xetasa Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Τότε κακώς υπέγραψες. Έπρεπε να φύγεις επιτόπου. Την υπογραφή μας (το άλλο δε το λέω ) προσέχουμε που τη βάζουμε. Λίγη λογική δηλαδή, θα υπέγραφες στα τυφλά ό,τι χαρτί σου φέρω; Δυστυχώς έτσι έχει επικρατήσει στο ...Ελλάντα. Εδώ δάνειο παίρνεις 200 και 300 χιλιάρικα και την δανειστική σύμβαση που θα σε συνοδεύει για 30-40 χρόνια δεν στη δίνουν να τη διαβάσεις. Πόσω μάλλον για το συμβόλαιο της Wind. Απαράδεκτοι πάντως να έχουν ρίξει τόση διαφήμιση και με γνωστό ηθοποιό για μια τέτοια απατεωνιά!!!!!
isay Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δυστυχώς έτσι έχει επικρατήσει στο ...Ελλάντα. .... xetasa εμείς είμαστε οι πελάτες και όχι αυτοί. Εμείς κάνουμε τις εταιρείες/υπαλλήλους να συμπεριφέρονται έτσι. Διαφωνώ με την κλάψα και την γκρίνια. Όποτε έχω υπογράψει σύμβαση (δάνειο από τράπεζα δεν έχω πάρει - ευτυχώς) έχω απαιτήσει και πάντα έχω πάρει τους όρους.
tzorako Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 οσα τηλεφωνα η mail και να στειλω δεν υπαρχει καποιος να απαντησει,η κοπελα απ την εξυπηρετηση πελατων αρνιοταν πεισματικα να μου δωσει εναν πρωισταμενο και η δικαιολογια ειναι οτι δεν επαρκουσε ο χρονος της διαφημισης για λεπτομεριες,δηλαδη οτι η προσφορα ειναι απ τον 2ο εως τον 13 (!) μηνα! Α, ρε Wind με τις ξεκαθαρες λυσεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.