darthinvader Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 βγηκε μια εφημεριδα για τον κόσμο τον υπολογιστων στην ελλαδα τo pc news (ωρα ηταν) κοστιζει μονο 1,5 για τωρα δεν εχει ειδησεις εχει μονο αρθρα τα οποια βεβαια περιεχουν τις ειδησεις (ειναι πολυ καλα αρθρα) και μετα απο ενα μηνα κυκλοφοριας το τευχος της βγαινει σε pdf στο site της η μεσα απο τον browser ή επιλογη θεματων εχει πολλα και καλα θεματα για ολες τις περιστασεις και εχει και την επιλογη να γινεις συντακτης(δεν κανω πλακα) ιστοσελιδα-->pc-news.gr. Εκδότης είναι ο Νίκος Κούκος, απόφοιτος Πληροφορικής του ΕΑΠ, με εμπειρία ετών ως στέλεχος πωλήσεων στο χώρο των υπολογιστών και της τεχνολογίας. Σκοπός της εφημερίδας είναι να γεμίσει ένα κενό, προσφέροντας αξιόλογο, χρήσιμο και ευχάριστο περιεχόμενο στους ανθρώπους οι οποίοι μόλις μπαίνουν στον κόσμο της τεχνολογίας ή είναι ήδη λάτρες της. Επιθυμία μας είναι, η έντυπη και η online έκδοση να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες έτσι ώστε να μην γίνεστε παθητικοί αναγνώστες, αλλά να εναλλάσεστε μεταξύ των δύο παραπάνω μορφών αποκομίζοντας το καλύτερο και από τις δυο. αν μπορειτε ζητηστε το στα περιπτερα σας η οπου αλλου εχει περιοδικα και εφημεριδες. υποψη οταν στελνετε αρθρο πρεπιε να τηρει αυτους τους κανονες. Γράψτε και αποστείλετε τα άρθρα σας στη σελίδα: http://pc-news.gr/beaneditor.html . Θα κριθούν από τη σύνταξη και ένα από κάθε κατηγορία θα δημοσιευτεί. Τα άρθρα θα είναι επώνυμα και θα δημοσιεύονται με την υπογραφή του συντάκτη (τη δική σας). Πριν τη δημοσίευση απαραίτητη είναι η αποστολή των στοιχείων σας. Η αποστολή των στοιχείων και των άρθρων σας καθώς και η αποδοχή των όρων που περιγράφονται εδώ, θεωρείται δεδομένη με την αποστολή του άρθρου σας. Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν δικά σας. Κάθε άρθρο πρέπει να αποτελείται από 900 λέξεις ± 50 λέξεις (περίπου 2 σελίδες Α4). Καταμετρούνται οι λέξεις και όχι οι σελίδες. Η γραμματοσειρά πρέπει να είναι Arial και το μέγεθος της γραμματοσειράς της επικεφαλίδας «18» και του κειμένου «12». Δεν θα περιέχονται γραφικά ή φωτογραφίες, παρ’ όλα αυτά η PC News σας ενημερώνει ότι θα έχει το δικαίωμα να «εμπλουτίσει» το άρθρο σας με εικόνα οποιασδήποτε μορφής της επιλογής της. Κάθε είδους μορφοποίηση του κειμένου θα γίνεται από την PC News. Για διευκόλυνσή σας το Microsoft Word διαθέτει εργαλείο καταμέτρησης λέξεων στη διαδρομή «Εργαλεία -> Καταμέτρηση λέξεων…» Γράψτε το άρθρο σας στο Word, τον Writer ή το Σημειωματάριο και «ανεβάστε το στον ειδικό χώρο της φόρμας της ηλεκτρονικής μας σελίδας. Άρθρα τα οποία δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απορρίπτονται. Εφόσον επιλεγούν και δημοσιευτούν 3 άρθρα σας, κερδίζετε το δικαίωμα συμφωνίας με την PC News για αρθρογράφηση επί πληρωμή. ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα άρθρα πρέπει να είναι δικά σας. Μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες από το διαδίκτυο, περιοδικά ή βιβλία. Η ακριβής μετάφραση άρθρων καθώς και η αντιγραφή (κλοπή) άρθρων απαγορεύεται αυστηρά. Διαδικασία 1. Αποστολή άρθρων 2. Ανάγνωση, κρίση και επιλογή άρθρων από την σύνταξη 3. Αποστολή ενημερωτικού e-mail ότι το άρθρο σας θα δημοσιευτεί. 4. Επικοινωνία μαζί σας (εφόσον έχουν δημοσιευτεί ήδη 3 άρθρα σας ) για συμφωνία. Τονίζεται ότι πριν να έρθουμε σε συμφωνία μαζί σας (πριν την δημοσίευση 3 άρθρων σας), τα άρθρα σας (μετά από ειδοποίησή μας) θα δημοσιεύονται χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε χρηματική απαίτηση από μέρους σας. Αν σας ενδιαφέρουν οι υπολογιστές, το ίντερνετ, τα games, η κινητή τηλεφωνία και η τεχνολογία γενικότερα, μπορείτε να γίνετε συντάκτης μας πολύ σύντομα. και κατι ακομα ζητηστε το σε περιπτερα μεχρι να το φερουν ελπιζω να σας αρεσει.
Alchemist` Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα... Απο εκεί και πέρα: 1) Δεν μ αρέσει καθόλου η ιδέα του αριθμού λέξεων, και ιδιαίτερα το μέγιστο όριο (!) μπορεί να θέλω να γράψω πολλά ή λίγα πράγματα, το περιεχόμενο είναι που θα έπρεπε να ενδιαφέρει. 2) Δεν μ αρέσει ακόμη περισσότερο η ιδέα της μη-ενσωμάτωσης εικόνων στο άρθρο που στέλνει κάποιος. Μπορεί να θέλω να κάνω ένα σχεδιάγραμμα για να δείξω κάτι, η να έχω βρεί την κατάλληλη εικόνα για να στηρίξω τα λεγόμενομενά μου, που όπως λες παραμένουν πνευματική ιδιοκτησία μου, δε καταλαβαίνω γιατί λοιπόν υπάρχει ένας τέτοιος περιορισμός... Απορίες: 1) Η πληρωμή που αναφέρθηκε για τα άρθρα γίνεται με το κομμάτι? Ή κάποιος που στέλνει 3 άρθρα, προσλαμβάνεται ως εργαζόμενος, πράγμα που του δίνει άμεσα την υποχρέωση να ετοιμάζει υλικό κάθε μήνα? Πως ακριβώς θα γίνεται η πληρωμή? Κατάθεση π.χ. σε κάποιον λογαριαμό ενός ατόμου? 2) Τα άρθρα αυτά, τι περιεχόμενο πρέπει να έχουν? Εννοώ κυρίως τεχνολογικές ειδήσεις (Pc-news λέγεται η εφημερίδα άλλωστε)? Η γενικής φύσεως πληροφορίες, tutorials, ιδέες και γνώμες σχετικά με την πληροφορική? 3) Είναι δυνατόν να δωθεί σε κάποιον μια στήλη όπου κάθε μήνα θα γράφει το δικό του άρθρο? Η τα άρθρα των χρηστών θα βρίσκονται σε μια ειδική στήλη όλα μαζί? 4) Η εφημερίδα κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα? Δεν την έχω δει πουθενα μέχρι στιγμής... (edit: σύμφωνα με το site έχουν κυκλοφορήσει 4 τεύχη, οπότε άκυρη η ερώτηση...)
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 βγηκε μια εφημεριδα για τον κόσμο τον υπολογιστων στην ελλαδα τo pc news (ωρα ηταν) κοστιζει μονο 1' date='5 για τωρα δεν εχει ειδησεις εχει μονο αρθρα τα οποια βεβαια περιεχουν τις ειδησεις (ειναι πολυ καλα αρθρα) και μετα απο ενα μηνα κυκλοφοριας το τευχος της βγαινει σε pdf στο site της η μεσα απο τον browser ή επιλογη θεματων εχει πολλα και καλα θεματα για ολες τις περιστασεις και εχει και την επιλογη να γινεις συντακτης(δεν κανω πλακα) ιστοσελιδα-->pc-news.gr.Εκδότης είναι ο Νίκος Κούκος, απόφοιτος Πληροφορικής του ΕΑΠ, με εμπειρία ετών ως στέλεχος πωλήσεων στο χώρο των υπολογιστών και της τεχνολογίας. Σκοπός της εφημερίδας είναι να γεμίσει ένα κενό, προσφέροντας αξιόλογο, χρήσιμο και ευχάριστο περιεχόμενο στους ανθρώπους οι οποίοι μόλις μπαίνουν στον κόσμο της τεχνολογίας ή είναι ήδη λάτρες της. Επιθυμία μας είναι, η έντυπη και η online έκδοση να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες έτσι ώστε να μην γίνεστε παθητικοί αναγνώστες, αλλά να εναλλάσεστε μεταξύ των δύο παραπάνω μορφών αποκομίζοντας το καλύτερο και από τις δυο. αν μπορειτε ζητηστε το στα περιπτερα σας η οπου αλλου εχει περιοδικα και εφημεριδες. υποψη οταν στελνετε αρθρο πρεπιε να τηρει αυτους τους κανονες. Γράψτε και αποστείλετε τα άρθρα σας στη σελίδα: http://pc-news.gr/beaneditor.html . Θα κριθούν από τη σύνταξη και ένα από κάθε κατηγορία θα δημοσιευτεί. Τα άρθρα θα είναι επώνυμα και θα δημοσιεύονται με την υπογραφή του συντάκτη (τη δική σας). Πριν τη δημοσίευση απαραίτητη είναι η αποστολή των στοιχείων σας. Η αποστολή των στοιχείων και των άρθρων σας καθώς και η αποδοχή των όρων που περιγράφονται εδώ, θεωρείται δεδομένη με την αποστολή του άρθρου σας. Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν δικά σας. Κάθε άρθρο πρέπει να αποτελείται από 900 λέξεις ± 50 λέξεις (περίπου 2 σελίδες Α4). Καταμετρούνται οι λέξεις και όχι οι σελίδες. Η γραμματοσειρά πρέπει να είναι Arial και το μέγεθος της γραμματοσειράς της επικεφαλίδας «18» και του κειμένου «12». Δεν θα περιέχονται γραφικά ή φωτογραφίες, παρ’ όλα αυτά η PC News σας ενημερώνει ότι θα έχει το δικαίωμα να «εμπλουτίσει» το άρθρο σας με εικόνα οποιασδήποτε μορφής της επιλογής της. Κάθε είδους μορφοποίηση του κειμένου θα γίνεται από την PC News. Για διευκόλυνσή σας το Microsoft Word διαθέτει εργαλείο καταμέτρησης λέξεων στη διαδρομή «Εργαλεία -> Καταμέτρηση λέξεων…» Γράψτε το άρθρο σας στο Word, τον Writer ή το Σημειωματάριο και «ανεβάστε το στον ειδικό χώρο της φόρμας της ηλεκτρονικής μας σελίδας. Άρθρα τα οποία δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απορρίπτονται. Εφόσον επιλεγούν και δημοσιευτούν 3 άρθρα σας, κερδίζετε το δικαίωμα συμφωνίας με την PC News για αρθρογράφηση επί πληρωμή. ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα άρθρα πρέπει να είναι δικά σας. Μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες από το διαδίκτυο, περιοδικά ή βιβλία. Η ακριβής μετάφραση άρθρων καθώς και η αντιγραφή (κλοπή) άρθρων απαγορεύεται αυστηρά. Διαδικασία 1. Αποστολή άρθρων 2. Ανάγνωση, κρίση και επιλογή άρθρων από την σύνταξη 3. Αποστολή ενημερωτικού e-mail ότι το άρθρο σας θα δημοσιευτεί. 4. Επικοινωνία μαζί σας (εφόσον έχουν δημοσιευτεί ήδη 3 άρθρα σας ) για συμφωνία. Τονίζεται ότι πριν να έρθουμε σε συμφωνία μαζί σας (πριν την δημοσίευση 3 άρθρων σας), τα άρθρα σας (μετά από ειδοποίησή μας) θα δημοσιεύονται χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε χρηματική απαίτηση από μέρους σας. Αν σας ενδιαφέρουν οι υπολογιστές, το ίντερνετ, τα games, η κινητή τηλεφωνία και η τεχνολογία γενικότερα, μπορείτε να γίνετε συντάκτης μας πολύ σύντομα. και κατι ακομα ζητηστε το σε περιπτερα μεχρι να το φερουν ελπιζω να σας αρεσει.[/quote'] Φτιαξτε και ενα iPad app οπως η marvel... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
mentoras99 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για την πληρωμη των αρθρογράφων... ---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:40 ---------- Και αν εσεις δημοσιευεται 2 αρθρα απο τον καθενα και ποτε 3ο αρθρο, γεμιζεται με υλη διχως ποτε να πληρωνετε τιποτε? Λογικη δεν ειναι η απορία;
darthinvader Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα... Απο εκεί και πέρα: 1) Δεν μ αρέσει καθόλου η ιδέα του αριθμού λέξεων, και ιδιαίτερα το μέγιστο όριο (!) μπορεί να θέλω να γράψω πολλά ή λίγα πράγματα, το περιεχόμενο είναι που θα έπρεπε να ενδιαφέρει. 2) Δεν μ αρέσει ακόμη περισσότερο η ιδέα της μη-ενσωμάτωσης εικόνων στο άρθρο που στέλνει κάποιος. Μπορεί να θέλω να κάνω ένα σχεδιάγραμμα για να δείξω κάτι, η να έχω βρεί την κατάλληλη εικόνα για να στηρίξω τα λεγόμενομενά μου, που όπως λες παραμένουν πνευματική ιδιοκτησία μου, δε καταλαβαίνω γιατί λοιπόν υπάρχει ένας τέτοιος περιορισμός... Απορίες: 1) Η πληρωμή που αναφέρθηκε για τα άρθρα γίνεται με το κομμάτι? Ή κάποιος που στέλνει 3 άρθρα, προσλαμβάνεται ως εργαζόμενος, πράγμα που του δίνει άμεσα την υποχρέωση να ετοιμάζει υλικό κάθε μήνα? Πως ακριβώς θα γίνεται η πληρωμή? Κατάθεση π.χ. σε κάποιον λογαριαμό ενός ατόμου? 2) Τα άρθρα αυτά, τι περιεχόμενο πρέπει να έχουν? Εννοώ κυρίως τεχνολογικές ειδήσεις (Pc-news λέγεται η εφημερίδα άλλωστε)? Η γενικής φύσεως πληροφορίες, tutorials, ιδέες και γνώμες σχετικά με την πληροφορική? 3) Είναι δυνατόν να δωθεί σε κάποιον μια στήλη όπου κάθε μήνα θα γράφει το δικό του άρθρο? Η τα άρθρα των χρηστών θα βρίσκονται σε μια ειδική στήλη όλα μαζί? 4) Η εφημερίδα κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα? Δεν την έχω δει πουθενα μέχρι στιγμής... (edit: σύμφωνα με το site έχουν κυκλοφορήσει 4 τεύχη, οπότε άκυρη η ερώτηση...) καταρχάς να σου πω οτι οι λεξεις μπορει να ειναι και περρισότερες η λιγότερες απλα ειναι ενδικτικό και αν είσαι κοντά στο οριο έχεις περρισόττερες πιθανοτητες να παρει το αρθρο. όσο για τις φωτογραφίες αν αρέσει το άρθρο στο συντάκτη πρεπει να τις στείλεις στο email του. και το τελευταίο τώρα, όσον αφορά τα περί συμβολαίου και πληρωμής, μέχρι στιγμής κανείς από τους συντάκτες δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο κι αυτό συμβαίνει για δυο λόγους: 1. Ότι δεν πληρώνονται 2. Ότι δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, ώστε να έχουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Όλοι τα γράφουν οικιοθελως. και δεν μπορουμε να φτιαξουμε i-pad application γιατι δεν είμαστε ολοι programmers. και το τελευταίο αν κάποιος εχει την όρεξη και την καλή θέληση για να προσφέρει στην εφημερίδα και έχει και πολλες γνωσεις τότε θα δωσει περρισότερα απο 3 άρθρα. αυτα ελπιζω να σας καλιψα για οποιες αλλες πληρωφοριες εδώ ειμαστε (δεν είμαι ο συντακτης ένας αρθρογράφος είμαι και προσπαθώ να βοηθήσω την εφημερίδα οικιοθελώς χωρις χρήματα.
mentoras99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Εγω εχω τιμολογια παροχης υπηρεσιων. Το ερωτημα παραμενει: πόσο πληρώνει το περιοδικό, ποσο κοστολογει την αρθογραφια-συνεργασια;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Εγω εχω τιμολογια παροχης υπηρεσιων.Το ερωτημα παραμενει: πόσο πληρώνει το περιοδικό, ποσο κοστολογει την αρθογραφια-συνεργασια; Ρε φίλε για δουλειά ψάχνεις ? Από ό,τι βλέπω είναι οικιοθελώς η αρθογραφία ....
Höfdingadrapa Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εγω εχω τιμολογια παροχης υπηρεσιων.Το ερωτημα παραμενει: πόσο πληρώνει το περιοδικό, ποσο κοστολογει την αρθογραφια-συνεργασια; Για μόνιμη καθημερινή στήλη,σε έναν πολύ γνωστό αρθρογράφο που ξέρω, 200 ευρώ. Στείλε εσύ το e-mail με το άρθρο σου και ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον θα διαβαστεί.
darthinvader Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εγω εχω τιμολογια παροχης υπηρεσιων.Το ερωτημα παραμενει: πόσο πληρώνει το περιοδικό, ποσο κοστολογει την αρθογραφια-συνεργασια; θα δουμε τωρα του ειπα για αυτο δεν ξερω ποτε θα μου απαντησει αλλα μην περιμενεις πολλα... και να μην ξεχάσω οποιος νομίζει οτι ειναι καλος στο να γράφει αρθρα για computers κλπ να στειλει και μαλλον θα τα καταφέρει.
darthinvader Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 παιδιά τώρα η εφημερίδα έχει και ηλεκτρονικο περιοδικο εβδομαδιο για τις ειδήσεις της εβδομάδας απλα γραφειτε στην ιστοσελιδα pc-news.gr ειναι δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.