Kadaz Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια για το site σας. Εδω και κανα 5μηνο το pc μου κανει ασταματητα μπλε οθονες,ειδηκα αφου εβαλα τα Windows 7 64bit.Εχω κανει 3 format και εχω αλλαξει καρτα γραφικων,μνημες, και τροφοδοτικο.Το χω παει το μηχανημα στο πλαισιο και μου ειχαν πει οτι ειναι software το προβλημα αλλα μαλλον δεν εχουν ιδεα εκει.Θελω αν γινεται να μου προτινετε τι νομιζετε οτι φταιει γιατι δεν το κοβω να συνεχισω να χαλαω λεφτα ασκοπα. SPECS: CPU:Intel 8300 Quad Core RAM :Mushkin 4gb GPU: MSI R5770 HAWK 1gb MOBO:Asus P5QL-E PSU: Silverstone Element 850w
Alchemist` Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια για το site σας. Εδω και κανα 5μηνο το pc μου κανει ασταματητα μπλε οθονες,ειδηκα αφου εβαλα τα Windows 7 64bit.Εχω κανει 3 format και εχω αλλαξει καρτα γραφικων,μνημες, και τροφοδοτικο.Το χω παει το μηχανημα στο πλαισιο και μου ειχαν πει οτι ειναι software το προβλημα αλλα μαλλον δεν εχουν ιδεα εκει.Θελω αν γινεται να μου προτινετε τι νομιζετε οτι φταιει γιατι δεν το κοβω να συνεχισω να χαλαω λεφτα ασκοπα. SPECS: CPU:Intel 8300 Quad Core RAM :Mushkin 4gb GPU: MSI R5770 HAWK 1gb MOBO:Asus P5QL-E PSU: Silverstone Element 850w Το μόνο που έχεις αφήσει απ' έξω είναι η μητρική... ΕΠίσης μου έχει τύχει να προκαλούν μπλέ οθόνες διάφορες PCI συσκευές. Είχα θυμάμαι κάποτε ένα Modem (μιλάμε τώρα πριν 10 χρόνια βέβαια αλλά τέσπα), το οποίο προκαλούσε τέτοια σφάλματα στο σύστημα χωρίς λόγω και αιτία. Καλό θα ήταν πάντως να γυρίσεις στο default το BIOS, και να δεις τι γράφει η μπλέ οθόνη.
Kadaz Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Το μόνο που έχεις αφήσει απ' έξω είναι η μητρική... ΕΠίσης μου έχει τύχει να προκαλούν μπλέ οθόνες διάφορες PCI συσκευές. Είχα θυμάμαι κάποτε ένα Modem (μιλάμε τώρα πριν 10 χρόνια βέβαια αλλά τέσπα), το οποίο προκαλούσε τέτοια σφάλματα στο σύστημα χωρίς λόγω και αιτία. Καλό θα ήταν πάντως να γυρίσεις στο default το BIOS, και να δεις τι γράφει η μπλέ οθόνη.Problem signature:Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1032 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000001 BCP4: FFFFF88004F3A6BD OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\042110-16442-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-26754-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?li [...] cid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt αυτο ειναι το μυνημα
Kadaz Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Εχει κανεις καμια ιδέα τι μπορει να ειναι???
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μemtest και ελεγχο για bad sectors?Εχεις κανει?Επισης,προφανως μιλαμε για default ρυθμισεις στο bios ετσι?
Kadaz Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 memtest δεν νομιζω οτι χρειαζεται γιατι εχω αλλαξει 2-3 σετακια μνημες απο τοτε που αρισε το προβλημα.Οχι στα ΒΙΟS πειραξαμε με τον τεχνικο μ καποια πραγματα για τις μνημες πχ. απο auto που ηταν το frequency το πηγαμε ακριβως οπως ηταν οι μνημες.Οταν λες bad sectors?
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 memtest δεν νομιζω οτι χρειαζεται γιατι εχω αλλαξει 2-3 σετακια μνημες απο τοτε που αρισε το προβλημα.Οχι στα ΒΙΟS πειραξαμε με τον τεχνικο μ καποια πραγματα για τις μνημες πχ. απο auto που ηταν το frequency το πηγαμε ακριβως οπως ηταν οι μνημες.Οταν λες bad sectors? Κανε τον κοπο να ελεγξεις που σου λεω και με memtest και ας εχεις αλλαξει 2-3 σετακια μνημες.Αν εισαι ατυχος και υπαρχει προβλημα στα slots της μητρικης?Bad sectors στους σκλήρους σου.Ελεγξε τους.Αν βγεις καθαρος και απο αυτα,ανεβασε τα kernel dumps καπου για να τα παρω.
Kadaz Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ?Να μ εξηγησεις πως θα κανω το μεμτεστ και το bad sector μην κανω καμια βλακεια..ιδέα δεν εχω απ'αυτά..
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Kατεβαζεις το iso του memtest,το καις σε ενα cd και κανεις boot απο αυτο.Θα ξεκινησει αυτοματα.Αφησε το αρκετες ωρες να τρεξει(3-4 σιγουρα).Φυσικα αν προκυψουν errors,μπορεις να το σταματησεις. Για bad sectors μπορεις να δοκιμασεις τυχον διαγνωστικα tools για τον σκληρους σου απο το site του κατασκευαστη(πχ western digital diagnostics).Υπαρχουν και third party προγραμματα για αυτη τη δουλεια.Google is your friend. Επισης,για καλο και για κακο ριξε μια ματια και στις θερμοκρασιες σου αν ειναι οκ σε full load(real temp,core temp,everest κλπ κλπ)
Kadaz Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μπορεις να μου δωσεις ενα link για το western digital diagnostics? γιατι μπηκα στο site τους και πατησα στην επιλογη SATA που ειναι ο σκληρος μου αλλα μετα μπερδευτικα ειχε παρα πολλες επιλογες..
weathor Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μια καλη ιδεα θα ηταν να βρεις καινουριους drivers για τις συσκευες σου και οπωσδηποτε φυσικα ναναι για 64bit! Φορματ εχεις κανει?
Kadaz Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μια καλη ιδεα θα ηταν να βρεις καινουριους drivers για τις συσκευες σου και οπωσδηποτε φυσικα ναναι για 64bit! Φορματ εχεις κανει? Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια για το site σας.Εδω και κανα 5μηνο το pc μου κανει ασταματητα μπλε οθονες,ειδηκα αφου εβαλα τα Windows 7 64bit.Εχω κανει 3 format και εχω αλλαξει καρτα γραφικων,μνημες, και τροφοδοτικο.Το χω παει το μηχανημα στο πλαισιο και μου ειχαν πει οτι ειναι software το προβλημα αλλα μαλλον δεν εχουν ιδεα εκει.Θελω αν γινεται να μου προτινετε τι νομιζετε οτι φταιει γιατι δεν το κοβω να συνεχισω να χαλαω λεφτα ασκοπα. SPECS: CPU:Intel 8300 Quad Core RAM :Mushkin 4gb GPU: MSI R5770 HAWK 1gb MOBO:Asus P5QL-E PSU: Silverstone Element 850w τα εχω πει φιλε αυτα στην αρχη
kat info Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε ένα θεματάκι που έχω με τον υπολογιστή μου? Από τότε που έκανα format και αφού μπω σε mule ή torrent μετά από λίγο μου βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση.Έχετε ιδέα πού μπορέι να οφείλεται αυτό? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
RcManiac Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω , κανε ενα Bios update ... Ειναι θεμα μητρικης . @Kadaz
kat info Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις λιγάκι πως γίνεται γτ δεν ειμαι καλη σ'αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.