Panathinaikara Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ψάχνω για ένα πρόγραμμα στο οποίο να μπορώ να γράφω σημειώσεις. Σκέφτομαι να μοιάζει σαν ένα τετράδιο με ένα αρχικό index όπου κάνοντας κλικ σε κάθε κατηγορία πχ φροντιστήρια να με πηγαίνει σε κάποια σελίδα όπου να μπορώ να έχω όλα τα μαθήματα πού πρέπει να πάω, τι ώρα κλπ Αν είναι δυνατό να είναι εύχρηστο και με σχετικά όμορφο περιβάλλον εργασίας (θα μαρεσε πολύ αν υπάρχει κάποιο που όντως να φαίνονται οι σελίδες του σαν σελίδες ατζέντας-τετραδίου). Επίσης αν γίνεται να έχει και στοιχειώδεις δυνατότητες επεξεργασίας κειμένου πχ Bold. Έχει κανείς τπτ υπόψιν του; Και κάτι ακόμη: κάτι τέτοιο μπορώ να το πετύχω μέσω Office ?
damastes Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 για κοίτα εδώ http://office.microsoft.com/en-us/templates/default.aspx μήπως σου κάνει κάποιο template, στις κατηγορίες agendas, planners....
Ether Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Εμένα με βόλεψε μια online εφαρμογή, στην οποία μπορώ να συνδέομαι από παντού, pc, mac, iphone κλπ με οποιονδήποτε browser. Έχει όμορφο GUI και λειτουργίες drag-n-drop Δοκίμασε το todo.ly
kfyros Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το one note του office. Και με copy paste από άλλες εφαρμογές και με κατηγοριοποίηση κλπ.κλπ. Και συγχρονίζει με windows mobile κινητά. Εγώ απλώς χρησιμοποιώ τα notes του outlook και του wm6 κινητού μου, για ευκολία. Δεν ξέρω αν έχει background τετραδίου το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.