Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνες

Kadaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε απλα γραφω chkdsk /R και το αρχιζω?τιποτα αλλο?

---------- Προσθήκη στις 20:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:13 ----------

Help παιδες..

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νααιι!!! Ισως να σου ζητήσει επανεκκίνηση (ίσως και όχι δεν θυμάμαι). Αν ναι πατάς οκ και συνεχίζει μόνο του.

Δημοσ.

Με βάση αυτά που λες... τα έχεις αλλάξει όλα εκτός από την μητρική και ακόμη ο υπολογιστής έχει πρόβλημα.

Το λογικό συμπέρασμα είναι ότι φταίει η μητρική ;)

Δημοσ.

Ειναι και ο επεξεργαστης και ο σκληρος που δεν εχω αλλαξει...Ξερω θα τρεξω ενα τεστακι για τον σκληρο αλλα για CPU τι μπορω να κανω να δω αν φταιει?

Δημοσ.
Το memtest το ετρεξες μεσα απο windows?

Οχι κανονικα το εκαψα σε ενα dvd και εκανα restart,και το τρεξε...το αφησα ολο το βραδι(8 ωρες) και δεν εβγαλε κανενα ερρορ.

Δημοσ.
UP

Τι αλλο μπορω να κανω???

Τρεξε ενα προγραμμα (OCCT linpack) να στρεσαρεις επεξεργαστη και μετα κοιτα και το σκληρο.Αλλιως και αφου τα εχεις δοκιμασει ολα λουσου με ultrex(μητρικη εννοω) :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Λεω να τρεξω το western digital diagnostics αλλα δεν ξερω ποιο ΑΚΡΙΒΩΣ μοτνεελο σκληεου εχω..Ειναι ΣΑΤΑ 500gb αλλα οταν μπαινω στο σιτε τησ WD εχει παρα πολλεσ διαφορετικες επιλογες...

• Moderators
Δημοσ.
Λεω να τρεξω το western digital diagnostics αλλα δεν ξερω ποιο ΑΚΡΙΒΩΣ μοτνεελο σκληεου εχω..Ειναι ΣΑΤΑ 500gb αλλα οταν μπαινω στο σιτε τησ WD εχει παρα πολλεσ διαφορετικες επιλογες...

Περασαν 40κατι posts απο τοτε που σου ειπα να ψαξεις και τον σκληρο σου.Καντο το αφιλοτιμο να παει στα κομματια.Για το πως θα βρεις το μοντελο του σου απαντησα στο #18.

Δημοσ.
Περασαν 40κατι posts απο τοτε που σου ειπα να ψαξεις και τον σκληρο σου.Καντο το αφιλοτιμο να παει στα κομματια.Για το πως θα βρεις το μοντελο του σου απαντησα στο #18.

οκ κατεβασα το everest ultimate μπορεις τωρα να μου πεις βημα βημα πως θα το χρησιμοποιησω?

---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:57 ----------

Τωρα που εβαλα το προγραμμα οποτε ανοιγω το pc μου βγαζει αυτο το μηνυμα¨There was a problem starting C:\Windows\system32\sshnas21.dll

The specified module cannot be found".....

Δημοσ.

Δες το μοντέλο του δίσκου σου με το hdtune, είναι πολύ πιο εύκολο.

Αν και το wd diagnostics είναι το πάνω-κάτω το ίδιο. Δεν υπάρχουν ειδικές εκδόσεις για κάθε δίσκο χωριστά. Ότι και να επιλέξεις θα δουλέψει.

Δημοσ.

Εβγαλα το σκληρο και ειδα τι εγραφε.Βρηκα το μοντελο.

Στο σιτε τησ γουεστερν εχψει αυτεσ τις επιλογεσ για καταβασμα¨

•Acronis True Image WD Edition

•Advanced Format Software

(for Windows XP users with WD Advanced Format Drives)

•Data Lifeguard Diagnostic for DOS (Floppy)

•Data Lifeguard Diagnostic for DOS (CD)

•Data Lifeguard Diagnostic for Windows

Ποιο να κατεβασω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...