Προς το περιεχόμενο

Siemens Gigaset C590 Hands Free

eric_in

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας πάρα μα πάρα πολύ καιρό ένα ασύρματο τηλέφωνο να παίρνει hands free κατέληξα στο Siemens Gigaset C590 μιας και στα χαρακτηριστικά του αναγράφει «Δυνατότητα χρήσης handsfree (τύπου καρφί 2,5χιλ).»

Επειδή όμως ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και κάτι δεν μου άρεσε(και το λέω γιατί 2,5χιλ καρφί δύσκολα να βρεις αν δεν το είχε στην συσκευασία), λέω δεν παίρνω κανά τηλ στο κόκκινο και στο κίτρινο μαγαζί μπας και ξέρουν σίγουρα.Στο κόκκινο λοιπόν μου λένε «σίγουρα έχει κύριε,το ξέρω κι εγώ η ίδια»,στο κίτρινο δεν είχαν ιδέα.Τεσπά λέω θα το διακινδυνέψω και ότι θέλει ας γίνει και το παραγγέλνω από το pc1 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220000618 μιας και είχε από τις καλύτερες τιμές τότε.

Έρχεται το ανοίγω,πουθενά hands free.Τώρα λέω καλό ψάξιμο.Έχω κοντά στους 2-3 μήνες ψάχνω για hands free 2,5χιλ στη Αθήνα(και για να προλάβω κάποιους,πρέπει να είναι μονοφωνικό για να παίξει,στερεοφωνικό απλά δεν λειτουργεί),μέχρι στους πλανόδιους στους πάγκους κατέληξα να ψάχνω,βλέπω πριν μερικές μέρες αυτό εδώ

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006251 .Τι έχω να χάσω λέω και το παραγγέλνω αφού είδα ότι είναι μονοφωνικό και ΝΑΙ έπαιξε.Όχι μόνο έπαιξε αλλά λειτουργεί και το κουμπάκι όπως και στα κινητά.

Γράφω λοιπόν όλο αυτό το μεγάλο πόστ(συγνώμη αν κούρασα κάποιον) μόνο και μόνο για να γλιτώσω από την ταλαιπωρία κάποιον άλλο που ψάχνει για κάτι τέτοιο αλλά και να κατακρίνω την siemens που πουλάει μια συσκευή και αναγράφει στα χαρακτηριστικά της δυνατότητα που αυτή έχει χωρίς να περιλαμβάνει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να λειτουργήσει.

Υ.Γ. Και να ΄λεγα ότι το πουλάει και ξεχωριστά(η siemens) να πάει στα κομμάτια…

Δημοσ.

παραγγελα σημερα αυτο το τηλεφωνο απτο eshop ,τι λες αξιζει τα λεφτα του?οσον αφορα το ακουστικο δεν αναφερεται πουθενα ουτε στο manual οτι συμπεριλαμβανεται στην συσκευασια πωλησης αρα δεν φταινε τα μαγαζια ,παντως γιατι θεωρεις τοσο σημαντικο το handsfree? εγω και στο κινητο δεν το χρησιμοποιω γιατι βαριεμαι να το κουβαλαω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...