notyes Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γεια σας το ξερω οτι εδω που γραφω αυτο ειναι λιγο ασχετο αλλα εψαξα για μαθηματικα φορουμ αλλα δεν βρηκα καποιο ενεργο....οποιος ξερει κανα καλο φορουμ η τον τροπο λυσης τησ παρακατω ασκησης ας μου πει.... θα ηθελα να ρωτησω αν εχω λυση την παρακατω ασκησει σωστα... 'εχω 2 σηματα κ= 0 με πιθανοτητα p=0,5 kαι κ = 1, με πιθανοτητα 1-p εχω την Gaussiani τ.μ με ΣΠΠ: fx/κ=0(x0) =(1/ριζα(2*Π))*e^(-(χ0^2)/2) (Α) fx/κ=1(x0) =(1/ριζα(2*Π))*e^(-((χ0-1)^2)/2) (Β) α)Να βρω την τιμη της ΣΠΠ fx(x=1/5) β)και την πιθανοτητα P(k=0/x=1/6) για τα παραπανω για το α ερωτημα εγω πηγα στους τυπους Α,Β αντικατεστισα το χ=1/5 και τα 2 αποτελεσματα που βρηκα τα προσθεσα και για το β ερωτημα ειπα οτι η πιθανοτητα ειναι 0,5 επειδη για κ=0 εχω πιθανοτητα 0,5 απο τα δεδομενα μου.. Ειναι σωστος τροπος επιλυσης ο παραπανω???
jstark Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γεια σας το ξερω οτι εδω που γραφω αυτο ειναι λιγο ασχετο αλλα εψαξα για μαθηματικα φορουμ αλλα δεν βρηκα καποιο ενεργο....οποιος ξερει κανα καλο φορουμ η τον τροπο λυσης τησ παρακατω ασκησης ας μου πει.... θα ηθελα να ρωτησω αν εχω λυση την παρακατω ασκησει σωστα...'εχω 2 σηματα κ= 0 με πιθανοτητα p=0,5 kαι κ = 1, με πιθανοτητα 1-p εχω την Gaussiani τ.μ με ΣΠΠ: fx/κ=0(x0) =(1/ριζα(2*Π))*e^(-(χ0^2)/2) (Α) fx/κ=1(x0) =(1/ριζα(2*Π))*e^(-((χ0-1)^2)/2) (Β) α)Να βρω την τιμη της ΣΠΠ fx(x=1/5) β)και την πιθανοτητα P(k=0/x=1/6) για τα παραπανω για το α ερωτημα εγω πηγα στους τυπους Α,Β αντικατεστισα το χ=1/5 και τα 2 αποτελεσματα που βρηκα τα προσθεσα και για το β ερωτημα ειπα οτι η πιθανοτητα ειναι 0,5 επειδη για κ=0 εχω πιθανοτητα 0,5 απο τα δεδομενα μου.. Ειναι σωστος τροπος επιλυσης ο παραπανω??? http://mathoverflow.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.