Προς το περιεχόμενο

Kρατικο τιμολογιο ιατρικων πραξεων και εξετασεων

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το βρίσκω πουθενά, και μάλλον χλωμό να υπάρχει. Αν θες κάτι συγκεκριμένο, πες και θα σου πω το βράδυ. Έχω το τιμολόγιο στο γραφείο μου.

Δημοσ.

Ευχαριστω.Νομιζα 100% οτι θα υπαρχει αφου σε καποιο ΦΕΚ θα ειναι μαλλον...

Πιο πολυ απο περιεργεια ηθελα και να δω αν με συμφερει (πολυ απιθανο) να παρω αποδειξη απο τον ουρολογο και τον αναισθησιολογο που θα μου κανουν αυριο λιθοθριψια και απο το ταμειο να πληρωθω συμφωνα με το κρατικο τιμολογιο.

Αν θυμαμαι καλα καπου παλαιοτερα ειχα δει αμοβη χειρουργου καπου στα 50 ευρω!!!!

Δημοσ.
Ευχαριστω.Νομιζα 100% οτι θα υπαρχει αφου σε καποιο ΦΕΚ θα ειναι μαλλον...

Πιο πολυ απο περιεργεια ηθελα και να δω αν με συμφερει (πολυ απιθανο) να παρω αποδειξη απο τον ουρολογο και τον αναισθησιολογο που θα μου κανουν αυριο λιθοθριψια και απο το ταμειο να πληρωθω συμφωνα με το κρατικο τιμολογιο.

Αν θυμαμαι καλα καπου παλαιοτερα ειχα δει αμοβη χειρουργου καπου στα 50 ευρω!!!!

Φυσικά και είναι έτσι όπως το λες

http://www.et.gr/view_publication/1991/1/62/svg?form.submitted=True

ΠΔ 157 του 1991

Τα ποσά είναι σε δραχμές.

Αυτό που γίνεται στους ιδιώτες είναι να γράφουν εικονικές εξετάσεις και πράξεις έτσι ώστε το άθροισμα να βγάζει το πραγματικό κόστος.

Δημοσ.
Φυσικά και είναι έτσι όπως το λες

http://www.et.gr/view_publication/1991/1/62/svg?form.submitted=True

ΠΔ 157 του 1991

Τα ποσά είναι σε δραχμές.

Αυτό που γίνεται στους ιδιώτες είναι να γράφουν εικονικές εξετάσεις και πράξεις έτσι ώστε το άθροισμα να βγάζει το πραγματικό κόστος.

Ευχαριστω.Για κατεβασμα σε pdf καπου ?

Δημοσ.
.

Το ξερω πολυ καλα αυτο.Ετσι μας αναγκαζουν !!!!

Ευχαριστω.Για κατεβασμα σε pdf καπου ?

Ευχαριστω.Χρησιμο.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι κρατικες τιμες ειναι τραγικες παιδια....Εκανα μια μικρη εστω επεμβαση με γενικη ναρκωση (διουρηθρικη αφαιρεση πετρας απο νεφρο) και πηρα το τιμολογιο με βαση το κρατικο τιμολογιο.

Αμοιβη χειρουργου μεσαιας επεμβασης 18,14 ευρω

Αμοιβη αναισθησιολογου μεσαιας επεμβασης 18,17 ετρω

Ξεφτιλα !!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...