stimuli Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μηπως υπαρχει καποιο site που προσφερει την υπηρεσια αναζητησης εργασιας σε καποιο νησι της Ελλαδας; Ψαχνω για σερβιτορος/beach boy σε ταβερνα/καφετερια με πληρωμενη διαμονη.. Ειδικα αμα βρω να φυγω παρεα και με ενα φιλο μου θα ειναι οτι καλυτερο.. Για πειτε καμμια ιδεα τωρα που ειναι ακομα σχετικα νωρις... Ευχαριστω!
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Skywalker φιλος. Αν δεν εχεις κανενα γνωστο να σε γνωρισει και να σε βοηθησει να πιασεις καμια δουλεια σε κανενα μαγαζι, ξενοδοχειο τοτε το Skywalker εχει μπολικες θεσεις. Εγω τωρα το καλοκαιρι θα βρισκομαι Παξούς παντως.
farfan Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Για καλοκαιρινή δουλειά σε παιδική κατασκήνωση τι λέτε,αξίζει;
minarokeftes Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Για καλοκαιρινή δουλειά σε παιδική κατασκήνωση τι λέτε,αξίζει; Τα λεφτά που θα βγάλεις δεν νομίζω να είναι αρκετά.... Στις κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ που ξέρω δεν βγάζουν σχεδόν τίποτα... θα αξίζει ο χαβαλές με τα πιτσιρίκια και τις ομαδάρχισσες...
tolis00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τα λεφτά που θα βγάλεις δεν νομίζω να είναι αρκετά.... Στις κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ που ξέρω δεν βγάζουν σχεδόν τίποτα... θα αξίζει ο χαβαλές με τα πιτσιρίκια και τις ομαδάρχισσες... Με τις ομαδάρχισσες φανταζομαι θα αξιζει! Αφου δεν θα βγαλεις χρηματα,τουλαχιστον να .....!!!
moldovan20 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Με τις ομαδάρχισσες φανταζομαι θα αξιζει!Αφου δεν θα βγαλεις χρηματα,τουλαχιστον να .....!!! Ενώ σε ένα beach bar θα ντραπείς !
Toufas Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 http://www.embassyces.com/about/summer_vacancies.aspx εγω παντως για 4η χρονια θα δουλεψω εκει, ειναι το πιο καλο διαλειμμα απο την κανονικη μου δουλεια.
farfan Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Το καλοκαίρι θα ψάξω για δουλειά όπως και να χει και σκέφτηκα ότι δουλεύοντας σε κατασκήνωση τουλάχιστον δεν θα ψήνομαι στη ζέστη της Αθήνας. Από χρήματα το έχω ακούσει και εγώ ότι δεν δίνουν πολλά αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.Δηλαδή πόσα περίπου δίνουν σε τέτοιες δουλειές;
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Σε οποιαδηποτε θεση και να δουλεψεις το καλοκαιρι κατω απο χιλιαρικο δεν παιζει να παιρνεις. Τωρα για κατασκηνωση κτλ δεν ξερω τι παιζει, δεν ετυχε να δουλεψω ποτε αλλα μια φιλη που δουλευει με παιδια με ειδικες αναγκες καθε καλοκαιρι σε αναλογες κατασκηνωσεις τσακωνει κατι παραπανω απο 1.5 χιλιαρικο. Λιγα για τη δουλεια που κανει αλλα της αρεσει πολυ οποτε no harm done. Αντε και ας ειναι 800 ευρω τα του μισθου της κατασκηνωσης, εγω παλι θα εφευγα με κλειστα τα ματια (ασχετα αν θα προτιμουσα κανενα ξενοδοχειο ή κανενα beach μπαρακι) και αντε γεια.
farfan Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Σε οποιαδηποτε θεση και να δουλεψεις το καλοκαιρι κατω απο χιλιαρικο δεν παιζει να παιρνεις. Τωρα για κατασκηνωση κτλ δεν ξερω τι παιζει, δεν ετυχε να δουλεψω ποτε αλλα μια φιλη που δουλευει με παιδια με ειδικες αναγκες καθε καλοκαιρι σε αναλογες κατασκηνωσεις τσακωνει κατι παραπανω απο 1.5 χιλιαρικο. Λιγα για τη δουλεια που κανει αλλα της αρεσει πολυ οποτε no harm done. Αντε και ας ειναι 800 ευρω τα του μισθου της κατασκηνωσης, εγω παλι θα εφευγα με κλειστα τα ματια (ασχετα αν θα προτιμουσα κανενα ξενοδοχειο ή κανενα beach μπαρακι) και αντε γεια. Δεν νομίζω να δίνουν τόσα πολλά στους ομαδάρχες των κατασκηνώσεων.
Blondeamon Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 400-500 δινουν συνηθως επειδη εχεις στεγαση και σιτιση δωρεαν. αλλα ειναι 21 μερες οχι μηνας
FUNKER_3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 αν ξερεται τιποτα παραπανω για δουλεια σε κανα νησι η΄ παραθαλασιο μερος στειλτε πμ η' εστω κανα σαιτ υ.γ.να σας ρωτησω....σε μπιτς μπαρ και τετοια πρεπει να ξερεις να μιλας απιαστα ξενες γλωσσες?
medgio01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομιζω με 400-500 ευρω κανεις καλες διακοπουλες...δε μιλαμε για διαμονη σε ξενοδοχειο 5 αστερων αλλα για κανα 5ημερο σε ενα νησακι νομιζω βολευεσαι
Sofokliss Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) αν ξερεται τιποτα παραπανω για δουλεια σε κανα νησι η΄ παραθαλασιο μερος στειλτε πμη' εστω κανα σαιτ υ.γ.να σας ρωτησω....σε μπιτς μπαρ και τετοια πρεπει να ξερεις να μιλας απιαστα ξενες γλωσσες? Ένας φίλος μου ζητάει προσωπικο για το καλοκαιρι 2010 στο beach bar - restaurant - club deepBLUE (http://www.deepbluebeachbar.com/) που βρίσκεται στην Μήλο. Για περισσότερα στο email του [email protected]. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2010 από Sofokliss Προσθήκη εικόνας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα