Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για C , C++ για windows7

nitrah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα πρόγραμμα για windows7 (64bit) για παραγωγή και εκτέλεση κώδικα σε γλώσσα C και C++ ?

Δημοσ.

Και ide και compiler . Μπορείς να δώσεις κανένα link για να τα κατεβάσω ?Windows 7 64bit έχω.

Δημοσ.

τα κατέβασα και τα 2 και τα έκανα εγκατάσταση , αλλά πάω να κάνω compile τον κώδικα και μου βγάζει μήνυμα " Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα . Τι δεν έγινε σωστά ?

Δημοσ.
Η δική μου πρόταση είναι DevC++ θα σε καλύψει πλήρως!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

+1!!!!

για έμπειρους είναι και το visual studio

Δημοσ.
Αφού εγκατέστησες τον mingw έχεις δηλώσει το φάκελο bin στην μεταβλητή συστήματος path;

Όχι , αυτό δεν το έκανα. Πως το κάνω αυτό ?

Δημοσ.
+1!!!!

για έμπειρους είναι και το visual studio

Σαφέστατα και είναι το Visual Studio 2010 αλλά αρκετά βαρύ για ένα μηχάνημα εκτός και θες να ασχληθείς με επαγγελματικές εφαρμογές περισσότερο. Για εκπαιδευτικούς σκοπούς/λόγους,ελάχιστους πόρους συστήματος-πχ να το στήσεις σε netbook-συστήνω

DEVC++ που "τρέχεις" και C & C++ πηγαίο κώδικα!!!

Για τον φίλο που θέλει το περιβάλλον (IDE) δίνω το παρακάτω link.

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://bloodshed-dev-c.en.softonic.com/

Δημοσ.
Όχι , αυτό δεν το έκανα. Πως το κάνω αυτό ?

My computer -> right click -> Properties -> System -> Advanced System Settings ->Environment variables -> System Variables/Path -> Edit και στο τέλος βάζεις ;<Path>

όπου <path> βάζεις το δικό σου , δλδ ;C:\MinGW\bin\

Επίσης είμαι λίγο κατά του Visual Studio για το λόγο ότι έχει δικές του βιβλιοθήκες και δεν γίνεται τόσο μεταφέρσιμο το πρόγραμμα, επίσης το DEV έχει μείνει αρκετά πίσω... Προτιμώ το eclipse και το χρησιμοποιώ για C, php, Java και χρήση SVN.

Δημοσ.

Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά πάλι δεν μου κάνει compile και όταν ανοίγω το devc++ μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

in668w.jpg

Δημοσ.

Το visual studio δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ στα τωρινά μηχανήματα, ειδικά το VS 2010.

Eγώ έχω το VS 2009 σε pc του 2004 και κάτω από αυτό έχω ότι χρειάζομαι : C++, Fortran, MKL, openGL, openAL, DirectX 10, MPI, openMP και Qt.

Όλα ενοποιημένα κάτω από το ίδιο περιβάλλον. Είναι αφάνταστη ευκολία και αν και μικροπροβλήματα υπάρχουν, δεν το αλλάζω με τίποτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...