xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Στα καρφουρ,έχει μια του nes cafe ,με 2 κούτες καφέ τις μεγάλες ,και έχει 10ευρωζ.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ναι αυτό λέμε.... χεχεχε τώρα το είδα..Πριν λίγο τον πήρα,τυχαία τον είδα,και επειδή αυτόν που είχα λειτουργούσε με μπαταρίες..και δεν ήταν δυνατός,πήρα αυτόν εδώ .
The_Judas Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μιλάτε για αυτές τις μαύρες φραπιέρες που έδινε η νεσκαφέ και παλιότερα; 2 είχα και μου χάλασαν... και δεν ήταν και πολύ δυνατές. Μόνο ωραία εμφάνιση είχαν.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 σίγουρα ναι............αυτό βασικά το αναφέρεις γιατί της νεσκαφε το σεικερ δεν είναι "σιδερικό" στο κάτω μέρος του γτ δεν έχω πολυπροσέξει....η έτσι γενικά? Σε όλες τις καλές φραπιέρες, το στέλεχος είναι απο σκληρό πλαστικό. Ακόμα και στις επαγγελματικές που έχουν ολόκληρο ματζαφλάρι. Για όσου λένε οτι χαλάνε. Παιδιά στο μέγιστο να τις δουλεύετε για 10 δευτερόλεπτα συνεχόμενα,παύση και ξαναχτύπημα. Αν το κρατάς για 1 λεπτό να γυρίζει μέσα στο φραπέ, πέρα το οτι θα κάνεις όλο τον αφρό τσιμέντο κ δε θα μείνει καφές, το μηχάνημα ζορίζεται και ζεσταίνεται. Όλες οι μικρές φραπιέρες έχουν αυτό το πρόβλημα. Ένα μοτεράκι της πλάκας έχουν μέσα, δεν είναι για να το βάλεις σε βάρκα να περάσεις απέναντι.
zafeiros13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Νωρίς το θυμήθηκα αλλά να το πω κι αυτό. Με τη φραπεδιερα της Νεσκαφε (ναι αυτή τη μαύρη) έχω ετοιμάσει ...ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ!!!!! (αλεύρι, αυγά, γάλα κλπ). Δε κάνω πλάκα, το δούλευα για κανα 15λεπτο συνεχώς και δε μάσησε!! Δηλώνω εντυπωσιασμένος και κάθε καλοκαίρι που βγαίνει σε προσφορά το αγοράζω με κλειστά τα μάτια! 1
gavros10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Η φετινη φραπεδιερα ειναι αθλια. Μου χαλασε η προηγουμενη την οποια ειχα αρκετα χρονια. Αυτη δεν εχει καθολου δυναμη, και αφου την χρησιμοποιησω για λιγο μετα σταματαει. Αν την βγαλω απο την πριζα και την ξαναβαλω δουλευει.
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 χωρις να θελω να μειωσω τις φραπεδιερες χειρος, αφου εκανα το λαθος και ηπια φραπε σε ενος φιλου που ειχε μια kenwood επιτραπεζια φραπεδιερα αν θυμαμαι καπου στα 100w δεν μπορω πλεον με τιποτα αυτα του χεριου. Ο αφρος που κανουν μου φαινεται υδαρης, σαν σαπουνοφουσκες.
kosko42 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Θα πρότεινα οτιδήποτε με βάση αν κ το σέικερ δεν το αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα