Προς το περιεχόμενο

συνδεση εκτυπωτη σε δικτυο κσι τι καλωδιο

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελουμε να συνδεσουμε ενα εκτυπωτη hp σε ενα δικτυο και να εκτυπωνουν ολα τα pc.θα το συνδεσουμε πανω σε ενα switchaki αλλα τι τυπο καλωδιου να βαλουνε straight η croosover??? και κατι αλλο μετα θα κανω add τα pc για εκτυπωτη δικτυακο και θα βρω τον εκτυπωτη μεσω της ip και θα ειμαι οκ.να κανω setup και το cd με το λογισμικο??? καλα δεν ειναι ?

Δημοσ.

ενα straight κανονικο θες. μετα θα πας χειροκινητα να του καρφωσεις μια ΙΡ, την οποια θα κανεις exclude απο το range των IP address που δινει ο DHCP server του δικτυου σου. μετα στα PC που θελεις να εκτυπωνουν απο αυτον θα πας να εντοπισεις εκτυπωτη δικτυακο, καπου εκει θα δωσεις την ΙΡ και θα παιξουν.

Δημοσ.

κατι καλα εκτυπωτακια που ειχα στη δουλεια (Lexmark και HP Laser φυσικα) δεν ηθελαν CD. με το που γινοταν το connect εστελνε ο printer τους drivers στο εκαστοτε PC, αναλογα με το λειτουργικο του.

Δημοσ.
κατι καλα εκτυπωτακια που ειχα στη δουλεια (Lexmark και HP Laser φυσικα) δεν ηθελαν CD. με το που γινοταν το connect εστελνε ο printer τους drivers στο εκαστοτε PC, αναλογα με το λειτουργικο του.

αυτο ακριβος εκανε και σε μενα με το που εβαλα την ip του εκτυπωτη αντεγραψε μονο του κατι drivers και δεν μου ζιτησε καπιο cd kai ολα οκ.

Δημοσ.

ολα οκ με τον εκτυπωτη.θελω να ρωτησω και 2 αλλα πραματα ,ο εκτυπωτης εχει και φαχ ειναι πολυμηχανημα και θελω να το συνδεσω στην ηδη ADSL συνδεση forthnet που εχω.στο σπιτι εχω 2 πριζες.στην μια εχω φιλτρο και τηλεφωνο . και στην αλλη πριζα (ειναι διπλη μου βγαζει δηλαδη 2 rj 11aria)εχω απο την μια κατευθειαν παει στο ρουτερ και απο την αλλη παει στο φιλτρο και μετα στο τηλεφωνο.τωρα θελω να συνδεσω και το φαχ αν βαλω στην δευτερη rj11 θυρα ?(εκει που εχω το τηλεφωνο)βαλω πρωτα το φιλτρακι------>και μετα ενα ενα διακλαδωτη που βγαζει 2 rj 11 και το ενα παει στο τηλεφωνο και το αλλο στην θυρα line του φαχ θα ειμαι οκ???

ετσι δεν γινετε???

p.s πειραζει αν το καλωδιο ειναι 15 μετρα το τηλεφωνικο που παει στο φαχ???

---------- Προσθήκη 06-05-2010 στις 00:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 05-05-2010 στις 21:38 ----------

κανεις????

Δημοσ.

Ετσι οπως τα λες καντα και αν μπορεις βαλε καλωδιο utp στο 15μετρο, οχι οτι θα εχεις προβλημα, αλλα θα περνα καλυτερα η συχνοτητα

Δημοσ.

απλα ηθελα να τσεκαρω αν ειναι σωστη η συνδεσμολογια που εχω κανει....παιζει οκ.απλος ρυθμισα το φαχ να χτυπαει μετα απο 3 φορες που θα χτυπησει το τηλεφωνο.

και τελικα ειναι 10 μετρα εβαλα 10 μετρο rj 11

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...