Gogo_5 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 http://www.embassyces.com/about/summer_vacancies.aspx εγω παντως για 4η χρονια θα δουλεψω εκει, ειναι το πιο καλο διαλειμμα απο την κανονικη μου δουλεια. Γεια σου,θα ήθελα να ρωτήσω γι'αυτό το σιτε τι γίνεται;στο εξωτερικό είναι αυτές οι δουλειές;
kazak-hool Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 παιδια πιστευετε οτι φετος ολοι οι ανεργοι δεν θα θελουν να πανε σε ενα νησι??? θελω να πω οτι η προσφορα θα ειναι μεγαλη και θα ειναι δυσκολο να βρεισ κατι αξιολογο. εχετε να προτεινετε καποια λυση εκτοσ απο νησι?
klaire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 παιδια κι εγω ενδιαφερομαι για εργασια σε νησι και κυπρο--οποιος ξερει οτιδηποτε ας πει καμια πληροφορια--δεν ξερω αν πλεον δινουν και διαμονη οπως παλαιοτερα---γνωριζετε??εχω στειλει πολλα βιογραφικα μεσω skywalker αλλα δνε ειχα καποια απαντηση..
KilliK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 θα αξίζει ο χαβαλές με τα πιτσιρίκια και τις ομαδάρχισσες... that doesnt sound as it was intended.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα