Προς το περιεχόμενο

Βρεθηκε σκυλακι

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Και τι αλλο μπορω να κανω ????Αυτο για τον ...στοργικο μπαμπα εστω και αν δεν μπορω να το φανταστω για μενα ισως ειναι πιθανον.

Κουδουνακι ειναι ...Το ειδα και τωρα μολις.

Θεωρω τα δικαιωματα μου για το σκυλακι αυτο ισοτιμα σαν να το εβρησκα στον δρομο αδεσποτο αφου εχουν περασει πανω απο 24 ωρες χωρις καμμια ενοχληση και το τσιπακι δεν ειναι καταχωρημενο σε καμμια βαση δεδομενων.

Τα παιδια μου απαιτουν το σκυλακι να μεινει σπιτι μας !!!

Το ξέρω ότι πλεον δεν υπάρχει επιστροφή για την οικογένειά σου! Τα ίδια έπαθα και γω όταν στη βόλτα με το σκύλο μαζέψαμε ένα γατάκι που ήταν άσχημα χτυπημένο και πλεον 1.5 χρόνο μετά κάνει ακόμη παρέα στο σκύλο! :-)

Η μόνη περίπτωση να μη μείνει μαζί σας τελικά είναι να το αναζητήσουν και να είναι το super απίθανο σενάριο του στυλ το ξεχάσαμε και μετά έγινε κάτι κλπ κλπ κλπ...

B)

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω ολόκληροι μαντραχαλάδες τι ωραίο βρίσκετε σε αυτά τα σκυλιά.Ναι ξέρω είναι παιχνιδιάρικα κτλ, αλλά ντάξει πιστεύω πως ταιριάζουν πιο πολύ σε χαζογκόμενες παρά σε άντρες. Δε ξέρω όταν βλέπω άντρα να πηγαίνει βόλτα τέτοιο σκύλο νομίζω ότι είναι σαν να κρατάει γυναικεία τσάντα...Ελπίζω να βρεί σπίτι το ζωντανό πάντως γιατί η μοίρα εγκατάλειψης δεν ταιριάζει σε κανένα κατοικίδιο και ειδικά σε αυτά που δεν επιβιώνουν εύκολα με τα χαρακτηριστικά τους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε μπορώ να καταλάβω ολόκληροι μαντραχαλάδες τι ωραίο βρίσκετε σε αυτά τα σκυλιά.Ναι ξέρω είναι παιχνιδιάρικα κτλ, αλλά ντάξει πιστεύω πως ταιριάζουν πιο πολύ σε χαζογκόμενες παρά σε άντρες. Δε ξέρω όταν βλέπω άντρα να πηγαίνει βόλτα τέτοιο σκύλο νομίζω ότι είναι σαν να κρατάει γυναικεία τσάντα...Ελπίζω να βρεί σπίτι το ζωντανό πάντως γιατί η μοίρα εγκατάλειψης δεν ταιριάζει σε κανένα κατοικίδιο και ειδικά σε αυτά που δεν επιβιώνουν εύκολα με τα χαρακτηριστικά τους.

Και είχα αρχίσει να ανησυχώ που δεν εμφανίστηκε κανείς εως τώρα με το στυλ σου!

Φαντάζομαι ξέρεις πως οι φανατικοί αυτών των απόψεων τελικά ...έχουν πρόβλημα οι ίδιοι ε? :rolleyes:

B)

PS: Ο Ψινάκης έχει Ντόπερμαν αν θες να ξέρεις! :P

Δημοσ.
α,σιγά μη το παραχωρησει ο Πλάτανος,θα τον καθαρίσουνε τα παιδάκια του ύστερα.
Τα παιδια μου απαιτουν το σκυλακι να μεινει σπιτι μας !!!

μ'Αρέσω!:devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

Θαλεγα κατι τωρα για τον Ψινακη αλλα θα φαω αμμεσο μπαν.

Καλά εννοείται' date=' απλά ήταν ένα είδος απάντησης στον προηγούμενο!

:P

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Εγώ μίλησα για θέμα αισθητικής.Όχι για σεξουαλικά γούστα.Δικαίωμα του καθενός αν θέλει να είναι άντρας ή αδερφή.Είναι σα να κοτσάρεις τελάρο από μαλαματίνες σε σύγχρονη μοτοσυκλέτα.Γκεγκε;

Δημοσ.

Platano εισαι θεος,καλα εκανες και το πηρες το σκυλακι σπιτι.Κι εγω 3 μηνες απο τον θανατο της κουκλας μου (γερμανικος ποιημενικος) βρηκα στον δρομο ενα φοβισμενο τεριερακι και το πηρα σπιτι...Καποιος το ειχε παρατησει...τι να πεις??

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ μίλησα για θέμα αισθητικής.Όχι για σεξουαλικά γούστα.Δικαίωμα του καθενός αν θέλει να είναι άντρας ή αδερφή.Είναι σα να κοτσάρεις τελάρο από μαλαματίνες σε σύγχρονη μοτοσυκλέτα.Γκεγκε;

Μην τρελάινεσαι βρε! Εξάλλου όπως ξέρεις η αισθητική είναι εντελώς προσωπικό θέμα για τον καθένα! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ζωντανό πλάσμα και όχι για τσάντα, μπρελόκ, παπούτσια κλπ!

Βγαλε το κουδουνακι καποια στιγμη

Ένα πολύ μικρό κουδουνάκι σε μικρόσωμα ζώα είναι καλό μιας και μπορείς να το ακούς όταν είναι γύρω σου ή όταν ξεφύγει και χωθεί στην κουζίνα ψάχνοντας για ...μεζέ!

Άσχετο: Το ξέρατε ότι οι γάτες αν τους βάλεις κουδουνάκι μαθαίνουν και κινούνται χωρίς να κουδουνίζει??? Δεν το πίστευα μέχρι που έβαλα ένα στη δικιά μου και μετά από 2 μέρες το ακούς μόνο όταν τρέξει πολύ γρήγορα ή αν πηδήξει από ψηλά!

B)

Δημοσ.

Ένα πολύ μικρό κουδουνάκι σε μικρόσωμα ζώα είναι καλό μιας και μπορείς να το ακούς όταν είναι γύρω σου ή όταν ξεφύγει και χωθεί στην κουζίνα ψάχνοντας για ...μεζέ!

Σωστος...Πριν απο χρονια διακοπες στο χωριο και ετοιμαζομασταν για μονοημερη εξορμιση και παρα λιγο να τρελαθουμε γιατι το μικρο σκυλακι ειχε χωθει κατω απο σεντονια και δεν μιλαγε σε καλεσματα μας...Αν ειχε κουδουνακι ισως ακουγαμε κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...