μηνες περιπου σκοπιμως δεν εξωφλησα το λογαριασμο που μου ηρθε.

Μετα απο λιγες ημερες λοιπον μου κοβουν το τηλεφωνο.

Ολα καλα μεχρι εδω.

Και ενω ειχαν περασει 2-3 εβδομαδες απο τη διακοπη ,διαπιστωσα οτι το παγιο συνεχιζει και τρεχει.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι για να μη βγαινει παγιο καθε μηνα θα πρεπει να γινει αιτηση διακοπης συμβολαιου.Σε οσους το ειπα (φιλους-γνωστους )μου ειπαν οτι αυτο ειναι το σωστο και το νομιμο.Εγω παντως πιστευω οτι αυτο ειναι λαθος.

Κάτσε μας δουλεύεις? Έχεις πρόγραμμα με πάγιο σωστά? δεν πληρώνεις ένα λογαριασμό βγαίνει ο δεύτερος πάλι δεν πληρώνεις και σου κόβουν το τηλέφωνο. το ότι στο κόβουν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις. Μέχρι εδώ οκ. Το ότι σου κόβουν το τηλέφωνο με το να κόψεις εσύ την σύνδεση δεν έχει καμία σχέση μεταξύ τους. Εχεις χρεωθεί 2 λογαριασμούς όι οποίοι πρέπει να πληρωθούν, μη σου πω 3 λογαριασμοί με τον εκαθαριστικό, για να αποδευσμευτείς από την εταιρία, μπορεί να κάνεις κάποιο διακανονισμό ίσως να τους πεις να διακοπεί το συμβόλαιο που έχεις,( εφόσον δεν πήρες επιδότηση,δεν θα σου χρεώσουν τίποτα έξτρα) απλά θα πρέπει να πληρώσεις τα χρωστούμενα. Εαν δεν πληρώσεις για να τελειώνεις να στο κόψουν, εξοφλητικό δηλαδή πως θα στο κόψουν? ΚΑΙ γιατί είχες την ψευδαίσθηση ότι επειδή σου είχαν κόψει τις εξερχόμενες κλήσεις θα σταμάταγαν το πάγιο του επόμενου μήνα.. ανήκουστο.. :-( ..και στο κάτω κάτω λάθος που άφησες να περάσουν 3βδομάδες μέχρι να αποφασίσεις ότι τελικά θέλεις να το κόψεις.. αφού βλέπεις ότι έχεις πρόβλημα, ενημερώνεις την εταιρία κ βρίσκεται μια συμβιβαστική λύση. προφανώς δεν σε πολυενδιέφερε και λες, σιγά μωρέ θα με ξεχάσουν αφού μου το κόψανε? ... τι άλλο θα ακούσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:57 ----------

χαχααχ... ωραίο το τοπικ σου γιατι μου δίνει την ευκαιρία να πώ τι μου συμβαίνει εμένα.. έκανα διακοπή συμβολαίου τον φεβρουάριο και όπως μου είπε ο υπάλληλος θα μου ερχόταν ακόμα ένα πάγιο λόγω οτι άργησα να το διακόψω. είναι απρίλιος και ακόμα μου έρχονται πάγια.. το κακό σε μένα είνα οτι χρεώνονται στην πιστωτική μου και δεν είναι κάτι που μπορώ να το αγνοήσω.. είδες? για να δείς οτι υπάρχουν και χειρότερα..

έχεις όλα σου τα χαρτία με την διακοπή της σύνδεσης, με ένα φαξ στην εταιρία , που θα αναφέρει το περιστατικό ως καταγγελία στην εκποιζώ και θα είσαι αρχοντας, δε θα σε ξαναενοχλήσουν κ σαφώς να αρνηθείς να το πληρώσεις. καμία σχέση όμως με την περίπτωση του από πάνω..

Δημοσ.
Κάτσε μας δουλεύεις? Έχεις πρόγραμμα με πάγιο σωστά? δεν πληρώνεις ένα λογαριασμό βγαίνει ο δεύτερος πάλι δεν πληρώνεις και σου κόβουν το τηλέφωνο. το ότι στο κόβουν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις. Μέχρι εδώ οκ. Το ότι σου κόβουν το τηλέφωνο με το να κόψεις εσύ την σύνδεση δεν έχει καμία σχέση μεταξύ τους. Εχεις χρεωθεί 2 λογαριασμούς όι οποίοι πρέπει να πληρωθούν, μη σου πω 3 λογαριασμοί με τον εκαθαριστικό, για να αποδευσμευτείς από την εταιρία, μπορεί να κάνεις κάποιο διακανονισμό ίσως να τους πεις να διακοπεί το συμβόλαιο που έχεις,( εφόσον δεν πήρες επιδότηση,δεν θα σου χρεώσουν τίποτα έξτρα) απλά θα πρέπει να πληρώσεις τα χρωστούμενα. Εαν δεν πληρώσεις για να τελειώνεις να στο κόψουν, εξοφλητικό δηλαδή πως θα στο κόψουν? ΚΑΙ γιατί είχες την ψευδαίσθηση ότι επειδή σου είχαν κόψει τις εξερχόμενες κλήσεις θα σταμάταγαν το πάγιο του επόμενου μήνα.. ανήκουστο.. :-( ..και στο κάτω κάτω λάθος που άφησες να περάσουν 3βδομάδες μέχρι να αποφασίσεις ότι τελικά θέλεις να το κόψεις.. αφού βλέπεις ότι έχεις πρόβλημα, ενημερώνεις την εταιρία κ βρίσκεται μια συμβιβαστική λύση. προφανώς δεν σε πολυενδιέφερε και λες, σιγά μωρέ θα με ξεχάσουν αφού μου το κόψανε? ... τι άλλο θα ακούσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:57 ----------

έχεις όλα σου τα χαρτία με την διακοπή της σύνδεσης, με ένα φαξ στην εταιρία , που θα αναφέρει το περιστατικό ως καταγγελία στην εκποιζώ και θα είσαι αρχοντας, δε θα σε ξαναενοχλήσουν κ σαφώς να αρνηθείς να το πληρώσεις. καμία σχέση όμως με την περίπτωση του από πάνω..

Ωραίος... ;) :devil:

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρει αυτό που θα αναφέρω αλλά ας το χουμε υπόψη. Σε περίπτωση που καθυστερήσει αρκετά η πληρωμή λογαριασμών μέχρι να διακόψουμε τελικά τη σύνδεση, τότε υπάρχει περίπτωση να μπει ο κάτοχος σε μαύρη λίστα για τον συγκεκριμένο πάροχο. Συγκεκριμένα, αν μελλοντικά θέλει να επιστρέψει σ αυτόν, πιθανόν να ζητηθούν κάποια πάγια προκαταβολικά. Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αυτό αλλά σε Cosmote, σίγουρα παίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...