alexx20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ξερετε καποιον download manager για διαδοχικο κατεβασμα links του RapidShare?
alexx20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εχω ακουσει γιαυτο το CryptLoad, νομιζω ειναι ενα προγραμμα που προκειμενου να μην περιμενεις αναλαμβανει να σου αλλαζει την ΙP? Για να γινει αυτο ανοιγοκλεινει τον router? Μηπως ομως ετσι φθειρεται ο router?
dhmak Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εξορισμού το cryptload δέν σου ανοιγοκλείνει μόνο του τον δρομολογητή σου, πρέπει να του το ορίσεις εσύ, άν δε βάλεις τον αντίστοιχο κώδικα για να ελέγχει to router σου δέν το κάνει απο μόνο του. Όχι φίλε το cryptload δέν το βάζεις για να ανοιγοκλείνει το router σου, απλά αυτό είναι ένα απο τα feature's του προγράμματος. Το cryptload είναι paraller download manager για γνωστές file sharing σελίδες (rapidshare, megaupload και πάρα πολλές άλλες)
alexx20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ε, φυσικα και θα του το ορισω εγω προκειμενου να δουλεψει το CryptLoad, γιαυτο το λογο δεν το βαζω? Το θεμα ειναι αν το CryptLoad ειναι ασφαλες ή φθειρει το router. Γιατι να ρισκαρουμε μόνο και μόνο για να κατεβει το αρχειο λιγες ωρες γρηγοροτερα?
Sorath Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Τι να φθείρει; Τακάκια είναι; Δεν κλείνει για να κατεβάσεις πιο γρήγορα, κλείνει για να πάρεις άλλη IP οπότε να μπορέσεις να συνεχίσεις να κατεβάζεις.
alexx20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Κατσε να σου εξηγησω φιλε μου... Η απλη χρηση του RapidShare σε υποχρεωνει να περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα μεταξυ των κατεβασματων. Αν ανοιγοκλεισεις τον router παιρνεις νεα IP, οποτε ο περιορισμος αυτος ακυρωνεται. To CryptLoad αναλαμβανει να κανει αυτη τη δουλεια αντι για σενα. Το ερωτημα ειναι, αν ανοιγοκλεινει συνεχεια ο router αυτο δε σημαινει οτι φθειρεται? (εκτος κι αν το CryptLoad δεν το ανοιγοκλεινει αλλα δινει νεα ΙP με αλλο τροπο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.