Προς το περιεχόμενο

Αποστολή sms μεσω ιντερνετ

konstantina_ena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν υπαρχει λογος!Σε αυτο το θεμα συμφωνούμε απόλυτα νομλιζω δεν δίνουμε και δεν βαζουμε το κινητό μας πουθενά!!!!!!!!!!!!!!!!Πόσο μάλλον σε site και αγνώστους!!!!!!!Το θεμα θεωρείται λήξαν!!!!!!!!!!!!!!B)

εγω το εχω βάλει στο γραφείο,να το πετάξω στο πάτωμα;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν υπαρχει λογος!Σε αυτο το θεμα συμφωνούμε απόλυτα νομλιζω δεν δίνουμε και δεν βαζουμε το κινητό μας πουθενά!!!!!!!!!!!!!!!!Πόσο μάλλον σε site και αγνώστους!!!!!!!Το θεμα θεωρείται λήξαν!!!!!!!!!!!!!!B)

...πως δεν υπάρχει, υπάρχει.

θα το δώσω σε καμμιά 123643216 γνωστούς μου να σε τρελλάνουμε στο σπαμ :P

... θα περάσουμε γαμάτα, θα δεις!

...εμείς :-D

Δημοσ.
πετα το ...αλλα προσεχε μην σπασει!!!!!!:P

πάντως για μια στιγμη μ'αυτο το: δεν βαζουμε τα κινητά μας πουθενά. Με εβαλες σε σκεψεις...Ειναι και μικρά πλέον τα διαολεμένα...

Αλλα μπα...Δεν εισαι τέτοια εσυ..

Δημοσ.
...πως δεν υπάρχει, υπάρχει.

θα το δώσω σε καμμιά 123643216 γνωστούς μου να σε τρελλάνουμε στο σπαμ :P

... θα περάσουμε γαμάτα, θα δεις!

...εμείς :-D

χαχα!!!!!! εχε χαρη που ειμαι καλη ....αλλιως ηξερα ποιας θα σου εδινα το νουμερο και ας το εβαζες και στις τουαλετες της ομονοιας!

---------- Προσθήκη στις 23:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:53 ----------

πάντως για μια στιγμη μ'αυτο το: δεν βαζουμε τα κινητά μας πουθενά. Με εβαλες σε σκεψεις...Ειναι και μικρά πλέον τα διαολεμένα...

Αλλα μπα...Δεν εισαι τέτοια εσυ..

ελεος!!!!!Οτι και να πει κανεις το παιρνουμε στραβα!!!!!!Στο πονηρο το μυαλο μας πάντα!!!:o

Δημοσ.
χαχα!!!!!! εχε χαρη που ειμαι καλη ....αλλιως ηξερα ποιας θα σου εδινα το νουμερο και ας το εβαζες και στις τουαλετες της ομονοιας!

---------- Προσθήκη στις 23:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:53 ----------

ελεος!!!!!Οτι και να πει κανεις το παιρνουμε στραβα!!!!!!Στο πονηρο το μυαλο μας πάντα!!!:o

Εκ του πονηρού γεννηθέντας

τι να κάνω...

Δημοσ.

κοιτα εκει που παμε σαν χωρα μόνο αυτο μας έμεινε ......με το δντ κιολας μην εκφραστω!!!!!!!Περα της πλακας μπορει καποιος να με βοηθησει για τα μηνυματα ρε παιδια το βρηκα το κωδικο μου!!!!Τι κανω παρακάτω?

Δεν γεννηθηκαμε ολοι να γνωρίζουμε μια μικρη βοηθεια ζητησα!!!!!!:o

Δημοσ.
κοιτα εκει που παμε σαν χωρα μόνο αυτο μας έμεινε ......με το δντ κιολας μην εκφραστω!!!!!!!Περα της πλακας μπορει καποιος να με βοηθησει για τα μηνυματα ρε παιδια το βρηκα το κωδικο μου!!!!Τι κανω παρακάτω?

Δεν γεννηθηκαμε ολοι να γνωρίζουμε μια μικρη βοηθεια ζητησα!!!!!!:o

πήγαινε στο cool4u.otenet.gr

βαλε τον συνθηματικό και όνομα χρήστη και μπες,στην σελίδα που θα σου βγάλει θα δεις ενα web2sms

Δημοσ.

ωραια μπηκα και μετα?

:X

---------- Προσθήκη στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:06 ----------

ξερεις τι προβλημα εχω δεν με αφηνει να γραψω τον αριθμο που θελω να στειλω!

Δημοσ.
ωραια μπηκα και μετα?

:X

---------- Προσθήκη στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:06 ----------

ξερεις τι προβλημα εχω δεν με αφηνει να γραψω τον αριθμο που θελω να στειλω!

Μήπως γράφεις με κινέζικα ιδεογράμματα;

Υπόψιν,στέλνει μονο σε αριθμούς εσωτερικού.

Δημοσ.
Μήπως γράφεις με κινέζικα ιδεογράμματα;

Υπόψιν,στέλνει μονο σε αριθμούς εσωτερικού.

δεν με αφηνει να μπω καν στο κουτι επαφες!!!!Ολα τα υπολοιπα τα συμπληρωνω μια χαρα!!!!:mrgreen:

Δημοσ.
δεν με αφηνει να μπω καν στο κουτι επαφες!!!!Ολα τα υπολοιπα τα συμπληρωνω μια χαρα!!!!:mrgreen:

Είσαι ξανθιά να υποθέσω ε; Έστω και βαμμένη; Καμιά ανταύγεια;

Δημοσ.

επεσες εξω!!!Ελα καποια μλκ κανω!!!!Μην μου πεις οτι δεν γραφεις τιποτα εκει μεσα!!!!Αποκλειεται!!!!

---------- Προσθήκη στις 00:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:17 ----------

ενταξει!!!Δεν γραφεις τιποτα απλα το εκανα και μου εβγαλε μηνυμα πριν και για αυτο....λαθος μου!!!!σορρυ

:-D

Ολοι κανουμε λαθη

Δημοσ.
επεσες εξω!!!Ελα καποια μλκ κανω!!!!Μην μου πεις οτι δεν γραφεις τιποτα εκει μεσα!!!!Αποκλειεται!!!!

---------- Προσθήκη στις 00:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:17 ----------

ενταξει!!!Δεν γραφεις τιποτα απλα το εκανα και μου εβγαλε μηνυμα πριν και για αυτο....λαθος μου!!!!σορρυ

:-D

Ολοι κανουμε λαθη

σου έχω πει οτι τα εντομοκτόνα δεν ειναι αρώματα κι ας έχουν άρωμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...