Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη αυτη που εχω τα εφτυσε θα ηθελα να μου προτεινετε καποια ποιοτικη ηλεκτρικη φραπιερα χειρος.Αυτη που εχω τωρα παιρνει μπαταριες αλλα δε λειτουργει πλεον.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Επειδη αυτη που εχω τα εφτυσε θα ηθελα να μου προτεινετε καποια ποιοτικη ηλεκτρικη φραπιερα χειρος.Αυτη που εχω τωρα παιρνει μπαταριες αλλα δε λειτουργει πλεον.

Ευχαριστω.

Ελα:

upimg9%5CShaker-bottle-Power-shaker-_51239.jpg

:P :p :lol:

Πλακα πλακα και η δικη μου τα τιναξε οποτε οποιος ξερει ας ποσταρει.

Δημοσ.

Σαν αυτή που λέει ο freedubus είναι και η δική μου, αγορασμένη από τα Dia (?), γράφει πάνω "Focus KB120" (δεν υπάρχει τέτοιο πράμα στο internet...) και είναι 15W.

Η τελευταία πληροφορία είναι και η σημαντικότερη. 15W.

Δημοσ.

Οι καλύτερες ήταν αυτές που έδινε δώρο ο Nescafe. Ευτυχώς είχα αγοράσει με τα κιλά τότε κι έχω κανα 2-3 να βρίσκονται. 32W

Δημοσ.
Σαν αυτή που λέει ο freedubus είναι και η δική μου, αγορασμένη από τα Dia (?), γράφει πάνω "Focus KB120" (δεν υπάρχει τέτοιο πράμα στο internet...) και είναι 15W.

Η τελευταία πληροφορία είναι και η σημαντικότερη. 15W.

Η δική μου γράφει Dynamix frappediser και είναι 20W.

Δημοσ.
Οι καλύτερες ήταν αυτές που έδινε δώρο ο Nescafe. Ευτυχώς είχα αγοράσει με τα κιλά τότε κι έχω κανα 2-3 να βρίσκονται. 32W

+1. Κι εγώ αυτή έχω στη μακρινή Αγγλία. Πάντως, δεν πρέπει να είναι και πολύ δυνατό το μιξεράκι, γιατί κάνει τον καφέ υπερβολικά ελαφρύ.

Δημοσ.

+2

Έχω μια Γιάννενα και μια Αθήνα :-) Αν τις ξαναβγάλει θα πάρω άλλες 2-3. Θέλει πάνω από 30W φαίνεται, όλες πιο κάτω είναι ψόφιες.

Δημοσ.

+1

Απλα δεν υπαρχει καλυτερη φραπεδιερα χειρος

Δημοσ.
+80. Βλαστημαω όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω χειρός. Απάλευτο.

+160 (:P)

φραπεδιέρα με βάση και τα μυαλά στα κάγκελα....

Δημοσ.

Με την επιτραπέζια φραπεδέρια έχω πάθει μεγάλη πλάκα. Πριν φτιάξω καφέ κοιτάω στα πεταχτά την ετικέτα με τα βατ. Βλέπω 10. Ωραία λέω σιγά τα ωα, μια ώρα θα χτυπάω. Βάζω ποτήρι πατάω το κουμπί και μετά μάζευα το φραπέ από οπουδήποτε αλλού εκτός του ποτήριου. Τελικά είχα παραλείψει ένα μηδενικό... Μοτερ για πλυντήριο είχε αυτό το πράμα...Αλλά συμφωνώ είναι η καλύτερη.

Δημοσ.

Τελικα πηρα μια Dynamix με μπαταριες απο το supermarket.

watt δεν ξερω ποσα ειναι και εχω πεταξεο και το κουτι.

παιρνει 4 μπαταριες.

Δημοσ.

μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. με μοτέρ από δράπανο black&decker, ροοστάτη και το χτυπητήρι σε τόρνο. απίστευτος φραπές από 600-700 βάτ. φίλος μηχανουργός τον έφτιαξε.:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...