Garnele Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ναι, αυτό με τα κοχύλια στην κρεβατοκάμαρα και στο σαλόνι είναι καταπληκτικό αν είσαι η μικρή γοργόνα. Κατά τ' άλλα το καλύτερο μέρος για να στολίσει κανείς με κοχυλοδιακοσμητικά είναι το μπαλκόνι, τους καλοκαιρινούς μήνες. Και μόνο, θα έλεγα. Και προς θεού μην τα βάζετε στο μπάνιο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κιτσαριό από μερικά κοχύλια πεταμένα δίπλα στο νεροχύτη στο ΠΑΛΜΟΛΙΒ χεριών, πλάι στα σαμπουάν για εξτρα λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά ή πάνω στο πλυντήριο ρούχων.
slygeo87 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Συμφωνώ με γαρίδα, στο πλυντήριο μόνο κωλόχαρτο.
maria.ts Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 το κάθε αντικείμενο έχει και τους funs του. είναι πολύ αυτοί που αγαπούν τη θάλασσα και συλλέγουν κοχύλια άλλοι πάλι όχι. ας δώσουμε δικαίωμα στον καθένα να κάνει αυτό που του αρέσει χωρίς να το κατακρίνουμε παλικάρια!!
Garnele Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Και πολλοί που αγαπάνε τη θάλασσα και συλλέγουν κοχύλια αλλά δεν κάνουν το σπίτι τους πανηγύρι να συμπληρώσω.
freedubus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Συμφωνώ με γαρίδα, στο πλυντήριο μόνο κωλόχαρτο. + τασάκι, psp.
freedubus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ε ναι, παλιά το 'σταζα ανάμεσα στα πόδια αλλά από τότε που μου΄φυγε και τσουρούφλισα το φισφιρίκο, τασάκι στο πλυντήριο.
imr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Τεραστιος πλεονασμος το τασακι στο μπανιο για τις σταχτες η μπανιερα και ο νιπτηρας κανουν μια χαρα δουλεια
Garnele Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πράγματι, αλλά μπορεί όταν δεν καπνίζουν να βάζουν μέσα ΚΟΧΥΛΙΑ και να το έχουν σαν διακοσμητικό. Κιτς διακοσμητικό.
freedubus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εναλλακτικά μια αναποδογυρισμένη μεγάλη αχιβάδα αυτού του γένους πάνω στο πλυντήριο κάνει το τέλειο τασάκι κ αφήστε τη γκαρνέλε να κρώζει.
maria.ts Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 “ Δείξε μου το χώρο σου να σου πω ποιός είσαι” είναι η κατάλληλη φράση. Πιστεύω ότι στον κάθε ένα από εμάς αξίζει να ζει σ’ ένα άψογα δημιουργημένο, χαρούμενο και εργονομικά σχεδιασμένο χώρο. Επειδή όμως τις περισσότερες φορές κάπου χανόμαστε ανάμεσα στα θέλω μας, τα πολύχρωμα υφάσματα, τα απίστευτα πολλά σχέδια, το design των κατασκευών και τις καθημερινές μας έννοιες και ανησυχίες, η δημιουργία ενός καλαίσθητου χώρου γίνεται ακατόρθωτη. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι υπερβολικό να επισκεφθείς ένας διακοσμητή, αψηφούν τις δυνατότητες διαμόρφωσης ενός χώρου και πιστεύουν πως θα πρέπει να διαθέσουν πολλά χρήματα για λίγες μόνο συμβουλές... τίποτα όμως απο τα παραπάνω δεν ισχύει και μας το αποδεικνύει καθημερινά το άψογο αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τον πελάτη και τα αριστουργήματα που δημιουργούμε συνεχώς γι’ αυτόν. Με μια μόνο επίσκεψη σ’ έναν διακοσμητή θα καταλάβετε πόσο σημαντική είναι για σας η βοήθεια του, αφού κερδίζεις πολύ χρόνο από την καθημερινότητα σου εφόσον δεν γυρνάς άσκοπα γύρω - γύρω, μην γνωρίζοντας εάν τελικά θα ‘ ναι σωστό το τελικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα χάνεις αρκετά χρήματα αγοράζοντας αντικείμενα και κάνοντας πράγματα που θα μπορούσαν να είναι κατα πολύ καλύτερα αυτών και σαφέστερα οικονομικότερα, εφόσον οι διακοσμητές έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται έπιπλα, υφάσματα κ.τ.λ. από εργοστάσια κατασκευής και κεντρικές αποθήκες εισαγωγής, μόνο για σας και προς όφελος σας. Όσο για την αμοιβή τους, σχετικά με την μελέτη και την παροχή συμβουλών γενικότερα έχουμε καταφέρει να μειώσουμε σημαντικά το κόστος, γιατί αυτή ακριβώς η μελέτη και το αποτέλεσμα που θα πάρουμε από κάθε χώρο που δημιουργούμε, μας ανταμείβει με αμέτρητη χαρά και ευχαρίστηση.
nicsie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μια μικρή βοήθεια. Έχω αλλαξει πάτωμα, σε ανοικτόχρωμο γκρίζο (light grey) κεραμικό 60χ60cm. Τι χρώμα προτείνεται για την κουζίνα? Το σκούρο καφέ θα ταιριάζει?
insomniaK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 1. ξύλο μαύρο, με ασημένια ματ πόμολα και άσπρο-μαύρο γρανίτη (αυθεντικό) στον πάγκο και κουζίνες ψυγεία κλπ ασημένια εντιχοισμένα. 2. μεταλικά όλα σαν νεκροτομείο, με μωβ και μαύρα πορτάκια να σπάει η νεκρίλα.
ChocoBanana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μαρία είμαι Αθήνα οπότε το να σ επισκεφτώ στο γραφείο είναι λίγο δύσκολο. Αν δεις έχω κάνει σήμερα και γω post και ζητάω ιδέες για το ταβάνι του δωματίου μου.. Κάτι παραπάνω θα σκεφτείς γιατί μέχρι τώρα αν δεις μου χουν προτείνει να πιω κοκόρια και να βιδώσω στο ταβάνι ένα παγκάκι..
tzizzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 [ATTACH]29522[/ATTACH] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο ειναι δικη σου δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.