konstantina_ena Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ωραια το δοκιμασα ειναι σουπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστω πάρα παρα πολυ ξαπλωστρα!!!! να σε ρωτησω αληθεια αν δεν πειραξεις το ρολοι απο κατω ερχονται γρηγορα σχετικα ετσι δεν πιστευω να καθυστερει ιδιαιτερα!!!!!!!!!!
ksaplostra Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ωραια το δοκιμασα ειναι σουπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστω πάρα παρα πολυ ξαπλωστρα!!!!να σε ρωτησω αληθεια αν δεν πειραξεις το ρολοι απο κατω ερχονται γρηγορα σχετικα ετσι δεν πιστευω να καθυστερει ιδιαιτερα!!!!!!!!!! Μήπως φοράς ξανθιά περούκα; Εξτενσιον;
ksaplostra Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 οντως το βρηκες Τα γυαλιά δε ταιριάζουν με τη μύτη
konstantina_ena Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 για αυτο τα αλλαξα μου το ειχαν πει!!!ευχαριστω πολυ παντως!!!!!!!!!ΠΕΡΑ απο τα σχολια που ακουσα για το γυναικειο φυλο!!!!ΑΝΤΡΕΣ! Αργει πολυ ξαπλωστρα το εχεισ δοκιμασει αρκετο καιρο! ---------- Προσθήκη στις 00:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:34 ---------- ούτε και η μουστάρδα με τα μακαρόνια δοκιμασε τα με κετσαπ και εσυ!!!!!!!!το εχεις δοκιμασει αργει πολυ?θελω κατι να παει στανταρ στην ωρα του δεν πιστευω να γινει καμια στραβη................την εβαψα!!!!!!
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ...όχι παιδί μου, τί αργεί. Στείλε στο κινητό σου, θα δεις ότι θα το πάρεις αμέσως.
konstantina_ena Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 εστειλα απλα φοβαμαι μην κολαει που και που και φαω ηττα!!!!!!
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ...πολύ αγχωμένη σε βρίσκω... Για στείλε σε pm το υπόλοιπο της φωτογραφίας, μπας και ξε-αγχωθείς ΔΥΝΑΤΟ επιχείρημα, ΕΤΣΙ;;;
konstantina_ena Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 οντως !!!!!!!!!!!!!Πολυ αχγος ρε γαμωτο οντως!!!!!!!! Ελπιζω μην γινει στραβη διαφορετικα την εβαψα!!!!!!!ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 οντως !!!!!!!!!!!!!Πολυ αχγος ρε γαμωτο οντως!!!!!!!!Ελπιζω μην γινει στραβη και α) ...πέσει η κόκα στα χέρια των μπάτσων; β) ...πάρουν τα όπλα οι Ρώσοι αντί οι Σουδανοί, και γίνουμε ρδέλλο; γ) ...κάτσει το σουφλέ; δ) ...όλα τα παραπάνω;
konstantina_ena Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ευχαριστω παντως ειλικρινα!!!!!!!Μου λύσατε ενα βασικο μου πρόβλημα όσο και αν σας φαινεται γελοιο!!!!! ---------- Προσθήκη στις 00:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:57 ---------- Ευχαριστω παντως ειλικρινα!!!!!!!Μου λύσατε ενα βασικο μου πρόβλημα όσο και αν σας φαινεται γελοιο!!!!! που να σου εξηγω τωρα πες οτι ειναι ολα τα παραπανω ,,,,,,
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ...quote-αρες τον εαυτό σου από μικρή - ή πρόσφατα άρχισες;
konstantina_ena Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 μαλλον αρχισα τωρα!!!!!!! σε καληνυχτω ευχαριστω παρα παρα πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.