LouCi4er Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις λιγάκι πως γίνεται γτ δεν ειμαι καλη σ'αυτα Ποια μητρικη εχεις?
weathor Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τα εχω πει φιλε αυτα στην αρχη Ναι δεν το διαβασα καλα, αν εχεις ορεξη και χρονο βαλε τα 32βιτ μονο και μονο ναδεις αν δουλευει ετσι. Αν ναι μετα περιμενε κανενα service pack!! Σκουρα τα βλεπω τα πραγματα παντως να δουλεψουν τα 64αρια-προφανως κατι δεν βλεπουν σωστα στην εγκατασταση
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μπορεις να μου δωσεις ενα link για το western digital diagnostics? γιατι μπηκα στο site τους και πατησα στην επιλογη SATA που ειναι ο σκληρος μου αλλα μετα μπερδευτικα ειχε παρα πολλες επιλογες.. Βρες το μοντελο του σκληρου σου με καποιο προγραμμα,πχ everest. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω , κανε ενα Bios update ... Ειναι θεμα μητρικης . @Kadaz Απο που προκυπτει αυτη η λυση,για να καταλαβω.Ειδικα οταν την προτεινεις σε καποιον που δεν εχεις ιδεα τι γνωσεις εχει. Ναι δεν το διαβασα καλα,αν εχεις ορεξη και χρονο βαλε τα 32βιτ μονο και μονο ναδεις αν δουλευει ετσι. Αν ναι μετα περιμενε κανενα service pack!! Σκουρα τα βλεπω τα πραγματα παντως να δουλεψουν τα 64αρια-προφανως κατι δεν βλεπουν σωστα στην εγκατασταση Τα 64αρια προκαλουν το προβλημα δηλαδη ε?
Kadaz Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ναι δεν το διαβασα καλα,αν εχεις ορεξη και χρονο βαλε τα 32βιτ μονο και μονο ναδεις αν δουλευει ετσι. Αν ναι μετα περιμενε κανενα service pack!! Σκουρα τα βλεπω τα πραγματα παντως να δουλεψουν τα 64αρια-προφανως κατι δεν βλεπουν σωστα στην εγκατασταση ρε φιλε ειπα ποσες φορες εχω κανει 3 φορματ και τα ιδια προβληματα μου παρουσιαζε και με τα XP.ΔΕΝ ειναι θεμα SOFTWARE γι'αυτο εκανα topic στο HARDWARE section. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω , κανε ενα Bios update ... Ειναι θεμα μητρικης . @Kadaz Δεν νομιζω αυτο να διορθωσει το προβλημα.Το χω παει 3 φορες στον τeχνικο μου το μηχανημα και το εχουμε ξεψηρισει.Ειναι αποκλειστικα hardware το θεμα αλλα δεν ξερω ποιο κομματι....
Themos3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να φανταστω memtest ακομα δεν εχεις κανει ετσι????? Το οτι αλλαξες 3 set rams δε μου λεει τπτ .... Και οταν λεμε memtest εννοειται το κανεις απο bootable cd και οχι μεσα απ τα windows. Πρωτα θα το κανεις με ολα τα stickakia φορεμενα και αν δε το περασει θα τα κανεις 2-2 κ.ο.κ .... Ετσι οπως το περιγραφεις το θεμα ειναι τεραστια η πιθανοτητα να τα τρως απο Ram τα Bsod.Αν δε κανεις memtest μη μπαινεις καν στον κοπο να συνεχισεις το post ο καθενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του....
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να φανταστω memtest ακομα δεν εχεις κανει ετσι?????Το οτι αλλαξες 3 set rams δε μου λεει τπτ .... Και οταν λεμε memtest εννοειται το κανεις απο bootable cd και οχι μεσα απ τα windows. Πρωτα θα το κανεις με ολα τα stickakia φορεμενα και αν δε το περασει θα τα κανεις 2-2 κ.ο.κ .... Ετσι οπως το περιγραφεις το θεμα ειναι τεραστια η πιθανοτητα να τα τρως απο Ram τα Bsod.Αν δε κανεις memtest μη μπαινεις καν στον κοπο να συνεχισεις το post ο καθενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του.... Η πρωτη μου απαντηση (posts 5 και 7)αλλα δεν...
Kadaz Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Οποτε απλα κατεβαζω το προγραμμα το περνaω σε cd/dvd και τρεχει?Ο υπολογιστης πρεπει να ειναι κανονικα ανοικτος και απλα βαζω το cd? Ακομα παιζει να μου δωσει κανεις κανα link με το προγραμμα ακριβως που πρεπει να κατεβασω?
LouCi4er Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 http://www.memtest.org/.Καπου στη μεση της σελιδας εχει για download.Απλα καψτο σε cd και βαλε απο bios να κανει boot απο cd.
Kadaz Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 επειδη εχει πολλα διαγορετικα μπορεις να κανεις copy/paste την ονομασια εκεινου που πρεπει να κατεβασω? Επισης εχει διαφορα αμα το καψω σε dvd?Γιατι δεν εχω cd αυτη τη στιγμη.
LouCi4er Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Στη μεση της σελιδας οπως σου ειπα θα παρεις το δευτερο που λεει Pre-Compiled-bootable iso(zip)
Kadaz Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Οποτε αυτο το .ζιπ οπως ειναι το καιω σε δισκακι?Και γινετε να το βαλω σε DVD?
LouCi4er Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Οποτε αυτο το .ζιπ οπως ειναι το καιω σε δισκακι?Και γινετε να το βαλω σε DVD? Το zip ειναι συμπιεσμενη μορφη αρχειου.Θα το αποσυμπιεσεις,δεξι κλικ και extract here.Αυτο που θα σου βγαλει ειναι το iso.Αυτο θα καψεις σε cd,οχι dvd γιατι ειναι πολυ μικρο.Τωρα αμα δεν εχεις cd βαλτο και σε dvd.
Kadaz Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα η οθονη να κανει προκαλει τις μπλε οθονες?Γιατι πηρα το μηχανημα στο σπιτι του πατερα μου και το συνδεσα εκει κ ετρεχε κομπλε 3 ωρες στο ιδιο παιχνιδι που εμενα μου κανει BSOD σε 20 λεπτα....Ακομα το router,mouse,keyboard και ηχεια ειναι μια χαρα αφου το δοκιμασα να τρεξει χωρις αυτα αλλα και παλι εκανε..
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα η οθονη να κανει προκαλει τις μπλε οθονες? Μονο αν μιλαμε για καποιο προβλημα στο καλωδιο τροφοδοσιας της ή σ αυτο που συνδεεται με την καρτα γραφικων σου.Hardware προβλημα μ αλλα λογια.
Themos3 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Πανε ξαναβαλτο σπιτι σου και πες μας.Αλλαξε και κανα πολυμπριζο..... Η οθονη να δημιουργει bsod λιγο απιθανο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.