TanasiousR Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum σας. Ελπίζω να έχω βάλει αυτό το θέμα στη σωστή ενότητα. Έχω ένα πρόβλημα και θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια σας. Έχω φτιάξει κάποιες παρουσιάσεις στο Powerpoint 2007 της Microsoft. Αυτές τις παρουσιάσεις θέλω να τις προβάλω χρησημοποιώντας το Powerpoint Viewer της ίδιας της Microsoft. Μόλις το εγκατέστησα στον Η/Υ που θέλω άνοιγαν κανονικά, αλλά μόλις αντι για την οθόνη του υπολογιστή συνέδεσα την τηλεόραση μια LG 32LG5600 μέσω καλωδίου D-SUB αν δε κάνω λάθος (το κλασσικό βύσμα των οθονών) τότε σταμάτησε ο Η/Υ να τις φορτώνει. Τι να κάνω; Τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ.
Paladinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δηλαδή όταν βάζεις την τηλεόραση κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά? Βλέπεις την επιφάνεια εργασίας ? Και απλά δε φορτώνει τα ppt? Ή δε λειτουργεί καθόλου?
TanasiousR Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Με το που έβαλα τη τηλεόραση μου δείχνει τα πάντα κανονικά σαν monitor αλλά από εκεί και πέρα το powerpoint viewer σταμάτησε απλά να λειτουργεί... Έβγαλα τη τηλεόραση, ξανά έβαλα την οθόνη και πάλι δε λειτουργούσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.