Προς το περιεχόμενο

Θα αγοράζατε κάποιο απο τα παρακάτω domain;

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην τους ακους, μια χαρα εκανες απλα μην ελπιζεις σε απιαστα ποσα. Οσο για το android hack δεν χρειαζεται ρε παιδια να υπαρχει επισιμη εταιρια και καλυτερα γιατι αλλιως δεν ειχε ελπιδα με διεκδικισεις - ολα αυτα τα site που εχουνε hacks κ modchip και banners αλλων κατι ξερουνε που υπαρχουνε σε μυριαδες.

Τωρα το sexreplace μολις το πουλησεις πληζ ειδοποιησε μας να δουμε ποιος "οραματιστης" το πηρε και τι σκοπευει να προωθησει:whistle:

Να και μια ενθαρρυντική άποψη...

Όχι βέβαια,δεν ελπίζω σε πλουτισμό.Πάω για ένα απλό μεροκαματάκι.

Ήδη έχω δεχθεί κρούση για το map10 (1100 $) αλλά δεν ενέδωσα!

Μόνο με αυτή την πώληση θα μπορούσα να έχω βγάλει όλα τα έξοδα και κέρδος στην τσέπη...

Προς τους αμφισβητίες:

Μην είστε κακόπιστοι!Οι εποχές που πουλούσες ένα domain και εξασφάλιζες και τρισέγγονα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Καθημερινά όμως πουλιούνται domain που αγοράστηκαν 10$ μέχρι και στην χιλιαπλάσια τιμή!

Σταματήστε λοιπόν τη μιζέρια και ακονίστε το μυαλό σας να βρείτε κάποια καλή ευκαιρία...

υ.γ. το sexreplace το αγόρασα από ebay 2$ ! Άς φύγουν όλα τα άλλα και ας μείνει αυτό!

Δημοσ.

από την μία λες πέρασαν οι εποχές που πουλιόταν ένα domain σε τρελά λεφτά , και από την άλλη λες πως δεν ενέδωσες στα 1.100 για το map10 .

από περιέργεια πόσα περιμένεις περίπου να πιάσει για να το πουλήσεις; Και το ποσό αυτό το περιμένεις από τον ίδιο αγοραστή ή από κάποιον άλλο που τυχών θα ενδιαφέρεται για το ίδιο domain.

ειλικρινά ρωτάω δεν ειρωνεύομαι ή τπτ τέτοιο .

Δημοσ.
από την μία λες πέρασαν οι εποχές που πουλιόταν ένα domain σε τρελά λεφτά , και από την άλλη λες πως δεν ενέδωσες στα 1.100 για το map10 .

από περιέργεια πόσα περιμένεις περίπου να πιάσει για να το πουλήσεις; Και το ποσό αυτό το περιμένεις από τον ίδιο αγοραστή ή από κάποιον άλλο που τυχών θα ενδιαφέρεται για το ίδιο domain.

ειλικρινά ρωτάω δεν ειρωνεύομαι ή τπτ τέτοιο .

Γιατί πίστεψα ότι μπορεί να πάει λίγο παραπάνω.Ίσως και να έκανα λάθος.

Από την άλλη βέβαια domain με λίγα γράμματα σπανίζουν σήμερα...

---------- Προσθήκη στις 19:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ----------

manosfp

που μπορω να διαβασω περ για τα domain?

http://www.eett.gr/

Δημοσ.
Ή Ελβετικές σοκολάτες.

Καλη ιδεα.Υπαρχει και το swisscheese.com που ειναι προς πωληση αλλα ειναι σχετικα ακριβο.(Γυρω στα 3000$).Πιστευω ομως εχει προοπτικες.

Δημοσ.
Εγώ προχθές πήρα 5000$ για λιγότερο πιασάρικο ντομειν με το android μέσα. Λίγα είναι.

Τα πμ ρε παιδιά δεν παίζουν;

Αν θέλεις πες μου ποιό πούλησες και με ποιό τρόπο, να ξέρω που βαδίζω...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Παιδιά πως σας βρήκαν και σας έκαναν τις προσφορές;

Τα είχατε βάλει αγγελία σε κάποια σελίδα; Δώστε μια βοήθεια γιατί ενδιαφέρομαι να πουλήσω κάποια που έχω αν είναι καλή η τιμή.

Δημοσ.
Παιδιά πως σας βρήκαν και σας έκαναν τις προσφορές;

Τα είχατε βάλει αγγελία σε κάποια σελίδα; Δώστε μια βοήθεια γιατί ενδιαφέρομαι να πουλήσω κάποια που έχω αν είναι καλή η τιμή.

www.sedo.co.uk

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...