teras-bite Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Γεια σας και απο εδω Αγορασα την εξης καρτα tv: AVerTV Hybrid Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Support/Download.aspx?Type=Software&id=16&tab=APDriver Προσπαθησα να εγκαταστησω το AverTv (προγραμμα και drivers) απο το συνοδευτικο cd, αλλα μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η καταχωρηση υπογραφης(κατι τετοιο), οποτε και δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω. Ετσι κατεβασα απο το site της εταιριας το ενημερωμενο avermedia center που απ'οτι καταλαβα ειναι πιο πληρες προγραμμα, μαζι με τους drivers.(Στο site εχει και το AverTv) ok η εγκατασταση εγινε, αλλα ρε γμτ η ποιοτητα στα αναλογικα καναλια δεν ειναι καθολου καλη, ειναι ολο χιονια(ψηφιακα δεν φρηκε κανενα). μονο alpha και ετ1 εχουν καπως σεβαστη εικονα. ολα τα αλλα ειναι χαλια, με αποκορυφωμα ant1 και mega που ειναι για γελια. Δοκιμασα, οπως διαβασα καπου, να αλλαξω την περιοχη απο ελλαδα σε γερμανια, ιταλια ή βελγιο, αλλα τιποτα, ειναι το ιδιο απογοητευτικα. Ως προτυπο S-Video και Συνθετο video αφηνω την επιλογη PAL_B Εχω επιλεγμενη την κεραια, τσεκαρισμενα τα "εφαρμογη ολων" και "υπερκαλυψη οθονης(το αφηνω στο "12")" αλλα τα δυο τελευταια δεν εχω ιδεα τι κανουν. Μετα κανω σαρωση και βρισκει τα καναλια αλλα με την ποιοτητα που σας ειπα. Δε νομιζω να φταιει το καλωδιο της κεραιας, μιας και στην τηλεοραση που ειχα πριν δεν εβλεπα τελεια εικονα, αλλα ηταν πολυ καλυτερη απο αυτο το πραγμα. Καμια ιδεα για το πως να το διορθωσω? Θα ημουν υποχρεος. Παιζει να φταιει το προγραμμα?
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Απο την στιγμή που δεν είχες και πριν καλή εικόνα να ξέρεις οτι το πρόβλημα ενισχύεται σημαντικά όταν μεταβαίνεις από απλή τηλεόραση σε tvtuner... οποτε πιθανότατα φταίει η κεραία σου.... δοκίμασε με την μικρή την κεραία που έρχεται μαζι με την κάρτα και μετακινειται εύκολα για να δεις αν πίανεις κάπου καθαρά ώστε να εξαλείψουμε πιθανό πρόβλημα της κάρτας.... Αν στην περιοχή σου πιάνεται γενικα ψηφιακά κανάλια ... το γεγογονος οτι εσύ δεν τα πιάνεις ενισχύει την άποψη μου ότι μάλλον είναι πρόβλημα κεραίας!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Γεια σας και απο εδω Αγορασα την εξης καρτα tv: AVerTV Hybrid Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Support/Download.aspx?Type=Software&id=16&tab=APDriver Προσπαθησα να εγκαταστησω το AverTv (προγραμμα και drivers) απο το συνοδευτικο cd, αλλα μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η καταχωρηση υπογραφης(κατι τετοιο), οποτε και δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω. Ετσι κατεβασα απο το site της εταιριας το ενημερωμενο avermedia center που απ'οτι καταλαβα ειναι πιο πληρες προγραμμα, μαζι με τους drivers.(Στο site εχει και το AverTv) ok η εγκατασταση εγινε, αλλα ρε γμτ η ποιοτητα στα αναλογικα καναλια δεν ειναι καθολου καλη, ειναι ολο χιονια(ψηφιακα δεν φρηκε κανενα). μονο alpha και ετ1 εχουν καπως σεβαστη εικονα. ολα τα αλλα ειναι χαλια, με αποκορυφωμα ant1 και mega που ειναι για γελια. Δοκιμασα, οπως διαβασα καπου, να αλλαξω την περιοχη απο ελλαδα σε γερμανια, ιταλια ή βελγιο, αλλα τιποτα, ειναι το ιδιο απογοητευτικα. Ως προτυπο S-Video και Συνθετο video αφηνω την επιλογη PAL_B Εχω επιλεγμενη την κεραια, τσεκαρισμενα τα "εφαρμογη ολων" και "υπερκαλυψη οθονης(το αφηνω στο "12")" αλλα τα δυο τελευταια δεν εχω ιδεα τι κανουν. Μετα κανω σαρωση και βρισκει τα καναλια αλλα με την ποιοτητα που σας ειπα. Δε νομιζω να φταιει το καλωδιο της κεραιας, μιας και στην τηλεοραση που ειχα πριν δεν εβλεπα τελεια εικονα, αλλα ηταν πολυ καλυτερη απο αυτο το πραγμα. Καμια ιδεα για το πως να το διορθωσω? Θα ημουν υποχρεος. Παιζει να φταιει το προγραμμα? Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα.Εχεις εξωτερικη κεραια ??? Εγω με aver media και εξωτερικη κεραια εχω αψογη εικονα. Βεβαια εχω και πολυ καλο σημα εδω που ειμαι.
teras-bite Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Απο την στιγμή που δεν είχες και πριν καλή εικόνα να ξέρεις οτι το πρόβλημα ενισχύεται σημαντικά όταν μεταβαίνεις από απλή τηλεόραση σε tvtuner... οποτε πιθανότατα φταίει η κεραία σου.... δοκίμασε με την μικρή την κεραία που έρχεται μαζι με την κάρτα και μετακινειται εύκολα για να δεις αν πίανεις κάπου καθαρά ώστε να εξαλείψουμε πιθανό πρόβλημα της κάρτας.... Αν στην περιοχή σου πιάνεται γενικα ψηφιακά κανάλια ... το γεγογονος οτι εσύ δεν τα πιάνεις ενισχύει την άποψη μου ότι μάλλον είναι πρόβλημα κεραίας!! εβαλα την κεραια που ειχε μεσα(αν και αυτη μονο για ραδιοφωνο δεν ειναι?) και καμια διαφορα. οσο για τα ψηφιακα καναλια, μενω αθηνα κοντα στο κεντρο, θα επρεπε να πιανω? ισως φωναξω ανθρωπο να ελεγξει την κεραια.. Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα.Εχεις εξωτερικη κεραια ??? Εγω με aver media και εξωτερικη κεραια εχω αψογη εικονα. Βεβαια εχω και πολυ καλο σημα εδω που ειμαι. Δεν εχω εξωτερικη κεραια. και δεν ξερω κατα ποσο θα δουλευε μιας και ειμαι ισογειο..
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Χμμμ ... εισογειο .. χωρις εξωτερική κεραία στην ταρατσα την πολυκατοικιας .... ολά ανάποδα... καλά απο το εισογειο μην περιμενεις να πιάσεις ψηφιακα... οπως επίσης μην περιμένεις και τρομερα αποτελεσματα στα αναλογικά... δεν έχει καμια κεραία στην ταράτσα κανενός γείτονα να τραβήξεις κανενα καλόδιο??
teras-bite Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μπα, που να τραβηξω, δεν γινεται.. Λοιπον, αλλαξα το καλωδιο της κεραιας γιατι το προηγουμενο δεν "κουμπωνε" καλα στην υποδοχη του τοιχου και εβγαινε ευκολα. Τωρα μπαινει πιο καλα, σφηνωνει αλλα και παλι οχι μεχρι μεσα.. η ποιοτητα σε καποια καναλια βελτιωθηκε αρκετα, σε αλλα εμεινε ιδια. γενικα ομως δεν ειναι ικανοποιητικη.. επισης χρησιμοποιωντας αυτη τη φορα το windows media center μπορεσα να δω τα ψηφιακα της ΕΡΤ, τα οποια εχουν πολυ καλη ποιοτητα, πολυ ανωτερη των αναλογικων. οποτε ισως φταιει η υποδοχη της κεραιας στον τοιχο? και επισης αφου ξαναεκανα scan για ψηφιακα καναλια μεσω του προγραμματος της avermedia(τα ψαχνεις ξεχωριστα αναλογικα-ψηφιακα, ενω στα windows τα βρισκει μαζι αποτι καταλαβα), γιατι δεν βρηκε κανενα? θα δοκιμασω να απεγκαταστησω το avermedia center και να κατεβασω απλα το tv player της εταιριας..
teras-bite Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τελοσπαντων, αποφασισα να συμβιβαστω και να περιμενω τα ψηφιακα καναλια. Αλλα μετα απο καιρο που ειχα να χρησιμοποιησω την καρτα, διαπιστωσα οτι δεν μου βρισκει πλεον ψηφιακα καναλια κατα τη σαρωση. ενω στην αρχη εβρισκε κανονικα τα ψηφιακα της ερτ κλπ, τωρα δεν βρισκει κανενα, εδω και καμποσες μερες. Τι μπορει να φταιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.