nitrah Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ξέρετε κανένα πρόγραμμα για windows7 (64bit) για παραγωγή και εκτέλεση κώδικα σε γλώσσα C και C++ ?
lion2486 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 IDE θέλεις ή compiler? IDE: 1. Eclipse 2. Codeblock 3. Dev-C++ compiler: gcc με MinGW
nitrah Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Και ide και compiler . Μπορείς να δώσεις κανένα link για να τα κατεβάσω ?Windows 7 64bit έχω.
lion2486 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 http://bloodshed-dev-c.en.softonic.com/ eclipse.org (Μόνο IDE) http://www.mingw.org/ (μόνο compiler)
nitrah Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 τα κατέβασα και τα 2 και τα έκανα εγκατάσταση , αλλά πάω να κάνω compile τον κώδικα και μου βγάζει μήνυμα " Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα . Τι δεν έγινε σωστά ?
3c0r1z Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αφού εγκατέστησες τον mingw έχεις δηλώσει το φάκελο bin στην μεταβλητή συστήματος path;
jstark Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Επίσης καλός συνδιασμός IDE/compiler είναι το Qt Creator / mingw.
Christos75 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Η δική μου πρόταση είναι DevC++ θα σε καλύψει πλήρως!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
JimGer Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Η δική μου πρόταση είναι DevC++ θα σε καλύψει πλήρως!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app +1!!!! για έμπειρους είναι και το visual studio
nitrah Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αφού εγκατέστησες τον mingw έχεις δηλώσει το φάκελο bin στην μεταβλητή συστήματος path; Όχι , αυτό δεν το έκανα. Πως το κάνω αυτό ?
Christos75 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 +1!!!!για έμπειρους είναι και το visual studio Σαφέστατα και είναι το Visual Studio 2010 αλλά αρκετά βαρύ για ένα μηχάνημα εκτός και θες να ασχληθείς με επαγγελματικές εφαρμογές περισσότερο. Για εκπαιδευτικούς σκοπούς/λόγους,ελάχιστους πόρους συστήματος-πχ να το στήσεις σε netbook-συστήνω DEVC++ που "τρέχεις" και C & C++ πηγαίο κώδικα!!! Για τον φίλο που θέλει το περιβάλλον (IDE) δίνω το παρακάτω link. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://bloodshed-dev-c.en.softonic.com/
lion2486 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Όχι , αυτό δεν το έκανα. Πως το κάνω αυτό ? My computer -> right click -> Properties -> System -> Advanced System Settings ->Environment variables -> System Variables/Path -> Edit και στο τέλος βάζεις ;<Path> όπου <path> βάζεις το δικό σου , δλδ ;C:\MinGW\bin\ Επίσης είμαι λίγο κατά του Visual Studio για το λόγο ότι έχει δικές του βιβλιοθήκες και δεν γίνεται τόσο μεταφέρσιμο το πρόγραμμα, επίσης το DEV έχει μείνει αρκετά πίσω... Προτιμώ το eclipse και το χρησιμοποιώ για C, php, Java και χρήση SVN.
nitrah Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά πάλι δεν μου κάνει compile και όταν ανοίγω το devc++ μου βγάζει αυτό το μήνυμα :
V.I.Smirnov Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το visual studio δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ στα τωρινά μηχανήματα, ειδικά το VS 2010. Eγώ έχω το VS 2009 σε pc του 2004 και κάτω από αυτό έχω ότι χρειάζομαι : C++, Fortran, MKL, openGL, openAL, DirectX 10, MPI, openMP και Qt. Όλα ενοποιημένα κάτω από το ίδιο περιβάλλον. Είναι αφάνταστη ευκολία και αν και μικροπροβλήματα υπάρχουν, δεν το αλλάζω με τίποτε...
nitrah Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 καλά αυτά που λες αλλά δεν βοηθάει στο πρόβλημα μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.