VampireBlaster Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 πως μπορω να ενεργοποιησω την καμερα (labtec) που εχω στα windows 7 x64? περναω κανονικα τους οδηγους και κανω τα βηματα που εκανα οταν ειχα τα windows xp αλλα δεν την αναγνωριζει. την εχω δοκιμασει και στο μσν και στο σκυπε αλλα τιποτα! καμια λυση?
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Καλημέρα. Αναλόγως (τη μάρκα και) το μοντέλο, κατεβάζεις τον νέο (αν υπάρχει driver) και προχωράς σε εγκατάσταση σύμφωνα με τα βήματα που θα σου υποδείξει (και συνήθως χωρίς να έχεις συνδέσει την camera εξαρχής).
sukalas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Κατεύασε driver για vista 64bit , αν σου βγάλει μύνημα ασυμβατότητας πάτα οκ και πήγαινε c:\program files(x86)\labtec\webcamwebinstall και δοκίμασε το install απο εκεί. Εμένα έτσι δούλεψε αν δε σου δουλέψει διάβασε εδώ. το 2ο post
VampireBlaster Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Κατεύασε driver για vista 64bit , αν σου βγάλει μύνημα ασυμβατότητας πάτα οκ και πήγαινε c:\program files(x86)\labtec\webcamwebinstall και δοκίμασε το install απο εκεί. Εμένα έτσι δούλεψε αν δε σου δουλέψει διάβασε εδώ. το 2ο post επιτελους δουλεψε! ευχαριστω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.