kostakiss Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 καλησπερα,εχω ενα acer 5520g..μολις παταω το κουμπι εκκινησης απο το λαπτοπ για να ανοιξει,φορτωνει το λογοτυπο(acer) που σου λεει οτι μπορεις να πατησεις F2 για τα bios..και μετα μου εμφανιζεται πανω αριστερα μια παυλα να αναβοσβηνει..τι ρυθμισεις στο bootarisma δοκιμασα να αλλαξω,τι φορματ δοκιμασα(ακομα και αλλα windows),τι σκληρο αλλαξα..τιποτα..τα ιδια..καποιες φορες υπακουει στο F8 και τοτε μονο μπουταρει στα windows..
carib Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 καλησπερα,εχω ενα acer 5520g..μολις παταω το κουμπι εκκινησης απο το λαπτοπ για να ανοιξει,φορτωνει το λογοτυπο(acer) που σου λεει οτι μπορεις να πατησεις F2 για τα bios..και μετα μου εμφανιζεται πανω αριστερα μια παυλα να αναβοσβηνει..τι ρυθμισεις στο bootarisma δοκιμασα να αλλαξω,τι φορματ δοκιμασα(ακομα και αλλα windows),τι σκληρο αλλαξα..τιποτα..τα ιδια..καποιες φορες υπακουει στο F8 και τοτε μονο μπουταρει στα windows.. Στο bios τον αναγνωρίζει? Αν όχι ή αν στον βγάζει με περίεργα γράμματα τότε είναι βλάβη στο board αρκετά συνηθισμένη στα 5520g.
kostakiss Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 τωρα κατα ενα περιεργο τροπο,ανοιγει κανονικα..το μονο που εκανα ηταν να δοκιμασω μια μια τις μνημες και στις 2 υποδοχες,με το memtest,και να βαλω ubuntu..δεν μου εχει ξανακολησει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.