barrcode Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Παιδια θελω εαν καποιος ξερει απο θερμοσιφονες να μου απαντησει στις εξης ερωτησεις. Ενας συγχρονος θερμοσιφονας αμα τον ξεχασω κλεινει μονος μολις ζεσταθει το νερο?μετα απο ποση ωρα?Εαν κλεισει μονος του εφοσον εχει ζεστανει το νερο θα ξανανοιξει μολις το νερο κρυωσει?
leftermann Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 όπως τα λες. Θα σβήσει μόνος του και θα ξανανάψει μόνος του, όταν η θερμοκρασία του νερού πέσει
barrcode Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 δηλαδη π.χ τωρα ειναι στο off,αμα το βαλω on μετα απο μια ωρα(λεμε τωρα) θα κλεισει και μετα απο αλλη μια ωρα(λεμε τωρα) θα ξαναναψει?δηλαδη ο διακοπτης απο ον θα παει off και μετα παλι on μονος του χωρις να το πειραξω? ---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ---------- με αυτο το σκεπτικο αμα εγω τον αναψω,τον κλεισω μετα απο 10 λεπτα,κανω ντους χωρις να τελειωσω ολο το ζεστο νερο.μολις αυτο κρυωσει παλι θα ξαναναψει?
leftermann Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 όχι ρε μάστορα. Όταν έχεις τον διακόπτη (ασφάλεια) οφ, το μηχάνημα είναι οφ. Όταν το βάλεις στο ον, θα κάψει μέχρι το νερό να ζεσταθεί, οπότε ο εσωτερικός του θερμοστάτης θα το σβήσει. Ο διακόπτης θα παραμένει ον. Κλπ κλπ.
leftermann Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 αν ξέχασες την ασφάλεια του θερμοσίφωνα ανοιχτή κάνα μήνα ξερωγώ, ίσως αυτό να σου φούσκωσε τον λογαριασμό...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Απο οικονομικη πλευρα ομως δεν ξερω αν το να αφηνουμε συνεχεια ανοιχτο τον θερμοσιφωνα ,αν ειναι πιο οικονομικο απο το να τον αναβουμε οταν τον χρειαζομαστε.
jpaokx Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Απο οικονομικη πλευρα ομως δεν ξερω αν το να αφηνουμε συνεχεια ανοιχτο τον θερμοσιφωνα ,αν ειναι πιο οικονομικο απο το να τον αναβουμε οταν τον χρειαζομαστε. ε τοτε σε αυτες τις περιπτωσεις, γι' αυτο παιρνεις εναν ηλιακο θερμοσιφωνα. Φυσικα και δεν συμφερει να το εχεις μονιμως ανοιχτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ε τοτε σε αυτες τις περιπτωσεις, γι' αυτο παιρνεις εναν ηλιακο θερμοσιφωνα. Φυσικα και δεν συμφερει να το εχεις μονιμως ανοιχτο Εχω εδω και πολλα χρονια ηλιακο , καπου στα 20 και τον εχω αλλαξει στα 15 μια φορα , αλλα και ο ηλιακος ειναι για 6-7 μηνες τον χρονο. Δεν ξερω κατα ποσο ενας ταχυθεροσυφωνας ειναι καλη λυση.
jpaokx Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Εχω εδω και πολλα χρονια ηλιακο , καπου στα 20 και τον εχω αλλαξει στα 15 μια φορα , αλλα και ο ηλιακος ειναι για 6-7 μηνες τον χρονο. Δεν ξερω κατα ποσο ενας ταχυθεροσυφωνας ειναι καλη λυση. εμενα στο εξωτερικο σε σπιτι που δουλευε με ταχυθερμοσιφωνα. Πιστεψε με οτι πληρωνα ΠΟΛΛΑ!!!!Οταν χρησιμοποιεις τετοιες παροχες, πληρωνεις. Ο σκοπος ειναι να εκμεταλλευτεις δωρεαν τους φυσικους πορους. Αλιμονο, στην ελλαδα εχουμε πολυ ηλιο. Αναλογα με τον ηλιακο και αναλογα με τον τυπο του συλλεκτη, οποιαδηποτε διαρκεια ηλιοφανειας εχει μεγαλη σημασια απορροφητικοτητας. Θέλω να πω οτι οκ τον χειμωνα δεν θα τον χρησιμοποιησεις πολυ αλλα τις υπολοιπες εποχες σιγουρα. Καποιοι χρησιμοποιουν και τον καυστηρα ωστε χρησιμοποιωντας το πετρελαιο και τα καλοριφερ να εχουν παραλληλα και ζεστο νερο. Ενταξει...κοιτας την τσεπη σου αλλα συνδυαζεις και τις επιλογες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.