Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο σωστοτερος τροπος να κανει καμψεις κανεις χωρις να καταπονει τη μεση του?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγω προτιμω η παρτενερ να ειναι απο κατω

Η μεση δε νομιζω να καταπονειται και τοσο στις καμψεις οπως και να τις κανεις

Δημοσ.

Αχ τι ωραίο κοριτσάκι.

Επίσης να προσθέσω χωρίς να είμαι σίγουρος, με ανοιχτά χέρια όπως το κάνει ο μπαζ στο βίντεο, γυμνάζεις πλάτη, ενώ με πιο κλειστά κλειστά, γυμνάζεις στήθος. Το δεύτερο είναι πιο δύσκολο.

Δημοσ.
Τις έχω αυτές τις βάσεις.. Και βοηθάνε πολύ στην σωστή στάση και στην αποφυγή τραυματισμού των καρπών..

Απο που τις πηρες φιλε?

Δημοσ.

Τα Push Ups είναι αυτό που λέμε (σχεδόν) full upper body work out...Γυμνάζουμε πάρα πολλές μυικές ομάδες του πάνω κορμού..

Χέρια - Δικέφαλα,Τρικέφαλα

Στήθος

Πλάτη....Βέβαια ανάλογα με την διαφορετική τοποθέτηση των χεριών μπορούμε και εστιάζουμε καλύτερα σε συγκεκριμένες ομάδες χωρίς όμως να μπορούμε να απομονώσουμε όπως σε ένα μηχάνημα.

Γενικότερα ασκήσεις που δουλεύεται με το βάρος στου σώματος σας όπως..: Κάμψεις,Έλξεις,Βυθίσεις και τα λοιπά είναι +1...Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με κάμψεις μόνο θα κάνεις δουλειά...

Δημοσ.

Δεν εχω κάποιο σχετικό video για ραχιαίους (εχω εκγύμναση με βάρη πάντα με παρτενέρ) αλλά μπορώ να σου εξηγήσω...

284201084522.png

Τα δικά σου πόδια θα είναι πιασμένα σε κάποιο κρεβάτι η κάτι άλλο της αρεσκείας σου..

Εναλλακτικά...: Ξαπλωμένος μπρούμυτα και θα σηκώνεις αντίθετο χέρι αντίθετο πόδι μαζί.

Εναλλακτικά...: Ξαπλωμένος μπρούμυτα και θα σηκώνεις μόνο τον κορμό προς τα πίσω.

Εναλλακτικά...: Ξαπλωμένος μπρούμυτα και θα σηκώνεις κορμό και πόδια μαζί.

• 1 μήνα μετά...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίζει ρόλο στην καταπόνηση της μέσης αν θα είναι τα πόδια σταυρωμένα ή όχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...