Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνες

Kadaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To visionstudio είναι αξιόπιστο μαγαζί. Είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου και έχω καλές εμπειρίες από την εξυπηρέτηση.

Όσον αφορά την εγγύηση... τι πρόβλημα θα μπορούσε να παρουσιάσει η ψύκτρα? Μόνο να χαλάσει το ανεμιστηράκι, πράγμα σπάνιο.

Ασε που η συγκεκριμμένη ψύκτρα δέχεται ανεμιστήρα 120mm που είναι εύκολο να αντικατασταθεί.

Ακριβως ετσι.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδες.Πηρα την CoolerMaster 212 Hyper Plus και την Arctic Silver 5.Οι θερμοκρασιες με το prime 95 κυμενονται πλεον απο 38 εως 49,αισθητη διαφορα απο 67-90^^.

Απλα δεν ξερω γιατι σε ολα τα τεστ στο prime βγαζει fail.

πχ:

[Tue May 11 22:52:45 2010]

ERROR: ILLEGAL SUMOUT

Possible hardware failure, consult readme.txt file, restarting test.

....................

[Tue May 11 22:58:06 2010]

Maximum number of warnings exceeded.

ERROR: ILLEGAL SUMOUT

Possible hardware failure, consult readme.txt file, restarting test.

....................

Maximum number of warnings exceeded.

FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4

Hardware failure detected, consult stress.txt file.

[Tue May 11 23:08:11 2010]

Self-test 1024K passed!

Οπου ................ σημαινει οτι λεει πολλες φορες το ιδιο πραγμα.Τι συμβαινει οεο?

Edit: Καλα τι να πω γαμω το θεο μου?Παλι μου εκανε μπλε οθονη.....ποπο μου ρχετε να το σπασω.Υπαρχει τιποτα αλλο που μπορω να κανω η παει για πεταμα?Βαρεθηκα αυτην την ιστορια

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις το bios σε default ρυθμίσεις.

Αν συνεχίσει το πρόβλημα, δες στο bios τις ρυθμίσεις για τις μνήμες. Ισως να μην είναι οι κατάλληλες. Κάνε δοκιμές με τα timings και το voltage.

Δημοσ.

Ολα στο ΒΙΟΣ ειναι στο auto.Για τις μνημες που ειναι στα 800 το ειχα αλλαξει στο βιοσ αλλα δεν εγινε τιποτα.Για timings/voltage δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικα'?

---------- Προσθήκη στις 11:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:17 ----------

Εκανα μια ερευνα σχετικα με το Bios και ειδα πολλα προβληματα με τις μνημες στη συγκεκριμενη μιτρικη που εχω.Το τελευταιο bios update που ειχα κανει ειναι το 2008 και εχει αριθμο 0705.Τελικα μπορει να φταει και αυτο και θα ερθει σημερα ο τεχνικος να το κανουμε update στο πιο προσφατο,μου ειπε κιολασ οτι ειχε ενα πελατη με asus μιτρηκη οπως εγω και ειχε τα ιδαι προβληματα με μπλε οθονες,και με ενα update sto bios εστρωσε.Αντε να δουμε τι θα γινει...

Δημοσ.

Ολα στο ΒΙΟΣ ειναι στο auto.Για τις μνημες που ειναι στα 800 το ειχα αλλαξει στο βιοσ αλλα δεν εγινε τιποτα.Για timings/voltage δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικα'?

---------- Προσθήκη στις 11:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:17 ----------

Εκανα μια ερευνα σχετικα με το Bios και ειδα πολλα προβληματα με τις μνημες στη συγκεκριμενη μιτρικη που εχω.Το τελευταιο bios update που ειχα κανει ειναι το 2008 και εχει αριθμο 0705.Τελικα μπορει να φταει και αυτο και θα ερθει σημερα ο τεχνικος να το κανουμε update στο πιο προσφατο,μου ειπε κιολασ οτι ειχε ενα πελατη με asus μιτρηκη οπως εγω και ειχε τα ιδαι προβληματα με μπλε οθονες,και με ενα update sto bios εστρωσε.Αντε να δουμε τι θα γινει...

Δημοσ.

Στα εχω πει κανα 2 σελιδες πριν αυτα... αλλα γενικοτερα δε δινεις κ πολυ σημασια σ αυτα που σε λενε....καλη τυχη....

Ωραια τρεξε κ ενα prime τωρα να δουμε αν το βγαζει και παρατηρησε μεχρι που θα φτασουν οι θερμοκρασιες.

Επισης κατι που παρατηρω στο cpu-z και δε ξερω κατα ποσο ισχυει(δεν ειναι κ πολυ αξιοπιστο στα συγκεκριμενα θεματα) ειναι το voltage του επεξεργαστη που κατα 99% δεν ειναι αυτο που λεει οπως και το bios της mobo σου που αν ειναι απο τοτε ειναι απλα αρχαιο.Μπες στο bios(παταμε F8 κατα την εκκινηση) και δες λιγο στην αρχικη εικονα ποια εκδοση εχεις(πχ. P5QL-E BIOS v1104) οπως επισης και μεσα στο menu καπου θα δειχνει cpu voltage.Αν το βρεις πες μου τι τιμη σου δινει.Και μιας και θα εισαι εκει , απενεργοοπιησε τα C1E - Thermal Control - Eist Function.

Δημοσ.

Στα εχω πει κανα 2 σελιδες πριν αυτα... αλλα γενικοτερα δε δινεις κ πολυ σημασια σ αυτα που σε λενε....καλη τυχη....

Ωραια τρεξε κ ενα prime τωρα να δουμε αν το βγαζει και παρατηρησε μεχρι που θα φτασουν οι θερμοκρασιες.

Επισης κατι που παρατηρω στο cpu-z και δε ξερω κατα ποσο ισχυει(δεν ειναι κ πολυ αξιοπιστο στα συγκεκριμενα θεματα) ειναι το voltage του επεξεργαστη που κατα 99% δεν ειναι αυτο που λεει οπως και το bios της mobo σου που αν ειναι απο τοτε ειναι απλα αρχαιο.Μπες στο bios(παταμε F8 κατα την εκκινηση) και δες λιγο στην αρχικη εικονα ποια εκδοση εχεις(πχ. P5QL-E BIOS v1104) οπως επισης και μεσα στο menu καπου θα δειχνει cpu voltage.Αν το βρεις πες μου τι τιμη σου δινει.Και μιας και θα εισαι εκει , απενεργοοπιησε τα C1E - Thermal Control - Eist Function.

Δημοσ.

Σορρυ φιλε κιολας αλλα νομιζω απαντησα σε καθε ερωτηση που μου ειχες κανει στο συγκεκρυμνο ποστ.τελοσ παντων

Δημοσ.

Σορρυ φιλε κιολας αλλα νομιζω απαντησα σε καθε ερωτηση που μου ειχες κανει στο συγκεκρυμνο ποστ.τελοσ παντων

Δημοσ.

Εκανα bios update στην τελεφταια εκδοση με τον τεχνικο μου.Μολις τωρα εφαγα BSOD στη μαπα παλι^^.Τι να πω δε ξερω τι αλλο μπορει να γινει περα απο το να το πεταξω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...