Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση κάρτας γραφικών στο Πλαίσιο

yannis18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ε τότε ας βάζουν τωρινή τιμή 1 ευρώ σε όλα τα παλιά προϊόντα για να μην πληρώνουν τίποτα :-D

ακριβώς και εγώ σε μια περίπτωση αυτό είχα ρωτήσει, προφανώς τουμπεκί ο υπάλληλος...

Δημοσ.
ακριβώς και εγώ σε μια περίπτωση αυτό είχα ρωτήσει, προφανώς τουμπεκί ο υπάλληλος...

σίγουρα ο υπάλληλος φταίει για την άγνοιά του αλλά... κι εγώ όταν ήμουν εκεί διαφωνούσαμε πάντα στο συγκεκριμένο θέμα και προσπαθούσαν να με πείσουν πως αυτό είναι το σωστό. με επιχείρημα πάντα το φοβερό, "μα το λέει ο ******"... μίλαγα με τους τεχνικούς στο μαγαζί οι οποίοι επίσης είχαν πειστεί πως αυτό είναι το σωστό.. οπότε μην περιμένεις από τον πωλητή να σου πει κάτι διαφορετικό όταν αυτό του το έχουν παρουσιάσει σαν δεδομένο..

Δημοσ.

Πάντα και σε οποιοδήποτε κατάστημα αν υπάρχει υποψία διαφωνίας ζητάς να μιλήσεις απ'ευθείας με τον διευθυντή, είναι δεδομένο πως αλλιώς θα χάσεις τον χρόνο σου επαναλαμβάνοντας μία συζήτηση σε υπάλληλο, τεχνικό, προϊστάμενο, παραπροσϊστάμενο κλπ.

Δημοσ.

με λίγα λόγια παιδιά, να κατεβάσω την κάρτα στην αθήνα σε κανα δύο βδομάδες που θα κατεβώ ή παίζει να ακούσω τα ίδια;

Ρωτάω για εδώ σχεδόν τελείωσα από καταστήματα..

Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου αν μου έδιναν 4890 ή έστω μία ίδια θα την έπαιρνα, ακόμα και μεταχειρισμένη, αφού υπάρχει εγγύηση.

Αν βγει και αυτή σκάρτη, θα έχεις ένα λόγο παραπάνω να πας στο μαγαζί με ανεβασμένη πίεση και να σου δώσουν καινούρια.

Αυτό για να μη ξοδεύεις άλλα χιλιόμετρα-εβδομάδες-νεύρα τσάμπα.

Αν ήσουν ήδη Αθήνα, θα πρότεινα να κινηθείς αλλιώς.

Δημοσ.

επειδή θα κατεβώ αθήνα σύντομα, δώσε μου σε παρακαλώ τη γνώμη σου (δεχόμεθα και πμ) για το τι να έκανα αν ήμουν εκεί

Δημοσ.

γενικά μια καλή κίνηση θα ήταν να φτιάξεις ένα ωραιότατο mail στο οποίο θα εξηγείς πολύ συγκεκριμένα τι έχει γίνει ακριβώς στην περίπτωση σου. βάλε και ένα link για τον νόμο που σου είχαν δώσει τα παιδιά στα πρώτα post και τέλος πάντων εξήγησε πόσο κουρασμένος και απογοητευμένος είσαι από την εξυπηρέτηση που (δεν) είχες.

Δημοσ.
για την τωρινή τιμή, η κάρτα υπάρχει ακόμη στο σύστημα. Υπάρχουν κανα δύο σε αποθήκες στην ελλάδα. Πάντως και στο 2ο πλαίσιο που πηγα, πιστωτικό μόνο στην τωρινή τιμή της ίδιας ή στην τιμή της κάρτας αλλαγής.

Για την αλλαγή ανεβήκαμε στην 5750 ή στην 4870 αν υπάρχει σε στοκ.

Επειδή δεν βλέπω να γίνεται τίποτα, σκέφτομαι να παρω ότι μου δώσουν και να φύγω.

Σχετικό: Θυμάμαι μια φορά το 1999 είχε γίνει σεισμός στην κορέα και είχαν αυξηθεί σε μια νύχτα οι τιμές των μνημων. Τι θα έκανε τότε το πλαίσιο;

Και αυτές εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/with%28CHIPSET_TYPE=HD%204870%29.htm τι είναι;

Δημοσ.

Να προστεθει στα οσα λεγονται και το εξης.

Σε περιπτωση που γινει δεκτη εκ μερους του πελατη αντικατασταση του προιοντος (και οχι επιστροφη του ποσου που ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ στην αποδειξη αγορας) η νεα αποδειξη που θα κοπει πρεπει να αναγραφει ΕΠΙΣΗΣ το ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΣ της προς αντικατασταση καρτας(της παλιας αποδειξης).Σε αντιθετη περιπτωση μιλαμε για ΜΑΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ και ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.

Ενα παραδειγμα.

Εαν εχεις δωσει 250 ευρω για μια 9800 και ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ την αντικαταστατη της με μια ας πουμε 4850 των 150 ευρω(τα μοντελα και οι τιμες ειναι τυχαια) η νεα αποδειξη πρεπει να αναγραφει 250 ευρω.

Το παραπανω δεν εχει νομικη βαση αλλα νομικη βαση δεν εχει και η αντικατασταση με "ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ" προιον.

Σε αντιθετη περιπτωση (εκδοση αποδειξης στην τιμη του νεου προιονος), εν προκειμεω 150 αντι 250 τιθεται θεμα φορολογικο.Κι αυτο διοτι το καταστημα εχει εισπραξει 250 και θα φορολογηθει γα 150 εφοσον η αποδειξη του προς αντικατασταση προιοντος ακυρωνεται(100 ΜΑΥΡΑ ευρω) ενω ο πελατης θα εχει επιστροφη φορου η και φπα-αν προκειται για τιμολογιο-επι του ποσου της νεας αποδειξης που διαφερει προς τα κατω σε σχεση με της παλιας.

ΑΙΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ με τα ολα τους για τους κουτοπονηρους ιδιοκτητες καταστηματων και ΖΗΜΙΑ μεθ' ευγνωμοσυνης για τον πελατη(οποιον δεχεται τετοιες πρατικες).

Φαινεται οτι οι καταστηματαρχες δεν καταλαβαινουν ή δεν θελουν να καταλαβουν κατι βασικο.

Δεν ειναι "το καταστημα ετσι λειτουργει κι αν δεν σου γουσταρει μην αγοραζεις,ΕΙΝΑΙ το ελληνικο κρατος ετσι λειτουργει κι αν δεν σου γουσταρει μεταφερε το μαγαζι στην αλβανια.Οσο εισαι εδω θα κανεις οτι ως ελληνας πολιτης εχω αποφασισει δια των αντιπροσωπων μου κουκλα μου(aka my bitch)".

Δημοσ.

τελικά τι έγινε:

Μετά από συζητήσεις για αλλαγή με διάφορες υποδεέστερες κάρτες, μου έδωσαν την ίδια με λίγο παραπάνω μνήμη. Το θέμα είναι ότι παρόλο που ή νέα κάρτα είχε φιλη αγοράς στο ράφι μπροστά μου 150 ευρώ, η απόδειξη γράφει 100 όσο δηλαδη είχε στο σύστημα η δίκη μου. Σημειώνω ότι παρόμοια κάρτα αλλού κατασκευαστή είχε στη σελίδα του πλαισίου 140 ευρώ.

Τελικά την πήρα την κάρτα γιατί βαρέθηκα την ταλαίπωρια.

Θα ετοιμάσω ένα μέιλ στο πλαίσιο. Να το κοινοποιήσω λέτε και στο εφπόλις ή κάπου αλλού;

Δημοσ.

Kαι να φανταστει κανεις οτι το Πλαισιο εχει τη φημη οτι σε αυτα τα θεματα ειναι ενταξει και σεβεται τον αγοραστη... αποδεικνυεται ομως οτι δεν ισχυει αυτο.

Οταν αγοραζεις κατι με 270€ και σου λενε εγγυηση 3 χρονια, σημαινει οτι αν χαλασει μεσα στα 3 αυτα χρονια ή στο αντικαθιστουν, ή σου δινουν πραγματα αξιας 270€... το να σου δωσουν κατι μικροτερης αξιας ακυρωνει την εγγυηση.

Οι τυποι απ το Πλαισιο αν εχουν τετοια πολιτικη που αναφερθηκε ειναι εκτεθειμενοι και πρεπει να καταγγελθουν για να αποφευχθουν παρομοια περιστατικα στο μελλον. Ειναι απαραδεκτο να ΚΛΕΒΟΥΝ τους πελατες τους.

Δημοσ.

Θα ετοιμάσω ένα μέιλ στο πλαίσιο. Να το κοινοποιήσω λέτε και στο εφπόλις ή κάπου αλλού;

Aπό τη στιγμή που σου άλλαξαν την κάρτα με άλλη αντίστοιχων ή και καλύτερων επιδόσεων είναι καλυμμένοι.

Δημοσ.

τόσο καιρό ανεχόμουν τις υψηλότερες τιμές του πλαισίου ως μια άτυπη ασφάλεια-εγγύηση. Αν είναι να με τρέχουν 2 εβδομάδες, να μου δίνουν αποδείξεις φαντάσματα, και να με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη, τότε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...