Προς το περιεχόμενο

Αποστολή sms μεσω ιντερνετ

konstantina_ena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια το δοκιμασα ειναι σουπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστω πάρα παρα πολυ ξαπλωστρα!!!!:-):devil:

να σε ρωτησω αληθεια αν δεν πειραξεις το ρολοι απο κατω ερχονται γρηγορα σχετικα ετσι δεν πιστευω να καθυστερει ιδιαιτερα!!!!!!!!!!:mrgreen:

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ωραια το δοκιμασα ειναι σουπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστω πάρα παρα πολυ ξαπλωστρα!!!!:-):devil:

να σε ρωτησω αληθεια αν δεν πειραξεις το ρολοι απο κατω ερχονται γρηγορα σχετικα ετσι δεν πιστευω να καθυστερει ιδιαιτερα!!!!!!!!!!:mrgreen:

Μήπως φοράς ξανθιά περούκα; Εξτενσιον;

Δημοσ.

για αυτο τα αλλαξα μου το ειχαν πει!!!ευχαριστω πολυ παντως!!!!!!!!!ΠΕΡΑ απο τα σχολια που ακουσα για το γυναικειο φυλο!!!!ΑΝΤΡΕΣ!

Αργει πολυ ξαπλωστρα το εχεισ δοκιμασει αρκετο καιρο!

---------- Προσθήκη στις 00:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:34 ----------

ούτε και η μουστάρδα με τα μακαρόνια

δοκιμασε τα με κετσαπ και εσυ!!!!!!!!το εχεις δοκιμασει αργει πολυ?θελω κατι να παει στανταρ στην ωρα του δεν πιστευω να γινει καμια στραβη................την εβαψα!!!!!!

Δημοσ.

...πολύ αγχωμένη σε βρίσκω...

Για στείλε σε pm το υπόλοιπο της φωτογραφίας, μπας και ξε-αγχωθείς

ΔΥΝΑΤΟ επιχείρημα, ΕΤΣΙ;;;

Δημοσ.
οντως !!!!!!!!!!!!!Πολυ αχγος ρε γαμωτο οντως!!!!!!!!:P

Ελπιζω μην γινει στραβη

και

α) ...πέσει η κόκα στα χέρια των μπάτσων;

β) ...πάρουν τα όπλα οι Ρώσοι αντί οι Σουδανοί, και γίνουμε ρδέλλο;

γ) ...κάτσει το σουφλέ;

δ) ...όλα τα παραπάνω;

Δημοσ.

Ευχαριστω παντως ειλικρινα!!!!!!!Μου λύσατε ενα βασικο μου πρόβλημα όσο και αν σας φαινεται γελοιο!!!!!

---------- Προσθήκη στις 00:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:57 ----------

Ευχαριστω παντως ειλικρινα!!!!!!!Μου λύσατε ενα βασικο μου πρόβλημα όσο και αν σας φαινεται γελοιο!!!!!

που να σου εξηγω τωρα πες οτι ειναι ολα τα παραπανω ,,,,,,:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...