zoranb Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 θέλω να βάλω μια στο μηχάνημα αλλά δεν ξέρω τί τύπος πρέπει να είναι, ούτε ξέρω τί slots έχει ελεύθερα. Μπορώ να πάω να πάρω μια pci και να είμαι σίγουρος πως θα μπεί; Το μηχάνημα πρέπει να είναι από το 2000. Τί λέτε;
guido Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 άνοιξε το PC και δες αν έχεις ελεύθερα pci slots. γενικά αν θες τπτ επιπλέον στοιχεια μπορείς να δεις πχ με το http://www.piriform.com/speccy ποια μητρική έχεις , και να δεις τα specs της γενικά μετά στο net
zoranb Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 εκτός από pci τί άλλο μπορεί να θέλει; γιατί δεν είμαι κοντά στο μηχάνημα κ πρέπει να μαντέψω όλες τις πιθανές εκδοχές
guido Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μιλάμε καταρχήν για ενσύρματη κάρτα δικτύου σωστά; Για να συνδέσεις με ethernet καλώδιο το pc με το router . Σε αυτήν την περίπτωση μόνο PCI . Δηλαδή παίζουν και usb adaptors από usb -> ethernet , αλλά δεν θα το πρότεινα . Αν θες ασύρματη σύνδεση , ή ethernet ή USB . Γενικά αφού μιλάμε για παλιό PC που μπορεί να είναι USB 1.0 ή να έχει windows 98 που μπορεί να μην υπάρχουν drivers κτλ , εγώ θα διάλεγα μια PCI και σε αυτήν την περίπτωση . απλά πές του πωλητή πως είναι για PC δεκαετίας μην πάρεις καταλάθος καμιά PCI-express
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 εκτός από pci τί άλλο μπορεί να θέλει; γιατί δεν είμαι κοντά στο μηχάνημα κ πρέπει να μαντέψω όλες τις πιθανές εκδοχές Άσε τις μαντικές ικανότητες και τα αν (αν η γιαγιά μου είχε κεραίες ...). Πήγαινε (όταν μπορέσεις) στο μηχάνημα, άνοιξε το και δες τι θύρες έχει μέσα. Στην ανάγκη βγάλε και φωτογραφίες και εδώ είμαστε. Άμα το ανοίξεις, μπορείς να δεις και το μοντέλο της μητρικής.
zoranb Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Καλά... το μηχάνημα είναι στο χωριό ακόμα κ εάν δώ τότε θα είναι αργά. Λοιπόν οκ μάλλον pci θα βάλω οπότε σίγουρα θα είναι οκ, το θέμα είναι... μπορεί να υπάρχει και καμιά άλλη περίπτωση για κάρτα πχ16άμπιτη ή μόνο pci με σιγουριά;
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 98% θα είναι pci σε μηχάνημα του 2000. Πρόσεχε να βρεις τους καταλληλους drivers
zoranb Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 έχει WinXP πάνω το pc και θα είναι μάλλον μια κάρτα της Asus που βρήκα στο Πλαίσιο
onty Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Αυτο με την γιαγια και τις κεραιες μαμησε.. . Εγω παντως δεν καταλαβα αν ρωταει για pci καρτα ασυρματου, pci ethernet , η usb wireless stick...
guido Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 pci ethernet λογικά (έχω κεραίες ) anyway με την asus που λες λογικά δεν θάχεις κάποιο πρόβλημα απλά μην παραξενευτείς αρχικά και φρικάρεις οτι πήρες λάθος κάρτα επειδή έχει 2 "εγκοπές" η Asus , ενω η PCI slot σου θα έχει μόνο μία . Αυτό είναι γιατί ειναι PCI Universal , για να "μπαίνει" και σε 5V και 3.3V . Επίσης 16bit που ανέφερες πιο πάνω δεν υπάρχει . Μάλλον εννοούσες PCI e x 16 . PCIe δεν έχεις σίγουρα . Άσε που αν δεν κάνω λάθος μόνο PCIe x1 κάρτες δικτύου έχω δει , αλλά δεν παίζανε πριν 10 χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.