Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια μπορειτε να γραψετε μια λιστα με οσες περισσοτερες ελληνικες εταιριες που παραγουν καταλωτικα προοιντα?? Πχ τωρα το καλοκαιρι θα κανουμε ομαδικη αγορα ηλ. ειδων(πλυντ,κουζινα,ψυγειο κτλπ) και θα ηθελα να αγορασουμε προιοντα ελληνικης εταιρειας..... μοναδικη ειναι η pitsos?

Δημοσ.

Η pitsos είναι της siemens. Δεν είναι ελληνική. Ένα εργοστάσιο στην Αθήνα έχει και βγάζει ψυγεία και κουζίνες.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει εταιρεια στην ελλαδα που να παραγει τετοια προιοντα στην καλυτερη περιπτωση να συναρμολογει αλλα κ παλι δυσκολο μου φαινεται..

ασε που δεν νομιζω οτι και να υπαρχει θες να μπλεξεις με ελληνικες ηλεκτρικες συσκευες....ποσο καλυτερες να ειναι απο κινεζικες...

Δημοσ.

Είναι υψηλόν το εθνικόν φρόνημα. Ουδείς να αγοράσειν συσκευαί αλλοδαπής προελεύσεως. :P

Μάλλον κάποιοι γύρισαν εναντίον των κακών γερμανών που δε θέλουν να βοηθήσουν την κακόμοιρη ελλαδίτσα που θέλει να δανείζεται συνεχώς και να μη πληρώνει ποτέ. Τα βλέπω κι εδώ από το σπίτι μου τη πλύση εγκεφάλου που κάνει η τηλεόραση για την ΚΑΚΙΑ ΜΕΡΚΕΛ κτλ. Βέβαια είμαι οφτοπικ.

Φίλε μου τις ελληνικές εταιρίες ΙΖΟΛΑ, ΕΣΚΙΜΟ, κτλ τις έφαγε ο συνδικαλισμός. Και τα προιόντα που έβγαζαν ήταν σκυλιά,ακόμα έχω 2 ψυγεία που δουλεύουν άριστα. Αυτή είναι η δουλειά που κάνουν τα κομματικά συμφέροντα. Να βάζουν τα τσιράκια τους στους συνδικαλιστές κ να κλείνουν εταιρίες. Γι αυτό όλοι τα πήγαν τα εργοστάσια στα Βαλκάνια και στην Τουρκία.

Δημοσ.

η πιτσος ακόμα δουλεύει κάτω από την ιδιοκτησία της bosch. συνεχίζουν να βγάζουν στην εγχώρια αγορά συσκευές πιτσος που στην ουσία είναι μπος χωρίς το αυτοκόλητο. πέρισυ αγοράσαμε κουζίνα και ψυγείο και ειδαμε και το αντίστοιχο μπος (σχεδόν δίπλα ήταν) και η τιμή υπέρ του μπός ήταν 200 ευρώ που στην ουσία ήταν ολόιδια συσκευή. καλύτερα πάρε πίτσος διότι ναι μεν είναι γερμανική εταιρεία, δίνει έτσι μεροκάματο στους έλληνες.

επίσης καλά θα κάνουμε να προτιμούμε ελληνικές εταιρείες που ακόμα είναι στην περιφέρεια της ελλάδας.

ο μπαρμπαστάθης έχει συσκευαστήριο στη βουλγαρία που συσκευάζει τούρκικα και βουλγάρικα λαχανικά και τα προωθεί ελλάδα.

η βιβάρτια και αυτή

τσιπίτα έχει εργοστάσιο με τα κρουασάν στη βουλγαρία και εκεί τα πουλάει 40 σεντς το κρουασάν και εδώ 1 ευρώ το ίδιο κρουασάν.

εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε μπουκοτάζ όχι μόνο σε γερμανικές εταιρείες αλλό σε όλους εκείνους που ευθύνονται για το χάλι της ανεργίας στην ελλάδα.

άκουσα τις προάλλες ότι η χαλκόρ θα πάει βουλγαρία εντός του 2010. ας πάει. πελάτες πλέον να μη βρεί ή νομίζει ότι η βουλγαρία με το 400άρι ευρώ μεροκάματο θα ψωνίσει τα υπερτιμημένα προιόντα της.

μπουκοτάζ σε όλους αυτούς τους προδότες:mad:

• Like 1
Δημοσ.

Nαι γιαυτο ρωτησα και εγω,γιατι οσο μπορουμε να στηριξουμε τις ελληνικες εταιριες!! Α δηλαδη δεν ειναι ελληνικη η πιτσος,απτις διαφημισεις στην ΤV αυτο νομιζα εγω.... Σε αυτη τη χωρα εκτος απτο να εισαγουμε τα παντα φτιαχνουμε τιποτα?? λολ δηλαδη........ να την προτιμησω την πιτσος?? και για να μην σταθω μονο σε αυτο αλλες εταιριες πχ ΔΕΛΤΑ,ΕΒΓΑ,ΜΕΒΓΑΛ, ΦΑΓΕ ειναι ελληνικες ετσι???

---------- Προσθήκη στις 12:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:12 ----------

Ούτε σπίρτα δεν βγάζει η Ελλάδα μου θες και ηλεκτρικές συσκευές. Θες και λίστα :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Εγώ που έψαχνα φουρνάκι αυτή την περίοδο έπεσα στον γκούγκλη σε αρκετά ελληνικής κατασκευής (τελικά πήρα ένα από αυτά). Είχα πετύχει κι ένα site εταιρίας που έκανε γενικά εξοπλισμό κουζίνας (ψυγείο, κουζίνα κτλ) - αν το βρω κάπου χωμένο στη history το ποστάρω...

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS & THN BOSCH.H ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η FANCY www.fancy.gr. ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ.ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!ΕΧΕΙ Ι ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΣΚΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΖΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΥΛΙ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...