De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν και τα ζητάς ως τσιμεντόπλακες. Θέλεις να αγοράσεις για να τα σπάσεις να βγάλεις το άχτι σου; Κάτι σε πιο φανταχτερό: http://www.domika-ylika.gr/plakes.htm Τα υλικά ειναι τα ίδια όμως. Γι αυτό όταν βρέχει φερθείτε ελληνικά! Πηγαίνετε με ρυθμούς χελώνας.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ωραίο σχέδιο. Που να δεις κάτι λάμπες οικονομικές που αγόρασα πρόσφατα. Θα τις ποστάρω στο νήμα με τις φωτό το βράδυ.
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ψάξε λίγο το ζήτημα μήπως και έχει ευθύνη ο δήμος και πάρεις και καμιά αποζημίωση.
paschalia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Όχι καλέ. Δεν θέλω να βγάλω το άχτι μου. Απλά δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν τσιμεντένια πλακάκια και σε όσους το λέμε,επίσης δεν το πιστεύουν.
foufoutios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ψάξε λίγο το ζήτημα μήπως και έχει ευθύνη ο δήμος και πάρεις και καμιά αποζημίωση. χα... καλο...
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ψάξε λίγο το ζήτημα μήπως και έχει ευθύνη ο δήμος και πάρεις και καμιά αποζημίωση. Οσες αποζημειωσεις εχουν παρει διαφοροι οδηγοι που εχουν σπασει τα αυτοκινητα τους ή εχουν παθει ατυχημα στους καροδρομους της Ελλαδας.
PCharon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δε νομίζω να τα λύνει όλα το αν τα πλακάκια ήταν τσιμεντένια. Μετράει και το τί είδους σχέδιο έχει πάνω και πώς έχει τοποθετηθεί, γιατί πχ σε μια ελαφρώς κατηφορική πλατεία εδώ έχω δει τσιμεντένια πλακάκια με ευθείες αυλακώσεις που όμως είναι τοποθετημένες παράλληλες με την κλίση και μόλις ελαφροβραχούν φεύγεις σφεντόνα αν κάνεις κανά απότομο. Επίσης μετράνε κι άλλα, πχ ο τρόπος που περπατάει κάποιος, το ύψος του... Αλλά ακόμα πιο σημαντικό θεωρώ πως είναι τί παπούτσα φοράς, υπάρχουν τεράστιες διαφορές από σόλα σε σόλα. Πχ πριν λίγους μήνες πήγα και πήρα κάτι Nike (καμιά κατοστάρα κιόλας παρακαλώ) και μετά από δύο μέρες αφότου τα πήρα ήμουν κάπου κι έβρεξε. Οπότε ανακάλυψα πως τα συγκεκριμένα παπούτσια έτσι και είναι βρεγμένο κάτω δε την παλεύουν κάστανο. Κυριολεκτικά είπα αμάν να γυρίσω σπίτι, μιλάμε περπατούσα σε πεζοδρόμια με κλίση ή σε άσφαλτο σε ανηφόρα και γλυστρούσα σχεδόν ακίνητος, πόσο μάλλον να έκανα και κανά βήμα κανονικό, αδύνατο (έχω κι ένα σχετικό ύψος, κατάσταση φακ-ολ άμα γλυστράει και πέσεις). Ακόμα αναρωτιέμαι, μα καλά, αυτά τα παπούτσια κανένας δεν τα τέσταρε σε βρεγμένο έδαφος πριν βγουν στην παραγωγή; Nike και μλκς σου λέει μετά, άλλη φορά εκεί που τα δοκιμάζω θα έχω κι ένα μπουκαλάκι νερό, θα το ρίχνω κάτω και θα κάνω επί τόπου τεστ να δώ τί ψάρια πιάνουν. Πάντως έχω φάει τουλάχιστον δύο χοντρά σκασίματα στη ζωή μου και ούτε καν ράγισε κάτι. Και ναι, ακόμα πίνω γάλα everyday! Τυχαίο; δε νομίζω.
paschalia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ναι. Σίγουρα φταίει και το παπούτσι. Φόραγα κάτι πάνινα σταράκια. Υποτίθεται ότι το τσιμέντο είναι το πλέον ασφαλές υλικό... (Λέμε τώρα) Όσον αφορά τα πεσίματα,έχουμε στο ενεργητικό μας -όπως όλοι- ουκ ολίγα. Αλλά είναι η κακιά ή ώρα που σου έρχεται και μαρτυράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.