Προς το περιεχόμενο

μπαταρια ups

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι.

εαν δεν κανω λαθος πριν συνδεσω τις συσκευες στο καινουργιο πρεπει να το αφησω να φορτισθει μονο του καποιες ωρες,τουλαχιστον ετσι εκανα στα προηγουμενα.

αυτην την πρωτη φορτιση την κανουμε με ανοικτο το ups [λαμπακι πρασινο] η κλειστο και απλως το εχουμε στην πριζα;

Δημοσ.
Roger ο ανθρωπος θελει να προστατεψει το pc του με ενα μεγαλυτερο και καλυτερο ups. To κανει τωρα με την ευκαιρια της μπαταριας.

Δεν νομιζω να σου ' κλεψε χρημα για να προστατεψει την περιουσια του. Ασε που 1500VA σημαινει δυο μπαταριες οποτε το ποσο εκτοξευεται.

Nα σε ρωτησω κατι ρε φιλε,τα κεραμιδια που πετας ,τα σκεφτεσαι πριν τα πεταξεις ή τα πετας απερισκεπτα ετσι για να ποσταρεις?

Διαβασε σε παρακαλω ξανα το αρχικο ποστ και πες μου που βλεπεις προθεση αναβαθμισης ups?Ενας κοινος νους καταλαβαινει οτι ο ανθρωπος ποσταρει για να ζητησει βοηθεια για το αν φταινε οι μπαταριες ,και αν μπορει να τις αλλαξει σε συγκεκριμενο μαγαζι.

Τα λεφτα ειναι του καθενος και αν θελει τα καιει,απο εκει και περα πηγαινοντας ενα ups για αλλαγη μπαταριων,οπου για καποιο λογο δεν τις αλλαζεις στο συγκεκριμενο μαγαζι,και καταληγεις να αγορασεις καινουργιο,και μαλιστα με την αιτιολογια ''που να τρεχω τωρα να αλλαζω μπαταριες'',φυσικα ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ θεωρεισαι υπερκαταναλωτιστης.

Μαλιστα στην αρχη του εξεφρασα την επιθυμια να τον βοηθησω,και πεταγεσαι και μου γραφεις ,΄'δεν σου εκλεψε χρηματα''?GET SERIOUS MY FRIEND.

O καθενας παιρνει ενα πληκτρολογιο και γραφει μια μαλακια,οχι απαραιτητα για να βοηθησει το αρχικο ποστ ,αλλα να επικρινει οποιαδηποτε γνωμη.

Δημοσ.

Πρωτα απ' ολα πρεπει να καταλαβεις τι θελει ο αλλος. Δεν καταλαβαινεις οτι για να τεζαρει το ups no name που ειχε στον ενα χρονο ειναι μουφα? Το καταλαβε ο ανθρωπος και αγοραζει καινουριο.

Το μυαλο χρησιμοποιησε το να σκευτεις και οχι για να μου την πεις και για να μας το παιξεις ψωνιο με τις πατεντες σου. Επισης ups αγοραζουμε απο συγκεκριμενα μαγαζια, οχι απο αλεξ πακ

αυτην την πρωτη φορτιση την κανουμε με ανοικτο το ups [λαμπακι πρασινο] η κλειστο και απλως το εχουμε στην πριζα;

Καλοριζικο το νεο! Ελπιζω να πηρες καποιο αξιοπιστο.. Αστο κλειστο να φορτιζει και μετα το ανοιγεις. Αστο λιγες ωρες να παρει τα πανω της η μπαταρια

Δημοσ.
Πρωτα απ' ολα πρεπει να καταλαβεις τι θελει ο αλλος. Δεν καταλαβαινεις οτι για να τεζαρει το ups no name που ειχε στον ενα χρονο ειναι μουφα? Το καταλαβε ο ανθρωπος και αγοραζει καινουριο.

Το μυαλο χρησιμοποιησε το να σκευτεις και οχι για να μου την πεις και για να μας το παιξεις ψωνιο με τις πατεντες σου. Επισης ups αγοραζουμε απο συγκεκριμενα μαγαζια, οχι απο αλεξ πακ

Καλοριζικο το νεο! Ελπιζω να πηρες καποιο αξιοπιστο.. Αστο κλειστο να φορτιζει και μετα το ανοιγεις. Αστο λιγες ωρες να παρει τα πανω της η μπαταρια

Μαθε να εκφερεις την γνωμη σου στο αρχικο ποστ και ασε τι πιστευει ο αλλος,κανε κυρηγμα αλλου.

Αν ειναι πατεντα να αλλαξεις 2 μπαταριες τοτε μεγαλε θεωρεισαι μεγαλος τεχνικαρας.

Κατσαβιδι εχεις πιασει ποτε στην ζωη σου?

Δημοσ.

παιδια το παλιο ups δεν ηταν κατι ανωνυμο,ειναι το inform s guard 1500 va,line interactive,σουκο .

απλως επειδη θελω να βαλω και tv πανω πηρα ενα 2000 va

ειναι απλα τα πραγματα.

τεχνικα χαρακτηριστικα του ups που πουλαω και τρεχουσα τιμη μπορειτε να δειτε εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...