Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως υπαρχει καποιο site που προσφερει την υπηρεσια αναζητησης εργασιας σε καποιο νησι της Ελλαδας; Ψαχνω για σερβιτορος/beach boy σε ταβερνα/καφετερια με πληρωμενη διαμονη.. Ειδικα αμα βρω να φυγω παρεα και με ενα φιλο μου θα ειναι οτι καλυτερο.. Για πειτε καμμια ιδεα τωρα που ειναι ακομα σχετικα νωρις... Ευχαριστω!

Δημοσ.

Skywalker φιλος. Αν δεν εχεις κανενα γνωστο να σε γνωρισει και να σε βοηθησει να πιασεις καμια δουλεια σε κανενα μαγαζι, ξενοδοχειο τοτε το Skywalker εχει μπολικες θεσεις. Εγω τωρα το καλοκαιρι θα βρισκομαι Παξούς παντως.

Δημοσ.
Για καλοκαιρινή δουλειά σε παιδική κατασκήνωση τι λέτε,αξίζει;

Τα λεφτά που θα βγάλεις δεν νομίζω να είναι αρκετά.... Στις κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ που ξέρω δεν βγάζουν σχεδόν τίποτα... θα αξίζει ο χαβαλές με τα πιτσιρίκια και τις ομαδάρχισσες...

Δημοσ.
Τα λεφτά που θα βγάλεις δεν νομίζω να είναι αρκετά.... Στις κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ που ξέρω δεν βγάζουν σχεδόν τίποτα... θα αξίζει ο χαβαλές με τα πιτσιρίκια και τις ομαδάρχισσες...

Με τις ομαδάρχισσες φανταζομαι θα αξιζει!

Αφου δεν θα βγαλεις χρηματα,τουλαχιστον να .....:X!!!

Δημοσ.
Με τις ομαδάρχισσες φανταζομαι θα αξιζει!

Αφου δεν θα βγαλεις χρηματα,τουλαχιστον να .....:X!!!

Ενώ σε ένα beach bar θα ντραπείς !

Δημοσ.

Το καλοκαίρι θα ψάξω για δουλειά όπως και να χει και σκέφτηκα ότι δουλεύοντας σε κατασκήνωση τουλάχιστον δεν θα ψήνομαι στη ζέστη της Αθήνας.;)

Από χρήματα το έχω ακούσει και εγώ ότι δεν δίνουν πολλά αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.Δηλαδή πόσα περίπου δίνουν σε τέτοιες δουλειές;

Δημοσ.

Σε οποιαδηποτε θεση και να δουλεψεις το καλοκαιρι κατω απο χιλιαρικο δεν παιζει να παιρνεις. Τωρα για κατασκηνωση κτλ δεν ξερω τι παιζει, δεν ετυχε να δουλεψω ποτε αλλα μια φιλη που δουλευει με παιδια με ειδικες αναγκες καθε καλοκαιρι σε αναλογες κατασκηνωσεις τσακωνει κατι παραπανω απο 1.5 χιλιαρικο. Λιγα για τη δουλεια που κανει αλλα της αρεσει πολυ οποτε no harm done.

Αντε και ας ειναι 800 ευρω τα του μισθου της κατασκηνωσης, εγω παλι θα εφευγα με κλειστα τα ματια (ασχετα αν θα προτιμουσα κανενα ξενοδοχειο ή κανενα beach μπαρακι) και αντε γεια.

Δημοσ.
Σε οποιαδηποτε θεση και να δουλεψεις το καλοκαιρι κατω απο χιλιαρικο δεν παιζει να παιρνεις. Τωρα για κατασκηνωση κτλ δεν ξερω τι παιζει, δεν ετυχε να δουλεψω ποτε αλλα μια φιλη που δουλευει με παιδια με ειδικες αναγκες καθε καλοκαιρι σε αναλογες κατασκηνωσεις τσακωνει κατι παραπανω απο 1.5 χιλιαρικο. Λιγα για τη δουλεια που κανει αλλα της αρεσει πολυ οποτε no harm done.

Αντε και ας ειναι 800 ευρω τα του μισθου της κατασκηνωσης, εγω παλι θα εφευγα με κλειστα τα ματια (ασχετα αν θα προτιμουσα κανενα ξενοδοχειο ή κανενα beach μπαρακι) και αντε γεια.

Δεν νομίζω να δίνουν τόσα πολλά στους ομαδάρχες των κατασκηνώσεων.

Δημοσ.

αν ξερεται τιποτα παραπανω για δουλεια σε κανα νησι η΄ παραθαλασιο μερος στειλτε πμ

η' εστω κανα σαιτ

υ.γ.να σας ρωτησω....σε μπιτς μπαρ και τετοια πρεπει να ξερεις να μιλας απιαστα ξενες γλωσσες?

Δημοσ.

Νομιζω με 400-500 ευρω κανεις καλες διακοπουλες...δε μιλαμε για διαμονη σε ξενοδοχειο 5 αστερων αλλα για κανα 5ημερο σε ενα νησακι νομιζω βολευεσαι ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αν ξερεται τιποτα παραπανω για δουλεια σε κανα νησι η΄ παραθαλασιο μερος στειλτε πμ

η' εστω κανα σαιτ

υ.γ.να σας ρωτησω....σε μπιτς μπαρ και τετοια πρεπει να ξερεις να μιλας απιαστα ξενες γλωσσες?

Ένας φίλος μου ζητάει προσωπικο για το καλοκαιρι 2010 στο beach bar - restaurant - club deepBLUE (http://www.deepbluebeachbar.com/) που βρίσκεται στην Μήλο. Για περισσότερα στο email του [email protected].

night3.jpg

Επεξ/σία από Sofokliss
Προσθήκη εικόνας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...